Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי שיפוץ/תיקון בירדן, אם ההפרש הוא גדול מאוד אולי היה שווה לשקול את זה. אם לא, תחשוב שלפעמים יש בעיות

אחרי ההחלפה, ואז מה? תיסע שוב לירדן? אם ההפרש הוא לא 10-15 אלף שקל, ואני מניח שהוא לא, הייתי עוזב

את זה, ומנסה לתקן בארץ.

תבדוק גם עם יניב מ-"י.ל. חלפים", הם יושבים בחיפה אומנם, אבל יש להם המון רכבים מפירוק שם, והם גם יבואנים

של חלקי חילוף לב.מ.וו., וכמובן מוסך, כך שיכול להיות שתוכל להגיע אצלם למחיר סביר.

ג'ובאני ואיגור גם מאוד מקצועיים, והכי חשוב הגונים, ככה שהם אופציה טובה מאוד. תנסה אולי שילחצו את מכון השיפוץ

של ZF, שיורידו קצת את המחיר.

פורסם

אין טעם ביבוא מכיוון שהגיר משומש ואינך יודע מה מצבו, האחריות הינה ל3 חודשים (אם אינני טועה) ואתה עלול למצוא את עצמך שוב באותו סיפור אחרי כמה חודשים.

דבר שני, המחיר בירדן יהיה יותר זול אך לא בהרבה, יציאה לירדן כרוכה בתשלום על מספר זמני שם, דלק, לינה (אולי) וכו'.

האם לקחת את הרכב למכון בדיקה לפני הקנייה?

פורסם

הרבה בני דודים מבצעים שיפוצים בירדן ובשטחים עקב עלויות נמוכות, לא הייתי שולל את זה לו הייתי במקומך.

במיוחד שווה לבדוק מקום מורשה ע"י במוו העולמית על מנת לממש אחריות באם תצטרך אותה.

פורסם

לא.

טוב אחרי בדיקה קיבלתי שתי הצעות אטרקטיביות,

הראשונה מטופ גיר בב״ש - שיפוץ גיר, העבודה כוללת מכטרוניק חדש, החלפת קלאצים, שיפוץ טורוק, החלפת סולאוניד והחלפת מכלולים פגומים, כמו כן פירוק והרכבה + 9 ליטר שמן במחיר של 9.5k + מע״מ (אחריות חצי שנה).

השניה מי.ל בחיפה - גיר מיבוא, הם טוענים שזהו גיר במצב מצוין עם קמ נמוך, העבודה כוללת קידוד לרכב + פירוק והרכבה + 9 ליטר שמן ב11.5k + מע״מ (אחריות 3 חודשים).

יש לציין שלשניהם נסיון עם הרכבים והגירים הנ״ל ונחשבים טובים בתחום.

השאלה שלי מה עדיף? (בלי להסתכל על המחיר כי שניהם די דומים) האם כדאי לשפץ גיר קיים או שמא להחליף לגיר משומש מיבוא?

אשמח לחוות דעת.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

כמה רוצים בירדן על התיקון?

אני היתי מחליף שמן גיר לפני שיפוץ/החלפה של הגיר,יכול להיות שזה יעזור.

פורסם

במידה ובעל המקצוע באמת מיומן, ברור לחלוטין שעדיף שיפוץ במכלולים חדשים מאשר חתול בשק שאולי יחזיק חודש ואולי שנים, לך תדע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

המוסך מתחייב שהגיר במצב טוב, כמו כן בדקו אותו עם מחשב לראות שהוא תקין ולראות את הקמ שהוא עשה, אני לא מאמין שפתחו את הגיר פיזית בכדי לעבור על המכלולים אחד אחד לראות מה מצבם.

מצד אחד כמו שאמרו קודמיי בגיר מיבוא יכולה לצוץ תקלה אחרי שנה שתדרוש ממני שוב להחליף גיר, מצד שני ומניסיון עבר ברכב אחר השיפוצי גיר הללו אף פעם לא עוברים חלק, תמיד יש תקלות קטנות ומעצבנות שחוזרות והולכות ומזה אני פוחד.

המוסך מתחייב שהוא מחליף שם את כל המכלולים שצריך לחדשים ומכטרוניק הם מביאים חדש מקורי של הרכב כי לא ניתן להתקין שם משהו אחר

כמה רוצים בירדן על התיקון?

אני היתי מחליף שמן גיר לפני שיפוץ/החלפה של הגיר,יכול להיות שזה יעזור.

בירדן אומרים לי להגיע עם הרכב, הם רוצים לחבר למחשב ולראות בדיוק מה צריך לעשות.

שהמחיר היה 30-35k לשיפוץ גיר דרך המורשה שקלתי לעשות את זה בירדן, עכשיו שקיבלתי מחירים טובים ממקומות טובים ועם נסיון ברכבים הללו האופציה של תיקון בירדן כרגע די ירדה מהפרק.

לגבי השמן זה כבר נבדק, השמן והמפלס תקינים ועדיין קיימת התקלה

עריכה אחרונה על ידי omer_1636

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אני דווקא נוטה להמליץ על הרכבת גיר ולא שיפוץ.

לא סביר שפתחו את הגיר, למעט הורדת קרטר

והחלפת שמן גיר, ופילטר, שבמקרה הזה הוא יחידה

אחת עם הקרטר. רק שמן מקורי וקרטר/פילטר עולה סביב

3000 שקל, ככה שהמחירים סבירים מאוד.

לגבי שיפוץ, הבעיה כמו שכתבת, שאף פעם זה לא עובר

חלק, ובד"כ יש בעיות, גם אם לא על ההתחלה, זה יכול

לצוץ בהמשך. גם לא יחליפו את כל החלקים בגיר, ומה

שלא מקורי, אתה לא יודע איזו איכות חלק שמו במקום.

זה כמו בשיפוץ אלטרנטורים, שיש דברים שישימו מקורי,

כי אין ברירה, אבל חלקים אחרים שמים מסין או באיכות

נמוכה, ודיי מהר צצות בעיות.

• תוכן חדש...