Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה מוצאים חשפנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרשו לי לנסח את הדברים שנכתבו כאן בדרכי:

פותח שרשור נכבד,

ראשית, ברכות לרגל נישואי חברך הטוב. חשפנית ניתן למצוא במקומות כמו הבורסה.

יחד עם זאת, הייתי ממליץ לך לוודא עם שאר המשתתפים במסיבה שאין להם בעיה עם צורת הבילוי הזאת מכיון שלעתים היא עשויה להיות שנויה במחלוקת.

בנוסף, אם תהיה מעוניין בהצעות נוספות לאטרקציות למסיבת רווקים - רק תבקש.

מה שלא תבחרו בסופו של דבר, מאחל לכם שתהנו ושוב מזל טוב לחתן המיועד.

נכון שהרבה יותר נעים לקרוא הודעה כזאת מאשר הודעה תוקפנית ומטיפה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
נכון שהרבה יותר נעים לקרוא הודעה כזאת מאשר הודעה תוקפנית ומטיפה?

כן, אבל מה הקשר בין זה לבין פורום ישראלי? תשובות כאלה נותנים בבית הלורדים, ושם סביר להניח שלא היו מרגישים בנח לשאול את השאלה מלכתחילה.

נכון להיום זה האופי של המקום ושל הקהילה, שוב, לטוב ולרע. בסופו של דבר כולם מנסים לעזור לו, כל אחד בדרכו, גם אם זו נראית עקומה לפעמים.

ומעל הכל - גם כשאנחנו מתחבטים פה בסוגיות מוסר ואטיקט, חשוב לא לשכוח לרגע את החיים עצמם. האתגר הגדול ביותר בחיינו הוא התחמשות איראן בנשק גרעיני.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

את המציאות שאתה חי בה אתה יוצר. אתה יכול ליצור מציאות שבה אתה עונה בנימוס לשאלה מנומסת שנשאלה גם אם דעתך בנושא שלילית ביותר, ואתה יכול ליצור מציאות שבה אתה עונה כאחרון הלבנטינים, גם אם הנוסח עצמו עטוף במילים גבוהות ובנייר צלופן. רק בבקשה, אל תתלונן כשאחר כך יתייחסו אליך באותה הדרך.

להשליך את דרך ההתנהגות שלך על הסביבה שלך, לפחות מבחינתי, זה היתממות וביטוי לחוסר רצון להתמודד עם ההתנהגות שלך עצמך. זה בטוח לא עושה אותך אדם טוב או נאור יותר מזה שמזמין חשפנית למסיבת רווקים. אם כבר, הוא עדיף עליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
E.A, אתה לא תחליט מתי לסיים את הדיון, כמו שבטח לא תחליט מי אני ומה אני בחיי היום - יום, מאיפה יש לך את עזות המצח לומר מה הייתי עושה אם, מה הייתי עושה כש ואיך הם דרכיי בחיים "האמתיים". אתה אכן צודק יש כאלה שאין טעם בכלל לנסות לחנך אותם לא עכשיו וכנראה גם לא אף פעם. מטרת שיתוף דעות היא גם להשפיע על דעה של אנשים, להראות להם זווית ראייה שאולי לא ראו לפני כן, והם יחליטו אם זה נכון להם, אם יאמצו הכול, חלק, או כלל לא. אני מאחל לך חוויות כמו שאני עברתי ומערכת יחסים זוגית (מושג זר לך כנראה) כמו שלי יש בחיי.

שוב אתה מושך אותי לפסים אישיים, לא יודע איזו מערכת יחסים יש לך ואני מקווה שהיא באמת טובה. מה שכן אני נשוי באושר לאשתי ונהנה מכל רגע. וכן היא יודעת שלפעמים במסיבות רווקים אנחנו הולכים למועדון חשפנות כזה או אחר, ואין לה בעיה עם זה כי א' היא יודעת שאני יודע מה מחכה לי בבית וב' כי אם היא תנסה להחזיק אותי בכוח אני אעשה דברים בשושו. אז למה? גם אני כמו אלעד סיפרתי לאשתי על השרשור והיא פשוט צחקה ואמרה mind your bussines . והיא לא איזה פרחה שנואה לערס שנינו סטודנטים והיא מצטיינת בבן גוריון ככה שגם פה כנראה הפלתי את התזה שלך עליי ועל הזוגיות שלי.

פורסם
מסכים לחלוטין. חשפנות זאת עסקה שבה כל צד יודע מה יתן ומה יקבל בתמורה, ואף אחד מהצדדים אינו כופה את העסקה על הצד האחר.

הטפות המוסר כאן הן לדעתי ממש לא במקום ולפחות בראייתי היה עדיף שמי שאין לו מידע רלבנטי לתרום לשרשור היה מדפדף לשרשור הבא.

אף אחד כאן לא ביקש עצה - רק מידע. תפנימו. לייף איז א ביץ'.

זה נכון לגבי חשפנות כמו שזה נכון לגבי זנות.

החלום האוטופי של בנות טובים שמממנות לעצמן את התואר בעודן רוקדות על עמוד - רחוק מהמציאות.

בפועל אלו נשים שנאנסות באחוזים גבוהים להפחיד, ורבות מהן מתגלגלות לזנות, אם לא רוקדות על שני העמודים במקביל.

בואו נהיה כנים עם עצמנו, זה כנראה עסק די מסריח.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)
ניקו - בורות וחוסר נסיון בחיים זה אולי לא משהו שחייבים להתבייש בו, אבל גם לא משהו שהייתי מתגאה בו במיוחד.

דריש היקר,

אם אתה חושב שהיכולת להינות מדברים פשוטים מצביעה על בורות או חוסר ניסיון, אז אתה הוא הבור.

טל,

זנות וחשפנות שניהם עסקים מסריחים מאוד ברוב המקרים. האמת, לא הייתי מזיל דמעה/מתבאס אם היו נעלמים מן העולם. אדרבה.

יחד עם זאת, לא מנומס לדרדר שרשור שלם לויכוחי סרק שלא קשורים לשאלת פות"ש.

מי שמעוניין להתדיין בנושא יכול לפתוח שרשור "תופעת הזנות/חשפנות, האם יש נימוקים לזכותה?"

אני בטוח שהשרשור לא ינעל, ובמנהלים יאפשרו דיון פורה בנושא. ישנם כמה שרשורים כאלו.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
דריש היקר,

אם אתה חושב שהיכולת להינות מדברים פשוטים מצביעה על בורות או חוסר ניסיון, אז אתה הוא הבור.

אתה לא בכיוון. טענתי היא שכל ריבוע הוא מלבן אבל לא כל מלבן הוא ריבוע. השאר זה כבר פרשנות של הקורא.

פורסם
כל הקדמה של האנושות! כל דבר שכל גבר (סטרייט) עושה הוא לרוב במישרין או בעקיפין במטרה להשיג את אותם ציצים!

גישה של פמיניסטית טיפוסית.

לא כולם חושבים עם השטרונגול שלהם, אתה יודע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
~

כן, עובדת טוב על אנשים... פשוטים.

(מרים להנחתה לעידן שיכנס עם סיפור מור"ק על החשפניות שיצא לו לארח והתגלו כאחלה בחורות וסטודנטיות לדוקטורט באסטרופיזיקה)

דריש, בינינו (ובין עוד כמה חברי פורום :)), תגובה כזו היא בדיוק טריגר להמשך שרשור לא נעים שמתמקד בהכפשות אישיות. (באמת חבל ששרשור בנושא כל כך נחמד כמו ציצי הפך לכזה... :wink:)

נכון, מתאים לאווירה הישראלית החמה והמלחמתית, אבל חבל שדווקא אתה שמתגאה בהיותך רחוק מהאווירה הזו (וגם תורם הרבה ידע וניסיון לפורום באופן כללי) תורם בדיוק לאותה אווירה שאתה כותב כנגדה.

מציאות לחוד ופורום אינטרנטי לחוד, לא הייתי ממהר להשליך מהאחד על האחר.

אם במציאות אתה אדם מנומס ושומר על כבודם של אחרים, גם במידה ודעותיהם לחלוטין מנוגדות לשלך - אז מדוע בפורום לא להיות כך ?

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...