Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הקודנית ברכב (יונדאי אקסנט) לא מגיבה טוב בימים קרים, והחלטתי להחליף את הגומיה.

העניין הוא שבמקום יחיד בו מצאתי גומיה כזו, הם רוצים עליה 60 ש"ח. מחיר סופר מוגזם לטעמי.

האם יש דרך לתקן את הגומיה (הגומיה שלמה, אולי יש חומר שאפשר למרוח/לנקות)? או לחילופין מישהו מכיר מקום בו אפשר לקנות את הגומיה במחיר הוגן? אני מדבר על אזור חיפה.

מצרף תמונה של מכסה הקודנית אליה נכנסת הגומיה.IMAG0067.jpg

תודה רבה,

אולג

פורסם

אני חושב שלא לקנות מוצר ב60 שקל רק כי אתה חושב שזה יקר זה קטנוני. אני מבין שזה יקר לגומיה, אבל נניח ותמצא מקום אחר, הוגן, שימכור לך את אותה הגומיה ב50 אחוז פחות- 30 שקל. כל הבלאגן עד שתמצא את המקום הזה והטטרם בשביל 30 שקל? לא כדאי. זאת קנייה שעושים אותה פעם בחיים - תן 60 שקל תחסוך זמן והתרוצציות.

פורסם

המחיר הוא נורמלי לגומיה כזאת בארץ, בזמנו קניתי אחד ב-50 ש"ח גם לדעתי המחיר יקר, אבל חוסך כאב ראש לכמה שנים הבאות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

igalr, מוכרים בחנות מול לוסיא גלס בצ'ק פוסט, אם אתה מהאזור.

לדעתי לשלם 60 ש"ח על גומיה שעולה להם חצי שקל זה מוגזם, אבל זו רק דעתי.

אגב, ניתן למצוא כזו גומיה באיביי?

פורסם

אומנם זה יעלה יותר אבל אם אולי הביטוח שלך כבר לא דורש קודנית אז אפשר כבר בהזדמנות לבטל "התענוג". אפילו מבלי לפרק אותה בפועל אלא רק לבטל המעקף שלה ואת המתח למוח הקודנית.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
אומנם זה יעלה יותר אבל אם אולי הביטוח שלך כבר לא דורש קודנית אז אפשר כבר בהזדמנות לבטל "התענוג". אפילו מבלי לפרק אותה בפועל אלא רק לבטל המעקף שלה ואת המתח למוח הקודנית.

זה רכב של אישתי, ועד כמה שאני מכיר אותה, היא לא תרצה לבטל אותה.

האם להשפריץ חומר ניקוי מגעים יעזור?

פורסם

תנקה עם אלכוהול גם תגומי וגם תמגעים ויעבוד לך. בזמנו היה שרשור דומה בנושא, זה אותו סיפור כמו בשלט של המזגן.

פורסם

הבעיה תחזור תוך זמן קצר שוב, ושוב תחזור למעגל של התסכול שזה לא עובד לך

תקנה גומיה חדשה אין מנוס.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אצלי גם האלכוהול לא ממש עזר.

לדעתי 60 ש"ח זה לא כזה נורא.

אני ברגע שמצאתי מקום החלפתי בלי לחשוב פעמיים 70 ש"ח ), היה פשוט בלתי נסבל ברמות ( ברמה של כאבים ביד עד שזה יעבוד ).

פורסם

היום בלא מעט ביטוחים לא דורשים קודנית ברכב ששווה פחות מ-130 אלף ש"ח. כמובן תלוי בעוד גורמים. אם לא צריך הקודנית לביטוח - אז מה ההתעקשות על השטות הזו שלא באמת מעכבת גנבים אלא רק אותנו בכל פעם מחדש. הכוונה במיוחד לקודניות עם הניתוק היחיד ועל רכב פשוט וממוצע ולא משהו קצת שונה או יקר מהרגיל.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

ניקוי עם אלכוהול מחזיק בערך 3 ימים עד שבוע.

האם הגומיה של שלוח מקשים היא בצבע לבן?

אם היא בצבע לבן, החלפת הגומיה פותרת את הבעיה.

אם היא בצבע שחור, בדרך כלל אין את הביעה הזאת. ואם יש בעיה, קיים סיכוי שהחלפת גומיה לא תעזור, צריך להחליף את יחידת המקשים כולה.

פורסם

הגומיה בצבע שחור. בימים האחרונים הגומיה מתפקדת בסדר, אך היו ימים שהיה צריך ללחוץ מאוד חזק כדי שמקש ילחץ, ואז לפעמים המקש "נלחץ" פעמיים.

פורסם

לי היה סיפור דומה עם הקודנית.

החלפתי את הגומי של המקשים בעלות של 80 ש"ח (כולל עבודה) ומאז היא כמו חדשה.

המתקין טען שזו תקלה נפוצה מאוד שנגרמת משחיקה של הפחמים המודבקים בצידו הפנימי של הגומי.

• תוכן חדש...