Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mobileye האם יש דרך לנתק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, לא נהגתי איתה

אז מאיפה כל הקביעות הידעניות והנחרצות? תנהג - אחרי זה תגיב לגופו של עניין. זה בדיוק כמו בבדיחה על ההבדל בין התיאוריה לפרקטיקה. בפועל המערכת מעיקה וטובה בעיקר ליצרניה ולקומבינות חברות הביטוח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא קבעתי שום קביעה נחרצת לגבי המערכת עצמה.

קבעתי קביעה נחרצת לגבי שמירת מרחק מרכבים אחרים בנסיעה, ואני יודע (כי אולי לא נהגתי איתה, אבל נסעתי איתה) שיש לה פונקציה למדידת שמירת הרווח בשניות וזו גם הפונקציה היחידה שאני רואה בה טעם.

וכמו שאמרתי, אני ו-Ahbarony דיברנו על שתי פונקציות שונות של המערכת ולכן שנינו צודקים וטועים בו זמנית...:lol:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני לא מבין למה יבואנים מתקינים את הדבר הזה? הרי ברור ש:

1. אף אחד, ממש 100% מהאנשים, לא רוצה את זה

2. ההתקנה תגרום לבעיות חשמל וקרקושים שהלקוח ייחס לאוטו וליצרן

3. זה סתם מוסיף למחיר של האוטו

4. אנשים שלא מבינים כל כך ייחסו אפילו את המערכת המעצבנת לאוטו והיצרן ולא יעשו את ההפרדה

אני ממש לא מבין מה האינטרס ואם יש לזה כמות רכיבים כמו שאני מתאר לעצמי שיש אז אני גם בחיים לא יקנה רכב עם זה כי זה נזק בלתי הפיך (לנתק הכל לא מספק אותי)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

זהו שלא, זה לא אמור להוסיך אגורה לעלות הרכב, מכיוון שהקלות המס מתקזזות מול עלות המערכת

מישהו עושה עבור החברה הזו לובינג מצטיין מול משרד התחבורה

פורסם
אני לא מבין למה יבואנים מתקינים את הדבר הזה? הרי ברור ש:

1. אף אחד, ממש 100% מהאנשים, לא רוצה את זה

2. ההתקנה תגרום לבעיות חשמל וקרקושים שהלקוח ייחס לאוטו וליצרן

4. אנשים שלא מבינים כל כך ייחסו אפילו את המערכת המעצבנת לאוטו והיצרן ולא יעשו את ההפרדה

אני ממש לא מבין מה האינטרס ואם יש לזה כמות רכיבים כמו שאני מתאר לעצמי שיש אז אני גם בחיים לא יקנה רכב עם זה כי זה נזק בלתי הפיך (לנתק הכל לא מספק אותי)

1. מניין לך שאין אף אחד בעולם שרוצה את המערכת? כולם צריכים לחשוב כמוך?

2. המערכת היתה מותקנת אצלי בארבע מכוניות שונות. התקינו אותם ארבעה טכנאים שונים. לא היו שום בעיות חשמל או קרקושים. היית ממליץ להימנע מהתקנת מערכת סטריאו ברכב? גם התקנה רשלנית שלה יכולה לגרום לבעיות חשמל וקרקושים.

3. זה לא מוסיף למחיר האוטו. אחרת, זה היה מוצע בתשלום נוסף (כמו צבע מטאלי או חישוקי מתכת).

4. פה אתה אולי צודק

פורסם

אתה ראית איך נראית התקנה של קודן או של המוביל איי? זה לא משהו שיש לו הכנה זה קומבינה בסופו של דבר. זה נראה זוועה.

כשמתקינים רדיו יש תושבת מסודרת ותקע ושקע שמתחברים אליהם, בלי אף פיסת איזולירבנד, קדיחות או טיראפים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני שילמתי 3500 שקלים טובין ותקילין וזה שווה כל גרוש. על אחת כמה וכמה אם זה ניתן בחינם. נכחתי בהתקנה. יש כללים מאוד ברורים לגבי מיקום המצלמה. יש תהליך כיול לא פשוט. מכיוון שזאת מערכת ישראלית ולא תוצרת בית מלאכה של דוד ליאו משנז'ן יש תמיכה ופיקוח הנדסי של היצרן. זה לא קודן שדלק מוטורס התקינו במאזדה 2 סדאן.

פורסם

נהגתי פעם אחת על רכב עם מערכת כזו, זו הייתה נסיעת מבחן שנעשתה בקצב שגרם למערכת התקף לב (למרות שהייתה במצבה הליברלי ביותר) ולי להתקף עצבים.

אישית אינני יכול לסבול את הדרעק הזה.

מאידך, בהחלט ניתן לקבל שנהג חדש לחסר ניסיון יכול למצוא עזר רב במערכת, כך שתשובה פסקנית אם המערכת טובה או לא - ממני לא תקבלו כי זה תלוי בנהג.

בכל מקרה - מהתקנות מקומיות אני נמנע ככול יכולתי והדרעק היחידי שהותקן בארץ היא מערכת איתור, התקנה כפויה של המערכת הייתה מהווה בעבורי "דיל ברייקר".

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה קלה לעזרתכם האדיבה

אני שנה בדיוק עם המערכת הזו מובילאי,

מרוצה מאד ואפילו התרגלתי לצפצופים אבל

הציפצוף מקדימה על התרעת רכב בזמן נסיעה חזק והיסטרי,

ילדים נבהלים אשתי קופצת ואנוכי זועם..(חח)

וכמה שניסיתי לא הצלחתי להחלישו,

יש דרך כזו בכלל?

פורסם
המערכת. לפחות אצלי, ניתנת לכיוונון דרך אפליקציה בטלפון. הורדתי מרחק וביטלתי כמה התרעות חוץ מסטיה מהנתיב. לגבי תאורה מרצדת. היא לא, כל עוד נוהגים רגוע.[emoji12]

מה שמרגיז זה הציפצוף חזית אחור שזה 3/4 ציפצופים שלא ניתן להחליש,

האם האפ. יכולה לסייע לי?

אם כן איך מורידים ומאיין?

תודה

• תוכן חדש...