Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נושא הגבהות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מנסיון רב שנים עם טראנו בנזין קצר והיה ברשותי כמה סטים עד שמגיעים לסט הטוב ביותר

הסט הכי טוב שיושב לטראנו זה קפיצי לאוולס אוסטרליים עלותם לשני קביצים כ 1600 ש"ח

4 בולמי קוני האבי טראק (אדום) עלותם כ 700 ש"ח לבולם

בהחלט לא זול יחסית לדגם הרכב , ברכבים מסויימים לאותו הסט עלות יקרה יותר אך בשטח בעל ביצועים מדהמים

פורסם

זה תמיד היה לא חוקי, ובכל זאת אני עובר טסט עם הגבהה של ספייסרים 5 ס"מ על גרנד ויטארה כבר 5 שנים. אני מניח שזה תלוי במכון, בצבע הבולמים, וברמת ההגזמה של ההגבהה.

פורסם

הגבהה ע"י ספייסרים בהחלט לא עובר טסט

הגבהה ע"י קפיצים בולמים כן עובר טסט עד עכשיו , חל איזה שינוי בזמן אחרון אך לא יודע להגיד האם מיושם כרגע במכוני הבדיקה

פורסם
הגבהה ע"י ספייסרים בהחלט לא עובר טסט

אני יכול להעיד על שני אאוטבקים וגרנד לאונה אחת שהיו בבעלותי, לכולם עשיתי הגבהה עם ספייסרים ומעולם לא הוכשלתי בטסט בעקבות זה.

ארז רונן

פורסם

בדיוק עכשיו עברתי טסט עם ג'ימני והגבהה מאוד בולטת

לא אמרו מילה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לפי החוק אסור,אבל כולנו מגביהים ועוברים טסט כבר שנים.

לאחרונה קיבלו במכוני רישוי חוזר ממשרד התחבורה להקפיד על הנושא ויש מכונים שיותר מקפידים ויש שפחות.

הכל תלוי במכון ובמצב הרוח של הבוחן,אין קשר לאיך בוצעה ההגבהה מסיבה פשוטה שכל שינוי ברכב נקרא "שינוי מבנה" ומצריך אישורים ממשרד התחבורה(אין סיכוי שתקבל כזה בדרך ישרה...)

בכל מקרה אם ממש אתה חושש מהטסט,תשמור את הקפיצים הישנים ולפני הטסט תרכיב אותם.

• תוכן חדש...