Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרויקט חדש בפתח לעוד רכב נדיר בארצנו....רליינט רובין הרכב המתהפך :lol: הגיע היום למוסך יפורק ויעבור שיפוץ מקיף

הרכב במצב אנוש מקווה להוציא אותו מקומה בהקדם האפשרי

תמונות קשות יעלו בהמשך.....20890636.jpgt_Reliant Supervan III 1970 tail.jpg

התמונות להמחשה בלבד

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
פרויקט חדש בפתח לעוד רכב נדיר בארצנו....רליינט רובין הרכב המתהפך :lol: הגיע היום למוסך יפורק ויעבור שיפוץ מקיף

הרכב במצב אנוש מקווה להוציא אותו מקומה בהקדם האפשרי

תמונות קשות יעלו בהמשך.....[ATTACH=CONFIG]407791[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]407792[/ATTACH]

התמונות להמחשה בלבד

ערן לסבא של אייל גולן היה אוטו כזה בדיוק או צהוב או כתום עד כמה שאני זוכר ,הייתי קטנצ׳יק . היה משתמש בו להדביק מודעות ברחובות .

פורסם

לפני משהו כמו עשור ראיתי רובין במושב טירת יהודה ליד נתב"ג.

היא היתה תחת סככה ובמצב סביר, עם רישוי זר וללא אפשרות לרישוי בארץ. הבעלים רצה אז למכור ולא ידוע לי שמישהו קנה. אם היא עדיין קיימת, אני חושב שהיא יכולה לתרום לך הרבה חלקים.

נמרוד

פורסם

אני זוכר אחת לבנה שעמדה ליד מפעל פרמט בקרית אתא, במשך שנים היתה במצב נסיעה עד שנעלמה.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

• תוכן חדש...