Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , רציתי לדעת האם יש מנורת קסנון קטנה לפנס ערפל, בגלל שיש לי שברולט אלרו ויש לי קסנון בפנסי חזית והזמנתי מאיביי גם קסנון לערפל הזמנתי כבר שתי סטים ובשתיהם המנורה היא גדולה מדי לפנס אפילו שכתוב שם לפנס ערפל. ועוד שאלה אני חושב בסוף להזמין מנורת לד לערפל, ולפי מה שראיתי העוצמה הכי חזקה היא 12W אני רציתי לדעת האם זה יתן באמת אור חזק או שיש עוצמות יותר חזקות

פורסם

מניסיון נורות לד לפנסי ערפל נראות טוב אבל נותנות עלומת אור חלשה. לגבי הקסנון, לא יודע מספיק בכדי לענות...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אל תעשה את זה. אני רציני. מילא זה שמבחינה פרקטית אתה דופק לעצמך את אורות הערפל (כי מה לעשות, כדי לחדור מבעד לערפל דרוש גוון "חם", כלומר ההיפך ממה שנורת קסנון עושה) - הדרעק הזה מסנוור בטירוף.

אני מקווה שתתחשב בסובבים אותך ולא תעשה את זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קודם כל יש לי עדשה של קסנון בערפל, ואני רוצה את זה בשביל שכל החזית של האוטו תיהייה כחולה כי זה יותר יפה מאשר קסנון בראשי ואור צהוב למטה, אם מישהו בכל זאת יכול לתת לי תשובה לגבי אחת מהשאלות אני ישמח.

פורסם
אני רוצה את זה בשביל שכל החזית של האוטו תיהייה כחולה כי זה יותר יפה מאשר קסנון בראשי ואור צהוב למטה

או במילים אחרות: "אני ואפסי עוד" :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מה כחולה?!

שמת קסנונים כחולים?!

ברצינות?!:|

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

אני שמתי לד:

IMG_20150216_151607.jpg

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תקשיב אתה תהיה מגנט מטורף למשטרות.

ושתדע לך 8000 זה גוון מוגזם,6000 מקסימום למראה טוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא רואה סיבה בכלל לשים בפנסי ערפל קסנון לא רק שזה מסנוור בטירוף(גם בלי קסנון), גם מבחינת החוק אסור לנסוע עם פנסי ערפל אלא אם יש ערפל.

פורסם
גבר תסביר את עצמך יותר טוב

נו, מה יהיה עם הנוער של היום? מילא זה שהם לא שמעו על מילים כמו "בבקשה", אבל אפילו חיפוש פשוט בגוגל הם לא יודעים לעשות? או שאולי הם סתם עצלנים ומצפים מאחרים לעשות עבורם את העבודה?

https://www.safa-ivrit.org/exp-abc/aleph/אני+ואפסי+עוד

פורסם

תקשיבו אני לא פתחתי את האשכול הזה כדי לשמוע ממכם ביקורות אני שאלתי שתי שאלות אם יש מנורות קסנון קטנות ואם אני ישים לד פנס זה יהיה אפקטיבי כמו קסנון, מי שלא יודע לענות לי על השאלה לא להגיב סתם.

פורסם

תסלח לנו שאנחנו לא אוהבים מכוניות עם אורות כחולים שמסנוורות אותנו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...