Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הציעו לי בעבודה לבחור רכב חדש ב"רמת מאזדה 3"

הייתי שמח לאיזה קרוסאובר נחמד אבל אבזור חשוב לי וכל הקרוסאובריםבמחיר הזה באבזור חסר

חשובה לי גם נוחות ואטימות (נסיעה שקטה)

פעם גם ביצועים היו חשובים אבל כבר התבגרתי קצת...

לפי מחקר קטן, נראה לי בסוף שבתקציב של 130000 ₪ פלוס מינוס, הכימתאימים הם מאזדה 3 או טויוטה קורולה ואולי גם אפשר לחשוב על יונדאי איי 35 כולם כמובן בגרסת המחיר הנ

יש המלצות בין אלה? אולי עוד רכב שלא חשבתי עליו?

אשמח לעזרה

פורסם

תודה לכם.

אכן, אחרי קריאה יותר מאומצת, ירדתי מהמאזדה למרות האבזור הנדיב. כנראה הכי קטנה, הכי צפופה והכי איטית. היונדאי לדעתי היפה ביותר מבין כולם אבל לפי הדיווחים היא קצת רועשת.

הרבה מאוד המלצות על הקורולה אבל אכן הסיאט והסקודה מעניינות. סקודה לדעתי פשוט מכוערת והסיאט "מרגישה"קטנה וצפופה.

שתי האחרונות גם הכי זריזות וגם מאוד מאובזרות.

צריך לקבל החלטה מהירה... כנראה שלא "אפול" בשום בחירה.

פורסם
מאזדה 3 ספיריט בעוד השקעה קטנה יש לך רכב חלום, שהקורולוה סקודה והסיאט לא מגיעים לא לאבזור שלו ולא למנוע שלו

תודה אבל השקעה אינה רלוונטית מאחר והמעסיק קובע את התקציב.

אבזור וביצועים אולי, אבל הגודל זהה והוא מעט צפוף (ואני לא ממש קטן...).

ההתלבטות צומצמה לטויוטה (כרגע בעדיפות) לסקודה. הסיאט ירדה מהפרק, שוב בגלל גודל.

פורסם (נערך)

לכולן יש את הבעיות שלהן ואת הפלוסים שלהן. הכי טוב תעשה נסיעת מבחן על המכוניות שהגיעו לגמר ותחליט.

לכל אחד יש הגדרה משלו למה זה נוח או מהיר או צפוף...

תלוי מה חשוב לך? אם אתה נוסע הרבה אז הייתי הולך על הרכב הכי נוח. אם מעניין אותך מהירות אז לך על הכי חזק. אם יש לך משפחה גדולה אז לך על הכי גדול.

עריכה אחרונה על ידי alexmsi
פורסם

טויוטה קורולה מאז ומתמיד הוא הוא הרכב האולטימטיבי רק עליו אמליץ.

נהגתי והתנהלתי עם I35 ועם המאזדה 3 וכמובן גם הקורולה.

כולם טובות ונהדרות אבל הקורולה יוצאת מן הכלל יש בה משהו שקשה להסביר זה פשוט זה.

גילוי נאות - אין לי שום קשר עם אף אחד מהיבואנים או כל אינטרס כזה או אחר עם כל גוף שהוא.

פורסם

נו באמת, אולי תנסה להסביר בכל זאת למה אתה חושב שהקורולה זה הרכב הכי טוב שיש כי אתה מתאר את הרכב ה(יחסית) אפרורי הזה כאילו היה מזראטי מינימום.

אני שואל ברצינות, לא לועג.

פורסם
טויוטה קורולה מאז ומתמיד הוא הוא הרכב האולטימטיבי רק עליו אמליץ.

נו באמת 2. תסלח לי שלקחתי את הגילוי הנאות שלך בעירבון מוגבל.

לפות"ש, כפי שהמליצו, תיקח את שלושתן לנסיעת מבחן.

פורסם

נו באמת 3, אני חושב שהקורולה היא פשרה טובה בקטגוריית המשפחתיות אבל היא לא ממש מתעלה באף תחום.

לדעתי פסלת את הלאון מהר מדי, היא עונה על כל הדרישות שלך.

• תוכן חדש...