Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzki Crossover GLX

Shakim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוזמן אך מחר אני אמור לשלם אותו, החברים שלי אומרים שאני עשיתי טעות , והרכב הזה בגלל האיכות שלו לא שווה את הכסף. אני לקחתי אותו למבחן ואהבתי איך הוא מתנהג על הכביש. אבל עם חברים כאלו לא צריך אויבים. אז עכשיו אני שוב פעם מתלבת

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם (נערך)

תשמע, אתמול יצא לי לנהוג באוטו הזה של חבר בערך כשעה וגם יצא לי להיות נוסע המון פעמים איתו.

מה שאני אהבתי ברכב זה התחושה של הזריזות (עם כמה אנשים זה יורד מן הסתם, אבל כשמאיצים חזק יש לו כח, כל מנוע 1.6 אוהב סל"ד גבוה כדי לתת משהו).

האוטו נורא שקט בעיניי במהירויות נורמליות, סביבות ה100.

הוא נוח, גבוה ומרווח יחסית.

מה שלא אהבתי זה תחושה מוזרה של הגיר הרציף וגם איכות חומרים לא הכי איכותית (הרבה פלסטיקה חלולה ).

כל זה אבל מנסיון של נהיגה של שעה, אני אישית אהבתי את הרכב, אבל הוא לא מרגיש הכי "פרימיום".

גם משום מה הרכב התקשה לשמור על קו ישר כשנוגעים בהגה (לא נראה לי שזה עניין של פרונט ברכב חדש כזה).

גם המערכת שלה לא להיט. לא זוכר את רמת האיבזור אך יש לו התנעה ללא מפתח, מערכת מולטימדיה מובנית ועוד כמה פיצ'רים, בלי סאנרוף ונדמה לי שגם בלי חישוקים.

יש תחושה שהוא גם די יציב על הכביש בפניות.

תגיד לחברים שלך שלכל רכב יש יתרנות וחסרונות ושלא יבלבלו את השכל כי אין רכב מושלם, תמיד יהיה חסרון שאין אותו למתחרה ויתרונות שאין אותו למתחרה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אכן הפלסטיקה לא ברמה איכותית,אבל אם עשית נסיעת מבחן ואהבת?

אין פה מקום להתלבטות בגלל שהחברים לא אוהבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

נסיע שעשיתי לא הרגשתי שרכב לא מחזיק קו ישר, אומנם נסיית מבחן זה משהוא לא ערוך במיוד, אבל רכב מחזיק כביש, מאוד אהבתי את התחושה, וכן הפלסטיקה ברמה נמוך :( . אם לא הפלסטיקה לא היתי בכלל מתלבת. מצד שני, 3-4 שנים ומחליפים את הרכב למשהוא חדש יותר.

עוד שאלה, 4X4 אין טעם לקחת? אני אף פעם לא היתי בשטח, אולי זה שלא הייה לי אף פעם רכב שטח. הוא מגיע ללא סנרוף לכן הפר יוצא לא כל כך גדול. 140 על הכביש

עריכה אחרונה על ידי Shakim

פורסם

עשית בחירה טובה, הרכב הוא רכב טוב מאוד ובמחיר מצויין.

גם שלי עם סאנרוף ואני שילמתי יותר ממך כי אז המולטימדיה וכל השאר לא היו בחינם.

הרכב מרווח, נוח, זריז וחסכוני מאוד בדלק (אם אתה מגיע מאקסנט, אתה תחסוך הרבה מאוד כסף על דלק).

הביטוח זול מאוד (מומלץ לקבל הצעה בסוכנות, יש להם תנאים טובים ומחיר זול).

הגג הכפול ממש כייפי.

אשמח לענות על עוד שאלות.

לא חושב שיש עוד אופציות שיתאימו לך (רכב גבוה, מרווח ועם גג נפתח) במחיר הזה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לדעתי ממה שאתה מחפש ומהתגובות שלך - אני ממליץ לך ללכת על הסוזוקי קרוסאובר כפי שאתה רוצה.

גם חבילת האבזור שציינת נראת באמת אטרקטיבית.

מדובר ברכב איכותי ומבוקש שלדעתי ישמור על ערכו בצורה טובה ויהיה בעל ביקוש גבוה לאחר מכן כרכב משומש.

פורסם

עוד שאלה, 4X4 אין טעם לקחת? אני אף פעם לא היתי בשטח, אולי זה שלא הייה לי אף פעם רכב שטח. הוא מגיע ללא סנרוף לכן הפר יוצא לא כל כך גדול. 140 על הכביש

4X4 לא ישר מעיד על יכולת שטח. מהצצה קטנה ביוטיוב הוא יכול טיפה שבילים משובשים ובזה זה נגמר, זה קרוסאובר, לטוב ולרע ולא רכב שטח.

פורסם
נסיע שעשיתי לא הרגשתי שרכב לא מחזיק קו ישר, אומנם נסיית מבחן זה משהוא לא ערוך במיוד, אבל רכב מחזיק כביש, מאוד אהבתי את התחושה, וכן הפלסטיקה ברמה נמוך :( . אם לא הפלסטיקה לא היתי בכלל מתלבת. מצד שני, 3-4 שנים ומחליפים את הרכב למשהוא חדש יותר.

עוד על הקרוסאובר 4X4 אתה יכול לקרוא כאן:

סוזוקי קרוסאובר 4X4 מול סובארו XV

תתחדש ותהנה מהקרוסאובר 2X4 בנזין עם גג שהזמנת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני הייתי מוותר על גג נפתח וקונה את הגרסה ה״רגילה״ של הקרוסאובר ב-120 אלף ₪.

חוץ מזה אתה יכול לבדוק גם את קיה סול. קצת יותר זול אבל קצת פחות חסכוני בדלק.

נראה לי שהקיה ספורטאג' יותר מתאימה. השיקו עכשיו את הדגם ב134 אלף, לא כזה רחוק מהתקציב המקורי. זה הדגם עם המנוע 1600, הוא נשען על ההצלחה של הדגם עם ה2000 אבל מנסיעת מבחן שעשיתי ההבדל לא מורגש.

את הסוזוקי אני פחות אוהב - היא מרגישה קלה על הכביש כאשר יש רוחות צד. אני לא יודע למה זה, אבל תמיד כשאני נוסע באיזורים שיש בהם רוחות (כמו בכביש החוף בגשר ליד עתלית) אני מרגיש שהאוטו פחות בטוח.

פורסם

זה לא רוחות, זה ההגה הגרוע בנסיעה מהירה בקו ישר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תראה - רכב קומים בהתאם לצרכים. אישית לא הייתי רוצה אפילו סאנרף, מבחינתי הדבר היחיד שייתן הוא עוד מקור לדליפת מים ועוד מנגנון שמצריך תיקונים. מספר פעמים היה לי סאנרוף ברכבי השכרה, נפתח פעם אחת, נסגר כעבור 10 דקות ולא נגעתי בו יותר.

אותו דבר לגבי הנעה כפולה - אם אתה נוהג רק בכביש ומכסימום בשבילי קק"ל אין צורך להשקיע ברכב יותר יקר ויותר מורכב לתחזוקה. כמה שפחות מ=נגנונים כך פחות תקלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה עך התגובות. אחרי מחשבות רבות ביטלתי את הזמנה לדגם הזה.

פורסם

מעניין לשמוע למה ביטלת אם נהגת ואהבת את הרכב.

מעניין גם לשמוע מה האופציות החדשות שעלו במקום הסוזוקי.

אני לעולם לא אבין אנשים שקונים (או מבטלים) מוצר, לא רק רכבים, רק בגלל שחבר כזה או אחר אמר את דעתו, אני קונה מה שאני אוהב ומה שטוב לי, בלי לקבל יותר מידי דיעות של "מבינים".

אני חושב שטעית, אלא אם כן החלטת להגדיל תקציב וללכת על רכב ברמה גבוהה יותר, כי במחיר שלה, אין לסוזוקי מתחרים משתלמים יותר (120000₪ בסיס).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אין כאן מה להבין כי הביטול לא בגלל חבר או דעות אחרות, טני אהבתי את הרכב ואם לא העניין פרטי, היתי קונה. כרגע לא מחליף. לצערי לא הסתדר לי וזה הכל.

• תוכן חדש...