Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הביאו לי מארה"ב רדיו דיסק של pioneer דגם DEH-P8600MP, אבל תדרי הFM והAM שונים מבארץ (שם תדרי הFM הם אי-זוגיים אחרי הנקודה ובאירופה הם זוגיים).

ניסיתי לכבות את המכשיר ואז ללחוץ function ולשנות את זה כמו בעבר אבל נראה שהורידו את זה מהתפריט כבר.

הבנתי שצריך להזיז איזה ג'אמפר בצ'יפ אבל בשביל זה צריך מפרט מדוייק של הצ'יפ או לפחות לדעת מה להזיז, מישהו יכול לעזור לי עם זה?

תודה,

שחר

פורסם

בעיה פשוטה מאוד , להלן הפיתרון:

פשוט תעשה מה שאני עשיתי...

1) תפוס את הכבל של האנטנה

2) תקרע את ה

3) שים את הכבל והאנטנה בזבל

4) לך לפחח שיסגור לך את החור (בפח הרכב יא חבורה של סוטים )

5) תשקיע בדיסקים MP3

6) תראה שתהפוך לאדם הרבה יותר רגוע בלי לשמוע את כל הצרות והמירורים של ארצנו.

פורסם

roei, תשובה באמת מקצועית, אך לא "פרקטית".

שחר, ראשית כל אני לא יודע אם קיים אפשרות לשינוי התדרים בעזרת פונקציה. (עד כמה שידוע לי, המכשיר צריך לעבור כיול)

במידה והמכשיר צריך לעבור כיול, הייתי ממליץ לך לחפש אנשים אשר עוסקים במקצוע בכדי לעשות את הכיול הנדרש. זה יחסוך לך 30% עד 70% מהמחיר שתקבל אצל רדיו עוזי.

אני כיילתי את המכשיר שלי (המופיע בחתימה) ב-150 ש"ח כאשר עוזי דרשו 450 ש"ח.

פורסם

לא מקצועית? - למה לא

אצלי זה עבד...

הכל בחביבות-אל תיקח ללב.

90 אחוז שאפשר-ממצב בו המכשיר כבוי יש ללחוץ על פונקציות או כפתור אחר במכשיר (לא זוכר כרגע מהו בדיוק) תדפדף בין האפשרויות-באחת מהן יהיה כתוב "קפיצות תדרים ...." תשחק עם זה עד שתראה את הקפיצות שיתנו לך תדרים זוגיים.

סליחה על ההסבר המעורפל -אבל לא נגעתי בזה יותר מפעם אחת

הכל כתוב בחוברת הוראות או שתכנס לאתר ותוריד משם

פורסם

אני אצרף לאתר את המסמך שהשגתי באתר ברוסיה, יש בצ'יפ רגל שצריך להזיז ואז המכשיר עובר לשיטה של הארץ (אירופה).

עובד מעולה. הכיול שלוקחים עליו כל כך הרבה כסף זה הלחמה אחת פשוטה.

פורסם
אני אצרף לאתר את המסמך שהשגתי באתר ברוסיה, יש בצ'יפ רגל שצריך להזיז ואז המכשיר עובר לשיטה של הארץ (אירופה).

עובד מעולה. הכיול שלוקחים עליו כל כך הרבה כסף זה הלחמה אחת פשוטה.

כבר ביצעת את ההלחמה הכל כך פשוטה?

• 7 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...