Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של חבר נוזל המסרק הגה, ביקור במוסך ועוד מוסך דורשים כ-1000 שקלים להחלפת המסרק כולו, אומרים שלא מתעסקים בהחלפת המחזיר שמן. ביקור בכמה חנויות מכר לא נמצא החלק המבוקש, צפייה בסרטון ביוטוב ושרשור בפורום ברוסית בחו"ל מעיד עד כמה פשוטה ההחלפה של המחזיר שמן הזה. יש הצעות לאן להגיע באיזור הדרום על מנת לרכוש את המחזיר שמן המדובר? תודה!

פורסם
ברכב של חבר נוזל המסרק הגה, ביקור במוסך ועוד מוסך דורשים כ-1000 שקלים להחלפת המסרק כולו, אומרים שלא מתעסקים בהחלפת המחזיר שמן. ביקור בכמה חנויות מכר לא נמצא החלק המבוקש, צפייה בסרטון ביוטוב ושרשור בפורום ברוסית בחו"ל מעיד עד כמה פשוטה ההחלפה של המחזיר שמן הזה. יש הצעות לאן להגיע באיזור הדרום על מנת לרכוש את המחזיר שמן המדובר? תודה!

תן קישור לסרטון הזה בבקשה

פורסם

אין יותר בנמצא אטמים למסרי הגה של פרטיות של ניסאן.

הדרך החידה שאני מכיר זה שיפוץ.

פנה לכמה מכוני שיפוץ ההגים ונסה לברר עלויות, אולי תחסוך קצת דמי תווך על שיפוץ ההגה שלך ורק תשלם עוד קצת למוסך לטובת פירוק והרכבה, שמן ה"כ וכוון גלגלים.

פורסם
אין יותר בנמצא אטמים למסרי הגה של פרטיות של ניסאן.

הדרך החידה שאני מכיר זה שיפוץ.

פנה לכמה מכוני שיפוץ ההגים ונסה לברר עלויות

מאיפה מכוני השיפוץ משיגים את האטמים הללו?

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

שלחתי את האתר לחבר, הוא ינסה ליצור איתם קשר ברוסית.

אני אשמח בכל זאת להכוונה לבעל עסק או לאתר בחו"ל שיכול לעזור לי לעזור לחבר, השתגענו מחיפושים.

אולי מק"ט גם יעזור.

עריכה:

איך לא חשבתי על זה מקודם, נכנסתי לפורום שפרסמתי ובאחת התמונות היה מקט של החלק, חיפוש של המק"ט בגוגל הניב לא מעט תוצאות. יהיה בעייתי אם אזמין משם? לדוגמא מפה:

http://www.quirkparts.com/oe-nissan/49203v0225

תודה.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

זה לא נתן לי לערוך שוב.

באתר שפרסמתי, שמתי לב שניסן אלמרה לא מופיעה ברשימה של "הרכבים המתאימים", ניסיתי לחפש לפי דגם ושנה בחיפוש שם את אותו החלק ולא הצלחתי. עצות?

פורסם

שמעתי על עסק בתל אביב שמוכר קיטים לשיפוץ מסרקים, אני יודע שהוא מחזיק לפיאט, אך שווה לבדוק לגבי הניסאן המדוברת.

אין לי איך לעזור בחיפוש כרגע, אני רק יכול להפנות אותך לחפש במועדון פיאט שיחות בנושא, באחת מהן עלה שם המקום על ידי המשתמש davidmzr.

בכל מקרה זה חלק שברגע שיהיה לך אותו ביד, יכול להיות מאוד פשוט למצוא אותו. צריך לזהות את צורת החתך ולמדוד את הקטרים והעובי, ולהתחיל לחפש בקטלוגים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...