Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית תיק השקעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא שם, אז לא נורא. סתם מוזר לי ההבדל הדרמטי בביצועים.

אני מחכה שהבועה גם כאן תתנפח עוד קצת ואוכל להרים רגליים ולברוח.

דמי הניהול/מימון של התא 25 כפול 3 אוכלים לי את הרווחים. :evil:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יופי. בוא תקנה עוד משהו לא יציב כמו ניטרוגליצרין (מניות ישראליות ועוד בסל קטן. כפול 3) ותתלונן על זה שהתשואה לא גבוהה מספיק ביחס לדמי ניהול.

אני מעדיף חצי מהתשואה עם התנהגות קצת יותר שפויה ודמי ניהול נורמאליים. ואם כבר הרפתקאות אז זה הנסד"ק ביוטכנולוגיה. הרווח גבוה יותר ודמי הניהול נמוכים יותר. ככה בסיכון של חלק קטן יחסית מהתיק שלי אני מקבל רווח שקלי נקי די נחמד.

הרפתקאה קצת פחות מסוכנת שאני משחק איתה (בערך באותו הסכום כמו הביוטכ'. ביחד הם בערך 30% מהתיק שלי) זה הנסדא"ק ה"רגיל". http://www.bizportal.co.il/etf/quote/generalview/1118777

גם פה הרווח גבוה יותר והדמי ניהול נמוכים יותר :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הפי 3 הופך את זה למאוד מסוכן, אבל אני לא מסכים שזה מסוכן יותר ממדד סקטוריאלי לחלוטין. האמת היא שאם לא הייתי חזיר שמן לפני שנתיים לא הייתי בוכה היום למרות שעדיין אני ברווח נאה.

כמו שאמר לי פעם מישהו: חזיר קטן אוכל הרבה, חזיר גדול - אוכלים אותו.

פורסם

לא אמרתי שזה מסוכן יותר מהסקטוריאלי (אגב, עכשו אני לא בטוח בזה). אמרתי שבסקטוריאלי הרווח גדול יותר והקנס קטן יותר.

בא לי בייקון.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום נפגשתי עם נציג "מיטב דש" בנושא "פוליסה פיננסית" כי אינם נוהגים לפתוח תיק השקעות לסכום נמוך מ-300K.

באופן כללי הבחור נשמע מבטיח והרעיון מצויין.

הוא טוען שהעסק חדש אצלהם (מיולי 2014) ולכן אסור להם לפרסם עדין תשואות שלהם (כי דרוש וותק של שנה),

וכמו כן דמי הניהול שלהם הכי נמוכים (1% שנתי).

מי מכיר? מי מושקע? כל תובנה תתקבל בברכה!

כפי שהסביר לי היתרון הגדול של התוכנית הוא שאין עמלות קנייה\מכירה ומס על כל פעולה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רועי אתה יכול לשלוח עכשיו.

אפשר לשמוע את דעתם של חברי הפורום המכובדים על פוליסה פיננסית?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...