Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה מוצאים חשפנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום יקר

מקווה שזה מספיק קביל חברתית לשאול את זה כאן, אבל באמת שאין לי כל כך מושג והבנתי שהנפילות רבות. אז ככה, חבר שלי מתחתן וכדי שמסיבת הרווקים תהיה ברמה אני מחפש חשפנית (או שתיים :). למישהו יש טיפים יותר טובים איפה למצוא אותן מאשר לעשות חיפוש בגוגל?

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וכדי שמסיבת הרווקים תהיה ברמה אני מחפש חשפנית

מ 1980 התקשרו וטענו שלא החזרת את קלטת הוידאו של "אסיאתיות גונחות 3".

ראבאק, רוצים לעשות מסיבה לחבר'ה לפני החתונה? סבבה, אבל לפחות שתהיה באמת ברמה - חשפנית וחבורה של כאלו שמתנהגים כאילו בחיים לא ראו ציצי? יש לך את זה ביותר דושבאג?

וזה באמת לא אישי נגדך, אבל באמת שהגיע הזמן להעלים את המנהג המגוחך הזה מהעולם.

פורסם (נערך)

את האמת לקחנו לחבר חשפניות והיה אחלה ומאוד נהננו.

לדעתי זה הדובדבן של מסיבת רווקים, וביחד עם אלכוהול בכלל חגיגי.

הזמנו 2 נגלות,2 חשפניות בשעה 10 ועוד 2 בשעה 3 לפנות בוקר,אין לך מושג איך כולם חיכו.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש לך מעל 10 חברים, תיקח בחשבון את הלופט בפוסיקט.

שם עשו לי את המסיבת רווקים.

קח בחשבון שאם אתה מזמין חשפניות לבית, צריך לשלם להן על המונית מתל אביב (או מאילת), ככה שאם אתה רחוק מהמרכז, תוסיף את העלות הזה להוצאות על המסיבה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אתה מתכוון: כדי שמסיבת הרווקים תהיה מביכה לכולם ובמיוחד לחתן?

חשפנית וחבורה של כאלו שמתנהגים כאילו בחיים לא ראו ציצי? יש לך את זה ביותר דושבאג?

כבר בהודעת הפתיחה אפשר להרגיש את המבוכה, השמרנות והתסכול המיני נוטפים מבין השורות. למחוק עשרים שנה של חינוך כזה באמצעות הודעה מושחזת בפורום זה אמנם מיזם אצילי, אך סיכויי הצלחתו אינם גבוהים במיוחד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשקיע את רוב הכסף באלכוהול וכשכולם יהיו שיכורים מתים חלק להם בובות מתנפחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

sronis כתב:

viewpost-left.png

אתה מתכוון: כדי שמסיבת הרווקים תהיה מביכה לכולם ובמיוחד לחתן?

quote_icon.png Fazer כתב: viewpost-left.png

חשפנית וחבורה של כאלו שמתנהגים כאילו בחיים לא ראו ציצי? יש לך את זה ביותר דושבאג?

כבר בהודעת הפתיחה אפשר להרגיש את המבוכה, השמרנות והתסכול המיני נוטפים מבין השורות. למחוק עשרים שנה של חינוך כזה באמצעות הודעה מושחזת בפורום זה אמנם מיזם אצילי, אך סיכויי הצלחתו אינם גבוהים במיוחד.

"הפוסל במומו פוסל"! אולי השמרנות והתסכול המיני הם אצלך ואצל מי שצריך חשפנית במסיבת הרווקים שלו? חשפנית במסיבת רווקים- יש יותר קלישאה שמרנית מזו?

ולפותח השרשור,יש לי הצעה: קחו את הכסף שחשבתם לממן בו חשפנית מסכנה ותקנו לזוג הטרי לילה במלון שווה (עם בקבוק שמפניה או כל דבר אחר שיחכה על המיטה) ליום שאחרי החתונה. אין לי ספק שהוא (וגם היא) ייהנו מזה הרבה יותר וגם יכירו לכם תודה גדולה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם (נערך)

בני כמה אתם?

הוא יהנה הרבה יותר כששתי בחורות שניראות טוב רוקדות עליו,יש הרבה צחוקים כשהן קורעות את התחתונים ומתחילות לתת פליקים,האווירה עם מוסיקה מתאימה ואלכוהול..

מה אתם רוצים שיהיה במסיבת רווקים? דמקה?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אתה יודע מה? אני לא הייתי נהנה מזה (ביולי אהיה בן 33 לשאלתך). אולי הוא כן, יש כאלה... לא מכיר את הבחור. ו"לתת פליקים" זה מה שירים לכם את המסיבה? אתה באמת מאמין בזה?

Derish קבל את התנצלותי, אכן לא הבנתי אותך ושמח לגלות שטעיתי.

עריכה אחרונה על ידי loty

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

~

לשאלתך, יוליאן - אני לא חושב שזה עניין של גיל, מקסימום פונקציה של בגרות נפשית. אני בהחלט יכול לחשוב על כמה חוויות איכותיות יותר למסיבת רווקים, אבל זה כבר עניין של טעם.

מבחינה כלכלית גרידא - לפני מספר שנים נאלצתי לפספס את מסיבת הרווקים של חברי הטוב. בדמי ההשתתפות העצמית שנחסכו שכרתי רכב מרווח לו ולכלה והתנדבתי להסיעם ביום החתונה במקום שינהגו בעצמם בלנסר ליסינג של אביו. לדעתי זו הייתה השקעה הרבה יותר מוצלחת שהורידה להם כמה דברים מהראש באותו יום עמוס. (הייתי צמוד אליהם מעשר בבוקר עד שלוש בלילה, כולל פיזור של כמה מהאורחים שלא יכלו להגיע הביתה עם אוטובוס.)

פורסם

כל אחד שיעשה כרצונו, אבל אני מוצא את כל הסיטואציה עם החשפניות מגעילה ואפילו קצת עצובה. החתן "נפרד" ממשהו שאף פעם לא עשה.

מצטרף להמלצה לרכוש לזוג מתנה יפה בכסף שיחסך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...