Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים שרכשתי היום 195/65/15 Good Year Sport Eagle

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , היום נתקלתי בפנצ'ר בגלגל האחורי , נכנסתי לפנצריה שמצאתי פתוחה בשעות הערב .בלי קשר לזה

בתקופה האחרונה אני

חושב להחליף את הצמיגים הקדמיים . החלפתי את הזוג הקדמי כי הוא היה גמור , וגם פנצ'ר שתיקנתי באחורי

סהכ 600 שח האם סביר ? הצמיגים של GOOD YAER דגם SPORT EGALE משהו כזה

ולגבי צמיגים של פלאקן קראתי בכמה מקומות שהם סבבה אז ביקשתי ממנו הצעת מחיר הוא התעקש שהם

זבל של צמיג ולא כדאי לי .. הוא נכון ?

תודה , סוג הרכב פג'ו 406 שנת 02 מידת הצמיג 195-65-15

פורסם

צמיגי גוד ייר נחשבים למצויינים, הדגם הזה הוא דגם קצת יותר בסיסי אבל עדיין נחשב למצויין, גם המחיר שקיבלתה עבורו מאוד טוב (300 לצמיג)

בדוק רק את תאריך היצור שלהם שלא מדובר רק בצמיג ישן בטעות ובגלל זה הוא התעקש למכור לך אותם.

הפלאקן נחשבים לטובים גם כן, דגם ה912 הדעות קצת חלוקות, אבל ה914 מאוד מומלץ ומקבל ביקורות מאוד חיוביות בכל מקום.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אין ממש חילוקי דעות על הפאלקן 912, צמיג מצוין למחירו. אולי לא חסכוני אבל בהחלט טוב, וגם גבי שנהר, מהנדס מהקונסיומר ריפורט ממליץ עליו.

אכן, במספר מידות מצומצם יש תחרות שמצליחה לעלות עליו בתמורה, אבל בדרך כלל לא, ולעיתים הוא מהווה האופציה הממותגת היחידה.

ה-914 הוא שיפור של נקודות התורפה ב912 - יותר חסכוני, ועם יכולת בלימה משופרת ברטוב.

יש לפאלקן סדרה יותר בסיסית, סינסרה, שהם צמיגים דיי פשוטים. שם אין יותר מדי מציאות.

פורסם

תודה למי שהגיב . בכל אופן הדגם שהוא החזיק במלאי 912 אם אני לא טועה דווקא הייתי נעול על פלאקן הרבה רשמו דברים טובים עליהם . מוזר למה התעקש איתי . גודייר מעולים אני יודע . מה שבטוח יותר טוב מהסיני שהתקינו לי אז ...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סביר לחלוטין ועם הצמיגים ששמו לך אתה יכול להיות בראש שקט. GOODYEAR מותג מעולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...