Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzuki Swift vs. Opel Corsa

Rotem Feller
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני מתלבט בין רכישה של שני רכבים חדשים: סוזוקי סוויפט או אופל קורסה.

שניהם מדובר באוטומט.

שניהם במבצע כרגע, ולכן זוהי ההתלבטות שלי.

מדובר על נסיעות יומיות של ~30 ק"מ, ופעמיים בחודש נסיעה בין עירונית ארוכה (מעל 100 ק"מ).

מה ההמלצות?

פורסם

באיזה מחיר הם מוצעים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקורסה מרגישה מאוד מיושנת לכן בינה לבין הסוויפטמהייתי הולך עליה.

למרות שהייתי בודק אופציה כמו יונדאי i20 או מזדה 2 ב80 אלף יד1 0 קמ.

תבדוק גם כמה עולה קליאו במצב כזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכל העונים.

לגבי ליסינג 0 ק"מ - ניסיתי, לא אהבתי את החוזה שהציעו לי מול אחת מהחברות (לא רוצה להשמיץ) - חוזה שבגדול מכסת"ח את החברה המוכרת מכל דבר שיכול לקרות לרכב עד המסירה שלו ללקוח. כמעט קניתי ואז ביטלתי את העסקה.

לגבי שנת הדגם והדגמים החדשים שמגיעים - אתם צודקים, אכן מדובר בדגמים מיושנים אבל זו הסיבה שאפשר לקנות רכב חדש מיבואן במחירים כאלה. כשיגיעו הדגמים החדשים המחירים יעלו ב 20-30 אש"ח...

השאלה שלי האם מדובר ברכבים טובים, או שמדובר בפצצה מתקתקת.

האופל מוצעת עם סאן רוף, מערכת מולטימדיה, חישוקי מגנזיום ב 90 אש"ח. השאלה שלי האם זה אוטו טוב.

כמו כן אשמח לדעת מהם הרכבים האחרים עליהם אתם ממליצים באותו טווח מחירים?

ושוב, תודה לכל העונים.

פורסם

מצד שני כשיגיעו הדגמים החדשים אולי יהיו הנחות על הדגמים הקיימים.

פורסם (נערך)

אני מכיר מישהו שיש לו את הדגם הזה של הקורסה כבר כמה שנים.

בגדול הרכב אמין וטוב, לא עשה בעיות עד עכשיו. אני הייתי בוחר בקורסה.

ביניהן - הסוויפט - בעיקר מטעמי סחירות עתידית.

לגבי העניין של הסחירות, כמישהו שנולד וגדל רק עם רכבי אופל במשפחה ( מגוון דגמים מקטגוריות שונות ), אני לא זוכר שפעם התקשנו למכור דגם מסויים.

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

קודם כל סוויפט זה רכב מצויין מכל הבחינות: כייפי, חסכוני ואמין. היה לי אחת כזאת במשך 7 שנים ונהנתי מכל רגע.

אבל למען היושר אני חייב להגיד שלדעתי רכישת הסוויפט כחדשה נכון להיום זאת לא עסקה הכי משתלמת.

אתה משלם 90K על רכב לא הכי חדיש ולא מאובזר, יש אלטרנטיבות טובות יותר בסכום כזה.

לא כל כך ברור למה פסלת את הרכבים עם 0 ק"מ. זה שהציעו לך חוזה לא טוב באחת החברות לא אומר שהחוזה הוא זהה בין החברות.

קניתי לפני 4 חודשים רכב מאזדה 2 מאוויס. אכן החוזה שהוצע הוא חוזה סטנדרטי לרכישת רכב משומש. אבל התעקשתי להכניס לחוזה את התוספות משלי וגם חתמתי עליו אך ורק כאשר הרכב הגיע לסניף. אפשר גם לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך, הם כמובן יתנגדו אבל ניתן לכופף אותם בעניין.

פורסם
קודם כל סוויפט זה רכב מצויין מכל הבחינות: כייפי, חסכוני ואמין. היה לי אחת כזאת במשך 7 שנים ונהנתי מכל רגע.

אבל למען היושר אני חייב להגיד שלדעתי רכישת הסוויפט כחדשה נכון להיום זאת לא עסקה הכי משתלמת.

אתה משלם 90K על רכב לא הכי חדיש ולא מאובזר, יש אלטרנטיבות טובות יותר בסכום כזה.

לא כל כך ברור למה פסלת את הרכבים עם 0 ק"מ. זה שהציעו לך חוזה לא טוב באחת החברות לא אומר שהחוזה הוא זהה בין החברות.

קניתי לפני 4 חודשים רכב מאזדה 2 מאוויס. אכן החוזה שהוצע הוא חוזה סטנדרטי לרכישת רכב משומש. אבל התעקשתי להכניס לחוזה את התוספות משלי וגם חתמתי עליו אך ורק כאשר הרכב הגיע לסניף. אפשר גם לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך, הם כמובן יתנגדו אבל ניתן לכופף אותם בעניין.

ואתה מבסוט על הרכב?

איזה תוספות הכנסת לחוזה?

ודבר אחרון מה זאת אומרת חתמת על החוזה רק כשהוא הגיע לסניף? לא היית צריך לשלם מקדמה מסויימת?

פורסם

אתם מבינים שאתם מדברים על שתי מכוניות שונות לגמרי, נכון? הסוויפט הנוכחית נמכרת עם מנוע 1.2 חלוש בעוד הרכב שנומד מדבר עליו הוא (אם אני יוצא מנקודת הנחה שהוא קנה אותו כחדש) הוא עם מנוע 1.5 ליטר הרבה יותר נורמלי.

אני אישית הייתי מעדיף את הקורסה כברירת מחדל. המנוע הזה (1.2) קטן בכמה מידות על הסוויפט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אתם מבינים שאתם מדברים על שתי מכוניות שונות לגמרי, נכון? הסוויפט הנוכחית נמכרת עם מנוע 1.2 חלוש בעוד הרכב שנומד מדבר עליו הוא (אם אני יוצא מנקודת הנחה שהוא קנה אותו כחדש) הוא עם מנוע 1.5 ליטר הרבה יותר נורמלי.

אני אישית הייתי מעדיף את הקורסה כברירת מחדל. המנוע הזה (1.2) קטן בכמה מידות על הסוויפט.

זה נכון, הסוויפט החדשה פחות זריזה אבל הרבה יותר חסכונית, ועדיין כייפית לנהיגה

• תוכן חדש...