Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום לקניית מעיל עור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות מעיל עור. מעור אמיתי (אל תטרחו להמליץ על תחליפי עור שנראים טוב כי כל אלה שנגעתי בהם הרגישו לי כמו שקית ניילון). לא לאופנוע או משהו כזה, סתם מעיל עור לשימוש יומיומי (בחורף)

מצד אחד אני לא רוצה מעיל מעור של פרה שמתה ממחלות- שמוכרים במקומות כמו H&O ושאר רשתות נפוצות, ומצד שני אני לא רוצה לשלם 5000 ש"ח על מעיל של פולו.

אני מחפש חנויות מגדרה ועד חיפה עם מבחר של מידות ודגמים במחירים של 1000-1500 ש"ח.

תודה לעוזרים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

איסטנבול.

אבל המקור עלול להיות עז.

צריל להיות לי וידאו מ-1997, בנסיעה ראשונה שלי עם אשתי. רוכל בפארק שהתחיל ב-$200 וירד על $15 ובסוף נשאר ע המעיל ביד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה כמו אלה שתופסים אותך בכל מיני מגרשי חנייה ומוכרים בשמים 1 ב-200 ואז יורדים ל-2 ב-50?

אני מעדיף משהו שלא דורש תשלום לכאלה שבנוסף לתשלום על המוצר מתפרנסים על חשבון המיסים שאני משלם

פורסם

אני חושב שמדדתי איזה מעיל אצלם לפני כמה חודשים, לא זוכר למה אבל לא קניתי (כנראה לא התאים או הסגנון היה מצועצע מידי... המחיר כאמור לא בעייתי)

פורסם

600 ש"ח שלא במבצע מיוחד, קשה לי להאמין שזה עור אמיתי. בקאסטרו ראיתי רק דמויי עור (הייתי בשני סניפים, אולי לא היה להם כל המבחר)

פורסם

מצד אחד אני לא רוצה מעיל מעור של פרה שמתה ממחלות- שמוכרים במקומות כמו H&O ושאר רשתות נפוצות, ומצד שני אני לא רוצה לשלם 5000 ש"ח על מעיל של פולו.

איך מזהים איך נגמרו חיי הבעל חיים שממנו עשו את המעיל?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני לא יודע אם מוכרים אותם בארץ, אבל אני מציע לך להריץ חיפוש על חברה בשם Danier. הם מתמחים במוצרי עור (כולל מעילים כמובן) מאוד מאוד איכותיים ולא נורא יקרים. יש לי ולחברה שלי מעילים שלהם שנקנו בקנדה ב-180 (שלי) ו-100 דולר (שלה). אנחנו מאוד מרוצים מהם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איסטנבול.

+1

יש למוכרים שם גם קטע להעביר על המעיל אש עם מצית ולהראות שזה לא מתעוות כמו פלסטיק בחום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך מזהים איך נגמרו חיי הבעל חיים שממנו עשו את המעיל?

לפי הריח והמרקם

המעיל שיש לי עכשו אמור להיות מעור אמיתי לפי התגיות (נקנה ברשת מוכרת. המשביר נראה לי) ויש לו טקסטורה של כלב עם מחלת עור או משהו כזה. בהתחלה חשבתי שזה כי הוא חדש אבל אחרי 3-4 שנים זה כבר לא תרוץ. בזמנו עלה לי 400-500 ש"ח (די בטוח שהיה מבצע)

ספיר- תודה, יבדק.

פורסם

ברשת גולף ראיתי מעילים שנראו לי סבירים אולם המחירים היו באיזור אלפיה. אולי עכשיו, בסוף העונה זה יותר זול.

יחד עם זאת אני מחזק את ההמלצה לקנות בחו"ל. כמו כן, אם אין היבט אסטתי, הייתי משקיע את הסכום במעיל איכותי כמו קולומביה או TNF שיתן הרבה יותר תמורה.

פורסם
מידות. זה לא ג'ינס שמקסימום אפשר לתקן

בקש ממישהו שיודע לקחת מידות כמו חייט, וקנה בהתאם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...