Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!.

אני מחפש כלי תחבורה יעיל שיהיה זול לאחזקה (לא קטנוע), בטיחותי עד כמה שאפשר ושאפשר יהיה להעלות אותו לאוטובוס.

השימוש יהיה כזה- בבוקר אני אצטרך להגיע לתחנת האוטובוס שמרוחקת 10 דק' הליכה ממני, לאחר הירידה מהאוטובוס שוב 15-10 דק' הליכה, וכמובן חזרה לבית (בדרך חזרה מהעבודה כיום אני רץ 2 ק"מ כדי להספיק לאוטובוס מוקדם יותר).

מתלבט אם לקנות אופניים חשמליות מתקפלות/רגילות/קורקינט חשמלי/הצעה אחרת אם יש.

תקציב - 3K עד 6K.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

אופניים רגילות מתקפלות.

חשמליות לרוב גדולות יותר וכבדות יותר. מרחק הליכה של 40 דקות ביום, זה לא מה שיהרוג אותך אם תדווש.

קנה אופניים ב 2K, תשקיע עוד 1-1.5K לציוד (קסדה, פנסים טובים, מנעול U טוב, בגדי חורף - חבל סתם להירטב) וסגרת עניין. אופניים רגילות זה גם אופציה, אך חוששני שלא תמיד תוכל לעלות איתן לאוטבוס. לדוגמא, אם האוטובוס מלא, ולרוב גם אין מקום לשים אותן בלי שיפריעו. לאופניים מתקפלות אתה גם יכול לקנות תיק ב 150-200שח ואז אף אחד לא יגיד לך כלום.

פורסם (נערך)

אני מאמין שזה לא תיק של 80ליטר, נכון?

אני נוסע כל יום 2ק"מ לכל כיוון על אופניים מתקפלים, ויש לי תיק גב (חולצה להחלפה, דיאודורנט, בחורף גם ציוד חורף כגון כפפות, כובע, צעיף, מעיל), עוד לא קרה שנפלתי, בסופו של דבר זה אופניים ואם אתה יודע לרכב לא רואה סיבה שתיפול או תיהיה לא יציב. תזהר רק במזג אוויר גשום, כשהכל רטוב, יש יותר סכנה להחלקה.

עריכה:

אם זה תיק כבד, אני מציע לך לשקול קניה של תיק טוב, עם מערכת גב תומכת ומונעת הזעה בקיץ, ורצועות חזה ובטן שתומכות. אני אישית רוכב עם תיק גב פשוט וזול, אבל גם כמות הציוד שאני לוקח איתי היא מזערית.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

תקנה אוטו, ואז לא תצטרך לעלות לאוטובוס, ויהיה פי כמה יותר בטיחותי מאופניים, חשמליות או רגילות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

הלוואי שהיתה לי את האפשרות הכלכלית לקנות עוד אוטו. רק באוטובוס אני נוסע 50 ק"מ לכל כיוון! ברכב זה יצא לי משהו כמו 120 ק"מ ביום.

אם הייתי יכול לא הייתי חושב פעמיים...זו לא בעיה למצוא רכב ב 15K אפילו 1.4 ידני שיהיה חסכוני בדלק, אבל זה לא מסתכם בזה. מה עם ביטוח, טסט, טיפולים, תיקונים, בלתמ"ים...

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
  • תוכן חדש...