Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

kenwood ddx3035btm+la 51000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

צריך בבקשה ייעוץ למה יותר כדאי

אני רוצה לרכוש מערכת דאבל דין דגם קנווד מתלבט בין 2 דגמים

הראשון דגם קוונד DDX3035BTM והדגם השני קנווד X7025BT מה הייתם יותר ממליצים מבין השניים והאם יש הבדל משמעותי בניהם, חוץ מזה שלאחד מהם אין חיבור HD שזה כבר ידוע לי??

שאלה נוספת אני רוצה לרכוש מגבר דגם LA 51000 5 CHANEL

מה לדעתכם כדי? מישהו מכיר?

תודה רבה לכל המייעצים))

עריכה אחרונה על ידי efi750
פורסם

אין מה להשוות ה 7025 הוא מכשיר הרבה יותר מתקדם וגם העלות שלו היא הרבה יותר גבוהה.

זה מגבר 5 ערוצים שיעשה את העבודה על מערכת בסיסית.

השאלה היא מה הוא צריך להגביר.

פורסם

תשמע אחי בגדול תכננתי להשקיע במערכת בסביבות ה5 אלף

תוכל להמליץ לי על איזה מערכת, הכוונה לסאב מגבר ודאבל דין רמקולים וכו'?

פורסם

שים לב שלקנווד יש דגם 5025, והשוני שלו מ 7025 הוא רק בגודל המסך! ההפרש ביניהם הוא למעלה מאלף שקלים.

יש לי את דגם 5025 ואני מרוצה ממנו מאוד.

פורסם

סבבה תודה גבר)

מישו יכול להמליץ על מערכת טובה אני רוצה להשקיע גג עד 5 אלף?, להביא מפרט של סאב טוב מגבר ורמקולים קדמיים ואחוריים

אגב דגם הרכב טיוטא קורולה 2008

תודה לעוזרים ולמייעצים מראש

פורסם

קודם כל ברוכים הבאים לפורום ,

אני מניח שלא יצא לך לקרוא את החוקים וכדי לעשות זאת , אין צורך להשתמש ב"אחי" "גבר" וכו...

ולנושא : קודם כל תחליט מה אתה רוצה , סט קידמי + סאב , או אולי אתה תסתפק בסט קידמי + 6*9 על המגש.

כמו כן האשרות הראשונה דורשת מגבר חיצוני , השנייה לא והיא גם זולה יותר הן מבחינת עלות הרכיבים והן מבחינת עלות ההתקנה.

בנוסף 5 אלף זה כולל הכל או רק רמקולים והגברה ?

יש תקציב נוסף להתקנה או שזה כולל גם התקנה ו HU ?

אתה פתוח ליד שנייה או רק חדש ?

אחרי שתענה על השאות הללו יהיה אפשר להמליץ לך על רכיבים ספציפים , כמו כן נסה לתת כיוון מה אופי הצליל שאתה מחפש (איכות/עוצמה/באס חזק) גם סגנון מוזיקה לא יזיק.

2017 Type R

פורסם

קודם כל תודה,

ככה, אז הרדיו דיסק שאני רוצה זה דגם kenwood 5025bt או דגם kenwood 3035bt

וסט קדמי+סאב

הסכום 5 אלף זה כולל הכל חוץ מההתקנה יש לי חבר שמתקין

הכל כמובן רק חדש לא יד שניה

אני מחפש שהצליל יהיה איכותי ובאס טוב

הסגנון מוסיקה זה דאנס קלאב ומוסיקה שחורה

ואני צריך המלצה למגבר וסאב טוב

המגבר שאני חושב לרכוש זה LA 51000 5 CHANEL או JBL שהוא גם 5 ערוצים שעושה כיוון צליל אוטמטי (לאחר ההתקנה שם דיסק מיוחד שמגיע עם המגבר והוא לבד עושה כיווני צליל)

רציתי לחבר גם רמקולים אחוריים אבל שוב אני מתייעץ איתכם האם כדאי?

הכי חשוב לי המלצה לרמקולים קדמיים+סאב+מגבר

תודה

פורסם

אתה עדין לא ברור לגבי חלוקת התקציב.

האם 5000 השקלים כוללים בתוכם את עלות ה-HU?

אם כן, האם בדקת את מחירו?

אם התשובה שוב כן, כמה זה משאיר מהתקציב עבור שאר הרכיבים?

אגב, לגבי המגבר של JBL עם הכיוון האוטומטי לכאורה - לדעתי מדובר רק בכיוון גיין אוטומטי, ולא בכיוונים של הקרוסים (שממילא כנראה תכוון דרך ה-HU) ופונקציות אחרות אם קיימות.

פורסם

אני הולך על הדגם של קנווד 3035 בסוף, העלות שלו 1350 ש"ח

וזה משאיר מהתקציב שלי 3650 ש"ח רק מהרכיבים, התקנה לבד

הרכיבים שאני צריך המלצה:

מגבר, קומפוננט קדימה, 6X9 אחורי, וסאב

כמו שציינתי מקודם הכיוון שלי למגבר זה דגם LA 51000 אתה אולי שמעת עליו איך הוא? או שאתה יכול להמליץ לי לדגם אחר

פורסם (נערך)

אני מציע לבדוק לגבי הפיוניר AVH-X2750BT.

מדובר בדגם חדש יותר ומתקדם יותר לדעתי מהקנווד DDX3035BTM (צריך לבדוק אם הדגם שמובא תומך בעברית מלאה אם זה חשוב לך).

מחירו כרגע ביבוא מקביל, מעט יקר יותר ועומד על כ-1500 ש"ח.

את שאר התקציב הייתי מחלק לכ-1000-1500 ש"ח לקומפוננט קדמי, עד כ-800-1000 עבור סאב ותיבה, ועוד סכום דומה עבור מגבר 4 ערוצים. כנראה שזה יחרוג קצת כולל קיט התקנה למגבר ואולי קצת בידוד לדלתות.

אני מציע לשקול בחיוב לרכוש לפחות את המגבר מיד 2 (ויש עוד ציוד איכותי שמסתובב בפורום).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מצטרף להמלצה של תום.

אני גם הייתי שוקל לקנות סאב מיד שנייה , סט קידמי תקנה חדש.

ובמידה ואתה לוקח מגבר וסאב אין צורך ב 6*9.

2017 Type R

פורסם

קודם כל תודה רבה חברים על העזרה!

היה לי צורך לשתף אותכם בקניה שלי לאחר כל העזרה ממכם,

נתחיל מהרדיו דיסק, הייתה התלבטות די קשה בין קנווד דגם 3035BT לדגם הקנווד 5025 אבל התברר שזה דגם די ישן ואין למצוא אותו בארץ אז הוא ירד מהפרק ולאחר מכן התלבטתי עם הדגם שהמלצתם של הפיונר

AVH-X2750BT

אבל יש בו ביציאות סה"כ 2V לעומת הקנווד שיש לו 4V ולכן רכשתי את הקנווד דגם 3035BT,

הרמקולים הקדמיים רכשתי די מהר למרות שהיית גם התלבטות קטנה בין הפוקל למורל טאמפו בסופו של דבר רכשתי את המורל, מגבר לקחתי של LA 51000 5 CH דבר מפלצתי לקחתי אותו כי בסוף החלטתי לקחת גם רמקולים 6*9 אחוריים (שם כבר פחות השקעתי) אבל לקחתי כבר סט גם של מורל,

סאב הקשבתי לכם ולכן לא רכשתי חדש אלא אני מחפש יד שניה דגם סאב של קיקר שמעתי אותו אצל חבר יש לו צליל מדהים ולכן אני מחפש עם מישהו מכיר אני ישמח, יש עוד דגם שהמליצו לי בחנות (אגב מצאתי חנות בת"א זולה עם שירות והמלצות די טובות החנות בשם "אלכנסדר") דגם של JBL gt5-1204-br+תיבה מקורית בעלות של 500 ש"ח יחסית זול השאלה שלי האם משהו שמע או מכיר??

ותודה נוספת לך טום, רכשתי גם קיד לאיטום הדלתות כמו שהמלצת, הקיד של חברת דינמיד אמור לעשות את העבודה :)

בסוף גם נשארתי עם קצת עודף לסאב))

כמובן ביום ההתקנה אני יצלם וישתף אותכם איך יצא

מחכה לתשובה ממכם עם משהו מכיר בקשר לסאבים שרשמתי

סורי על החפירה

8)

פורסם

נראה שהתייעצת איתנו, אבל בחרת ללכת בדרך שלך שקבעת מראש.

יש DDX3025BT ויש DDX3025BTM. שניהם יצאו ב-2013 לדעתי, ולהבנתי ההבדל ביניהם הוא באזורים של ה-DVD.

ה-DDX5025 הוא דגם חדש ועדכני יותר מ-2014 (וגם מתקדם יותר).

לפי דף המוצר של פיוניר, ה-AVH-X2750BT הינו גם בעל יציאות למגבר של 4V. ובכלל, אתה יודע מה המשמעות של נתון זה?

הגודל לא מכריע באופן אבסולוטי לגבי טיב המגבר. לא מדובר במגבר חזק במיוחד עם 62.5W RMS לערוץ ועוד ערוץ שמדורג כ-200W RMS אבל בהתנגדות של 2 אוהם, מה שאומר שב-4 יהיה נמוך יותר, ונתון THD של 1%> בהספק המדורג.

האם הוא יעשה את העבודה? כן, סביר להניח.

אבל די מיותר להגביר 6X9 בקונפיגורציה כזו לטעמי, ובכלל לרכוש 6X9 עם קיום עתידי של סאבוופר.

הסאב של JBL שהזכרת מומלץ למערכות בסיסיות. לא חושב שתהיה בעיה מיוחדת לחבר אותו בחנות ולשמוע.

פורסם

אכן קצת לא מובן לי למה בכלל לבוא ו"להתייעץ" אם בכל מצב אתה עושה מה שחשבת לעשות מראש.

בכל אופן סאב חשוב מאוד לשמוע לפני הקנייה.

לא רוצה להעליב או משהו אבל לפי אופי התגובות עושה רושם שמדובר ב "ילד מתלהב" שסך הכל מחפש לעשות רעש בשכונה ולפתוח באגז' עם החברה.

שגם בזה אין שום דבר רע , וסך הכל המערכת שבחרת תעשה את העבודה לצרכים הללו.

הכי חשוב לנסוע בזהירות.

2017 Type R

• תוכן חדש...