Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzuki Swift vs. Opel Corsa

Rotem Feller
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואתה מבסוט על הרכב?

איזה תוספות הכנסת לחוזה?

ודבר אחרון מה זאת אומרת חתמת על החוזה רק כשהוא הגיע לסניף? לא היית צריך לשלם מקדמה מסויימת?

1. תסתכל בלינק הבא. בהודעה שלי נתתי השוואה מפורטת בין סוויפט לבין המאזדה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?556345-MAZDA-2-VS-SWIFT&p=4634842&viewfull=1#post4634842

המאזדה היתה מיועדת לאשתי, היא מרוצה וזה מה שחשוב.

אני התאכזבתי טיפה מהתנהגות בכביש שהתבררה כפחות טובה בהשוואה לרכבי סוזוקי (סוויפט וSX4).

2. הוספתי לחוזה הסטנדרטי את הדבר הבא:

"למיטב ידיעתנו הרכב הגיע אלינו חדש מהיבואן ולא נעשה בו שימוש כלשהו על-ידיינו"

רציתי להוסיף גם את הסעיף על העדר תיקוני פח וצבע, אבל לזה הם לא הסכימו בשום מקרה. מה שכן הם היו מוכנים שאקח את הרכב לבדיקה לפני התשלום אך בתנאי שאני מציג להם ביטוח בתוקף.

3. מקדמה כן - 1000 ש"ח, אבל את זה הם היו מחזירים אילו לא היה הסכם. מה שחשוב זה ששמתי יד על הרכב, בדקתי אותו ביסודיות ורק אז חתמתי על החוזה, שזה יתרון לעומת הרכישה מהיבואן.

פורסם

עדכון - הלכתי על מאזדה 2 0 ק"מ מליסינג...

מצאתי דיל טוב בחברה טובה (ליס4יו - לפרגן זה חשוב) ואפילו פירגנו לי בקודן וחיישני רוורס...

התקשרו אלי, אמרו לי שהרכב במלאי ולבוא לקחת. באתי, בדקתי, יצאתי עם רכב חדש.

תודה רבה לכל העוזרים!

ועכשיו שאלה חדשה - האם להתקין מערכת מולטימדיה? ואם כן האם יש לכם המלצות על מתקינים טובים?

• תוכן חדש...