Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע לרעידות שאני מרגישה בשבוע האחרון באוטו. אני יודעת שזאת שאלה די נפוצה אבל כיוון שאני לא מבינה חצי דבר בכל העסק הזה והתשובות שמצאתי מדברות בעיקר על מאזדות מלפני 10 שנים, אשמח אם בכל זאת תענו.

בשבוע האחרון אני מרגישה רעידות באוטו בזמן עמידה, כאשר הוא בהילוך ראשון והקלאץ' לחוץ עד הסוף. חוץ מהרעידות, אין שום בעיה (זינוק בעליה כמו שצריך, לא נכבה או שום דבר) גם מבחינת סל"ד נראה לי שאין שום שינוי. מפוסטים אחרים שקראתי אמרו שיכול להיות שזה תושבות גיר/תושבות מנוע/עוד משהו. אשמח אם תוכלו לפרט ואולי אם אפשר לתת הערכה של כמה תיקון של העסק יכול לעלות בפוטנציה..

תודה ויום נעים!

פורסם
האם כאשר הגיר בניוטראל והקלאץ' משוחרר גם כן יש רעידות?

לא, כשאני מוציאה לניוטרל הרעידות פוסקות. אם אני משלבת שוב לראשון, הרעידות חוזרות אבל לא מיד ובאופן כללי הרעידות אינן אחידות - רגע אחד זה חזק יותר, רגע אחר נחלש או נעלם. עסק מוזר. :/

פורסם

מהתיאור שלך לרעידות קשר ישיר לעבודת הקלאץ' ואין קשר לתושבות.

מעבר לזה אני לא בטוח שניתן לאבחן מעל דפי הפורום.

יום טוב גם לך

פורסם

הממפ. הבנתי.

אז אשאל שאלה כללית יותר: האם המצב מסוכן בצורה כלשהי? האם יש צורך בתיקון מידי או שאפשר לגרור את זה עוד קצת? ובמידה וזה יצריך נגיד החלפה של הקלאץ'/כל מערכת הגיר (?) כמה הסיפור יכול לעלות?

תודה!

פורסם

אין צורך להחליף את כל הגיר.

המצב כניראה לא מסוכן לך ישירות אבל אם "תגררי" יותר מידי עלול להווצר נזק לחלקים מסביב שיגדילו משמעותית את עלות התיקון.

כמה זה יותר מידי?! אף אחד לא ידע להגיד עד שלא פותחים

יום טוב גם לך

פורסם

תודה על התשובות יגאל!

באופן מוזר, ב-24 שעות האחרונות האוטו לא רעד. לא יודעת מה זה אומר..בינתיים אמשיך לעקוב אחרי זה.. (אולי האוטו שמע על הכוונות שלי לקחת אותו למוסך והחליט לא לעשות יותר בעיות.. P: ).

• תוכן חדש...