Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 407 מסויימת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אני מחפש רכב בתקציב של 15-20 אלף

ורציתי לשאול כמה לדעתכם שווה לשלם על 407 ST יד 1, 108K?

מודל 2005

ואני רואה אחת ביד 2 מפורסמת כבר לפחות חודשיים ב22,000 ש"ח, האם זה מחיר סביר?

כי זה נראה לי ממש מוזר שלא מצליחים למכור את האוטו כל כך הרבה זמן.

ורצית לשאול איזה קבוצה זה נקרא ברישיון? ואם זה אמור לעניין אותי בכלל?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

2005 היא שנת הדגם הראשונה של הדגם הנ"ל.

היתה כזאת לחבר שלי (קנה אותה כחדשה) לא הפסיק לקלל. תקלות חשמל לא נגמרות.

הן נמכרות יותר לכיוון 15000 ש"ח וקח בחשבון שאתה תהיה יד אחרונה.

יש עוד 37 כמוה ביד 2 וגם אליהן כנראה שאף לא מתקשר.

שורה תחתונה - אין מתנות חינם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לעומתך יש לי ניסיון טוב מאוד עם 407 בשבע שנים האחרונות.יכול להיות שחבר שלך נפל על רכב לימון או על רכב שלא טופל כמו שצריך.

אתה תהיה יד אחרונה ? קצת מוגזם לא?

אגב תקלות חשמל,טפו טפו חוץ ממנגנונות חלונות חשמל לא נגענו בכלום.

תזכיר לי , st היא המאובזרת ? בכל מקרה סע תבדוק תתרשם מבעל הרכב ומהרכב ברר על היסטורית טיפולים ותאונות,אם נגעו בגיר וכו. יש כמה מוסכים של צרפתיות מומלצים בפורום באם תחליט לבדוק את הרכב .

עריכה אחרונה על ידי -מוטי-
פורסם

לצערי אני יכול לאשר "מילה במילה" את מה שכתב zvit מנסיון של חבר. אחר. לא החבר של zvit. חבר שלי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

407 רכב מצויין,מאד אמין ואיכותי,בגלל כל מיני סטיגמות המחירון נמוך,התמורה גבוהה,רק תוודא שהרכב תוחזק לפי הספר.

פורסם

ממש לא הייתי קורא לו אמין. הוא לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בגלל דוגמא אחת אתה גוזר את דינו של הרכב?זה מגוחך!.

אני ניהלתי סניף של אחת מחברות הליסינג הגדולות,ועברו לי בידיים באות התקופה עשרות של רכבים כאלה ואחרים,ה407 רכב אמין!.

פורסם (נערך)

טוב אני לא ציינתי את זה אבל אני אציין עכשיו

1. אני סגור על פיג'ו 406 או 407, קשה למצוא רכבים כאלה שומרים עם ק"מ נמוך, למכירה באזור שלי או בצבע שאני רוצה

2. אני לא נוסע הרבה בסביבות 5000 ק"מ לשנה, אבל אני רוצה אוטו יפה שכיף להכנס עליו

3.אני מתכוון להחזיק את הרכב להרבה שנים ולכן לא אכפת לי השוק ובגלל זה אני כזה בררן ומחפש אוטו במצב מושלם, כמו כן הכל אפשר למכור, כמו שקונים בזול מוכרים בזול!

4. לאבא שלי מוסכניק וב 50 שנה האחרונות היו להורים שלי מעל 50 צרפתיות, אומנם אין לו לקוחות עם 407, אך יש לו לקוחות עם 406, C4, 307, 206 ורנו למיניהם שגם למכוניות האלה אין שוק ויש סטיגמות של בעיות חשמל, אבא שלי טוען שאלה מכוניות מעולות (למעט בעיה בגיר שזה קורה פעם בשנים ואני לוקח את זה בחשבון כי המחיר מאוד נמוך)

5. אני אתן כמה ימים ואני אנסה להוריד ל15 אלף

6.ST המאובזר

7.אולי החבר שלך לא שמר על הרכב? זה רכב ליסינג? אני שמעתי שיש הרבה שמרוצים מהאוטו הזה, אבל רוב המכוניות האלה מנוצלות מאוד אולי בגלל זה יש בעיות.

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

שבוע טוב

יש כלי או אפליקציה ביד 2 שאומרת כמה זמן הרכב מפורסם בלוח ? - או שאתה אשכרה עוקב יום יום ...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אני משוחד, אבל באותו סכום הייתי מעדיף C5 (אחרי 2005). לטעמי היא פרקטית יותר, ועם עלויות אחזקה דומות.

ואין אפליקציה כזו ביד 2, ובתור מי שעוקב כל כמה ימים, יש מכוניות (לא בהכרח 407) שאני רואה כבר שנתיים למכירה...

פורסם (נערך)
אני משוחד, אבל באותו סכום הייתי מעדיף C5 (אחרי 2005). לטעמי היא פרקטית יותר, ועם עלויות אחזקה דומות.

ואין אפליקציה כזו ביד 2, ובתור מי שעוקב כל כמה ימים, יש מכוניות (לא בהכרח 407) שאני רואה כבר שנתיים למכירה...

חשבתי על האופציה הזאת אבל הבנתי שבחלק מהC5 או בכולם יש מערכת הידראולית (כמו בBX ) וזה צרה

אולי בגלל זה הם הרבה יותר זולות מ407

זה כל הC5 עם מערכת הידראולית? אני מדבר על מודל 2005-07

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
שלום

אני מחפש רכב בתקציב של 15-20 אלף

ורציתי לשאול כמה לדעתכם שווה לשלם על 407 ST יד 1, 108K?

מודל 2005

ורצית לשאול איזה קבוצה זה נקרא ברישיון? ואם זה אמור לעניין אותי בכלל?

תודה מראש

תמורה מעולה לכסף, דיי אמין, תקלות ידועות ומוכרות:

1. במודלים הראשונים - מגע רופף בפנסים האחוריים

2. בשנים הראשונות - צג הודעות שנוטה להיחלש בחום (יצא מקט מחליף ב 2008)

3. בשנים הראשונות - הוחלף צינור הגה כח (לא בגלל בעיה בטיחותית אלא בגלל רעידה קלה בסיבוב ההגה במקום)

4. בשנים הראשונות - פה ושם בעיות עם המשאבת הגה, אבל ממש מעטים.

5. בשנת 2006-2007 לערך, היתה סידרה של גירים שהגיעה עם ברגים לא מהודקים מספיק בבלוק ההידראולי.

6. היה מודל ספציפי, נדמה לי 2006 או 2007, שהיתה בו סידרה של בית נתיכים (פיוזים) לא תקינים.

7. אינג'קטורים - בדגמים הראשונים עם מנוע RFN (עד 2006) קיים סיכוי לכשל (עולה 250-400 שח למזרק חדש. הרכבה 5 דקות).

8. טרמוסטט\רדיאטור - הדגמים הראשונים הגיעו עם טרמוסטט גבוהה מידי שגרם לבעיות ולעיתים לכשל ברדיאטור - הוחלף בטרמוסטט רגיל של 89 מעלות.

ונכון להיום - סוף 2014 - במידה והרכב שאתה רוצה לקנות הוא מהמודלים הראשונים, ברור שכל מחלות הילדות שלו כבר תוקנו ממזמן !!!

מדובר במנוע מאוד אמין, איכות פנים הרכב טובה מאוד ובאופן כללי מדובר בתמורה מצויינת לכסף.

אולי הוא לא יהיה חף לחלוטין מתקלות קטנות (בכל זאת, מודל 2005 זה כבר 10 שנים על הכביש), אבל אין שום מתחרה במחיר הזה שנותנת את התמורה של ה 407.

מודל 2005 נסחר סביב ה 15, מודל 2007 סביב 20-25.

במחירים האלו, בהחלט קניה מוצלחת למרות המוניטין בקרשים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לשכנים שלי רכב זהה.

ניסו למכור אותו במשך יותר מחצי שנה, ללא הצלחה.

בסוף הפך אצלם לרכב שני כי הם ממש לא הסכימו לקבל עליו את המעט שהציעו להם הקונים הבודדים שהתעניינו.

הרכב בן 10,במצב מושלם וללא שום בעיות או תקלות!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
תמורה מעולה לכסף, דיי אמין, תקלות ידועות ומוכרות:

1. במודלים הראשונים - מגע רופף בפנסים האחוריים

2. בשנים הראשונות - צג הודעות שנוטה להיחלש בחום (יצא מקט מחליף ב 2008)

3. בשנים הראשונות - הוחלף צינור הגה כח (לא בגלל בעיה בטיחותית אלא בגלל רעידה קלה בסיבוב ההגה במקום)

4. בשנים הראשונות - פה ושם בעיות עם המשאבת הגה, אבל ממש מעטים.

5. בשנת 2006-2007 לערך, היתה סידרה של גירים שהגיעה עם ברגים לא מהודקים מספיק בבלוק ההידראולי.

6. היה מודל ספציפי, נדמה לי 2006 או 2007, שהיתה בו סידרה של בית נתיכים (פיוזים) לא תקינים.

7. אינג'קטורים - בדגמים הראשונים עם מנוע RFN (עד 2006) קיים סיכוי לכשל (עולה 250-400 שח למזרק חדש. הרכבה 5 דקות).

8. טרמוסטט\רדיאטור - הדגמים הראשונים הגיעו עם טרמוסטט גבוהה מידי שגרם לבעיות ולעיתים לכשל ברדיאטור - הוחלף בטרמוסטט רגיל של 89 מעלות.

ונכון להיום - סוף 2014 - במידה והרכב שאתה רוצה לקנות הוא מהמודלים הראשונים, ברור שכל מחלות הילדות שלו כבר תוקנו ממזמן !!!

מדובר במנוע מאוד אמין, איכות פנים הרכב טובה מאוד ובאופן כללי מדובר בתמורה מצויינת לכסף.

אולי הוא לא יהיה חף לחלוטין מתקלות קטנות (בכל זאת, מודל 2005 זה כבר 10 שנים על הכביש), אבל אין שום מתחרה במחיר הזה שנותנת את התמורה של ה 407.

מודל 2005 נסחר סביב ה 15, מודל 2007 סביב 20-25.

במחירים האלו, בהחלט קניה מוצלחת למרות המוניטין בקרשים.

איציק

תודה רבה על המידע

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
חשבתי על האופציה הזאת אבל הבנתי שבחלק מהC5 או בכולם יש מערכת הידראולית (כמו בBX ) וזה צרה

אולי בגלל זה הם הרבה יותר זולות מ407

זה כל הC5 עם מערכת הידראולית? אני מדבר על מודל 2005-07

כל הC5 דור 2 (2005-2008 ) מצויידות במערכת ההידרופניאומטית.

אין מה להשוות ל-BX, המערכת שונה מהותית ואמינה מאד.

• תוכן חדש...