Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ענו לך.

אושריקו ענה כי לפני 3 שנים הוא גם חיפש ג'אנטים לטויוטה ושאל אותן שאלות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תכלס, אם הייתה אחריות על ג'אנט כן הייתי קונה. כשזה סיני ואין אחריות החסרונות גוברים.

תעשה מה שאתה רוצה, יש מלא שנוסעים עליהם ולא קורה כלום, אבל אל תשכח שכמו שלא ממליצים על צמיג סיני וחלקים סיניים לרכב, אין סיבה שג'אנט סיני פתאום יהפוך ללהיט.

פורסם
ענו לך.

אושריקו ענה כי לפני 3 שנים הוא גם חיפש ג'אנטים לטויוטה ושאל אותן שאלות.

צודק לא שמתי לב

תכלס, אם הייתה אחריות על ג'אנט כן הייתי קונה. כשזה סיני ואין אחריות החסרונות גוברים.

תעשה מה שאתה רוצה, יש מלא שנוסעים עליהם ולא קורה כלום, אבל אל תשכח שכמו שלא ממליצים על צמיג סיני וחלקים סיניים לרכב, אין סיבה שג'אנט סיני פתאום יהפוך ללהיט.

סבבה נראה לי אני ישאר אם מה שיש על האוטו במקום להחליף לסיני זול עד שאני ימצא משו טוב במחיר יחסית סביר

תודב רבה אושריקו

פורסם
מומלץ לחפש טאסות של חברת ROKX - צורות חדשות ומדהימות דמוי ג'אנטים. מגיעות באריזות כתומות, יש את הפשוטות ויש את המיוחדות.

מה הטווח מחירים שהלם ל 14' יש לך איזה קישור שאני יוכל לראות חלק מהדגמים?

פורסם

http://www.ebay.co.uk/itm/4x15-WHEEL-TRIMS-to-fit-Peugeot-807-407-Partner/121450571645?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D24933%26meid%3D1175b3b611da4ed7a993aac6cecfb719%26pid%3D100005%26prg%3D10513%26rk%3D5%26rkt%3D6%26sd%3D271337173835&rt=nc

די דומה למה שיש לי באוטו.

אני קניתי ב100 שקל.

יש לי תמונה של טאסה בגודל 16 דמוי ג'אנט ממש יפה, אבל אני לא יכול להעביר מהפלאפון לפה -.-

פורסם (נערך)

בואנה חזק לא שמתי לב שזה טאסה בכלל ממש יפה וואלה אני ילך על זה אני רואה שזה גם לא כזה יקר

וואלה אושריקו אתה מלך תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי shlomi617
  • תוכן חדש...