Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

אני על טנק הדלק הראשון שמילאתי בעצמי. במדריך כתוב שיש לתדלק דלק 95 RON. אני מניח שהכוונה היא לאוקטן 95 - כך גם רשום במפרט הטכני באתר מיני.

שמתי לב לכמה שנויים קלים מאז שתדלקתי בארץ, בהשוואה לדלק שהגיע עם הרכב:

תוספת של היסוס קליל בהתנעה.

תוספת של "חיספוס" קל בפעולת המנוע, ספציפית בסל"ד סרק.

ירידה קלה בכוח.

זה נשמע לי כמו סימפטומים של דלק לא מתאים ו\או לא איכותי. תידלקתי ב"דור אלון". מה יכולה להיות הבעיה? האם זה מוכר לכם? האם לנסות לתדלק ב-98 את המנוע האנין? (מקווה שלא גרמתי לנזק..)

יכול להיות כמובן שזה פסיכולוגי ושאני פשוט מתרגל למכונה או שהיא הופכת יותר ל"מובן מאליו" עבורי. מה דעתכם?

:idea:
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תשכח שהמנוע "בתול",הסימפטומים שציינת עלולים לחלוף עם הזמן.

אצלי ברכב(אלפא),מהיום שעברתי ל98 הרכב לטעמי מתנהג יותר טוב(סלד סרק,תגובת דוושה),יכול להיות שזה פסיכולוגי אבל זאת הרגשתי.

תתחדש.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אז ככה,

אני על טנק הדלק הראשון שמילאתי בעצמי. במדריך כתוב שיש לתדלק דלק 95 RON. אני מניח שהכוונה היא לאוקטן 95 - כך גם רשום במפרט הטכני באתר מיני.

שמתי לב לכמה שנויים קלים מאז שתדלקתי בארץ, בהשוואה לדלק שהגיע עם הרכב...

לא הבנתי. אתה חושב שקיבלת את הרכב עם דלק גרמני?

-- ממש לא נראה לי. להערכתי הרכבים מגיעים לנמל עם מיכל ריק לחלוטין או כמעט לחלוטין, ורק בארץ מתדלקים אותם - כנראה בדיוק באותו דלק שבו אתה השתמשת.

אם אני זוכר נכון, ברוב סוכנויות הרכב ניתן גם לשלם תוספת של כמה מאות שקלים כדי לקבל את הרכב עם טנק מלא, או לא להוסיף ואז לקבל אותו כמעט ריק.

פורסם

אין לך מה לדאוג באשר לנזקים, ישנו חיישן נקישות אשר תפקידו לתקן את הסטיות או שימוש בדלק בעל אוקטן שונה, כמו שאמרו הרכב עוד חדש ובהרצה ואל תשכח המנוע הינו משולש צילנדרים, כך שמטבעו איננו עגול בעבודתו ומחוספס.

דלק בעל אוקטן גבוהה יותר...98 לדוגמא ישפר את תגובות המנוע, יספק מעט יותר כוח ואף יהיה מעט חסכוני יותר..

גם מעבר ל98 לא יניב תגובה מיידית ולעיתים יידרש יותר ממיכל אחד.

בהצלחה ותתחדש!

פורסם

אני די בטוח שהדלק בטנק של אוטו חדש מגיע מהמפעל, המשמש לצרכי שינוע והובלה. לא כך?

בכל אופן, המנוע מסתפק ב-95, נכון? השאלה היא מה בעלי ב.מ.וו מכירים מנסיונם עם מעבר ל-98. לגבי זה שהמנוע מטבעו לא עובד עגול, הרי שעם הדלק ה"מקורי" הוא עבד חלק יותר.. או זה, או שאני מדמיין\מתרגל.

:idea:
פורסם

קשה לי להאמין שהרכב מגיע עם טנק מלא מאירופה.

זה יגרום לעומס משקל מיותר של אלפי טונות על האוניות.

פורסם

רכבים לא מגיעים מחו"ל עם דלק במיכל, הדלק ה"מקורי" שאיתו הגיעה האוטו שלך הוא כשר למהדרין.

האמת, רוב הסיכויים שמה שקורה זה שאתה באמת מתרגל למכונית ופתאום מה שהרגיש לפני זה כ"תאוצה עוקרת פרצופים" מרגיש כמו "מאיץ לא רע" (סתם דוגמא, לא ספציפית לאוטו שלך). עם הזמן אתה גם כנראה שם לב ליותר ויותר דקויות מעצבנות במכונית, כמו בכל מוצר שעובר שימוש. אני לא חושב שיש לך מה להתרגש, תן לאוטו לסיים את ההרצה, תהנה ממנו כמה שאפשר בגדר המגבלות של ההרצה, אחרי זה תהנה ממנו יותר.

אם בא לך סתם לנסות, תדלק 98. קשה לי להאמין שיש איזושהי הגבלה טכני למנוע טורבו מתקדם לעבוד על אוקטן גבוה יותר מ-95. אני מאמין שאפילו בספר הרכב יהיה כתוב שאפשר לתדלק את שני האוקטנים בלי חשש, תבדוק את זה.

תהנה מהאוטו. ותפסיק לחפש בו תקלות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לדעתי אתה סתם הוזה, או שהדלק ששמת מהול.

בקיצור, אל תתקמצן, שים 98 וסע לשלום (בתחנת דלק שלא מוהלת).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפני הרבה זמן קראתי מבחן שבודק את הדלק בארץ לעומת הדלק שהרכב הגיע איתו והתוצאות היו שהדלק בארץ פחות איכותי. לא זוכר מה סוגי הרכבים שנבחנו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עד כמה שזכור לי יש חוק שאסור לרכבים באוניה להיות עם יותר מרבע מיכל.

בכל מקרה, יכול להיות באמת שאתה שם לב פתאום לדברים הקטנים כי בדיוק עברה ההתלהבות הראשונית מהרכב.

They are trying to ban me...

פורסם

אם הייתה עוברת ההתלהבות, הוא היה שואל בכותרת על בעלי מיני גודשות.:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...