Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה די מובן מדוע תו חניה עירוני ואישורי כניסה למתחמים מויצרים בכזה גודל.

פקח חניה או ש"ג בכניסה למתחם אמורים לזהות את התו ממרחק סביר בלי שיצטרכו להתקרב לרכב עם זכוכית מגדלת.

בשביל לראות מה כתוב במדבקת טסט צריך להסתכל עליה מקרוב וזה לא מעשי בעבודה של פקח או שומר.

עם האיזיפארק יש בעיה נוספת - התמיכה צפויה להספק ביולי הקרוב, ואחרי שהטעינה תגמר - המכשיר ישאר חסר ערך

מבחינתי תמיכה הופסקה כבר לפני כשנתיים, כשנגמרה לי בטריה באיזיפארק שהיה טעון באיזה סכום לא מבוטל ולא הצלחתי לקנות בטריה בשום מקום.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאתה אומר הוא לכאורה הגיוני. רק ששמתי לב שגם במדבקות הגדולות, הפרט המזהה והחשוב (לפקח למשל) הוא קטן.

אין שום בעיה לעשות מדבקה בגודל של משרד הרישוי כשהפרט המזהה יהיה מספיק בולט גם ממרחק סביר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
החוק המדוייק בנושא:

274 . מצא בוחן רכב כי נתקיימו ברכב הנבדק כל התנאים שבתקנות 271, 272, 273א'+ב'+ג' ידביק בצידו הימני העליון של החלון הקד' של הרכב תוית שבה יצוין החודש לחידוש הרישיון, יחתים את רשיון הרכב בחותמת כשירות לתנועה וידביק עליו את ספח התוית שהודבקה על החלון כאמור.

(1) ברכב ללא שמשה קד'(דו"ג, טרקטור וכו') תודבק התוית בחזית הרכב בצד ימין למעלה במקום בולט.

(2)הפעולה תחזור ותתבצע מידי שנה במסגרת מבחן רשוי שנתי ובאחריות המכון להסיר את התוית של השנה הקודמת ולהדביק את התוית החדשה.

לא זכור לי שבוחן הדביק אי פעם. תמיד נותנים לי להדביק.

מצד שני, ממה שאני רואה, זה חוסך לא מעט המתנה מיותרת במחסומי פתע של משטרת התנועה רק כדי שיראו שהרכב כן עבר טסט (כך לפחות בירושלים)

פורסם

גם אם לכאורה חוקי, המנעות מהדבקת המדבקה על השמשה מגדילה את הסיכוי לביקורת של שוטר תנועה ומי שנפגע מכך זה הנהג.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בפעם הראשונה כשקניתי רכב הדבקתי מדבקה ושוטר עצר אותו לבדוק טסט, אמרתי לו הנה יש לי מדבקה, הוא אמר זה לא תופס. מאז אני לא מדביק כלום ורק פעם אחת שוטר אמר שחייב מדבקה, אמר לי להדביק ושלח אותי לשלום. נראה לי ששחכתי להדביק ;) לשוטר שלום.

• תוכן חדש...