Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו או i20 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מיני בעיקר שתהיה חסכונית בדלק

שתהיה אוטומט

ושתהיה אמינה

מה אתם ממליצים?

(מחפש 2012 ורצוי שהגם החלונות וכמה שיותר אוטומט ברכב)

תודה מראש על התגובות!

עובד? לא נוגעים

פורסם

היונדאי עדיפה בכל פרמטר, בעיקר בגלל שהיא סופר מיני לעומת הקיה שהיא מיני. צריכת הדלק תהיה פחות או יותר זהה, ולדעתי בליסינג 0 ק"מ תוכל למצוא I20 במחיר זול יותר מהפיקנטו, שאני קורא לה פחנוע.

פורסם

אוי, למה כתבת בפונט כזה קטן? קשה לקרוא...

שתי המכוניות לא ממש חסכוניות בדלק, ככה שמהבחינה הזאת הבחירה שלך שקולה.

יונדאי i20 יקרה ומאובזרת יותר ולכן עדיפה עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אלו מכוניות שונות מקטגוריות שונות ולא מתחרות אחת בשנייה.

ה I20 לא סופר חסכונית אבל לא בזבזנית. יש לי I20 שנת 2009 מנוע 1.4 אוטומט 100 כ"ס שגמעה 140000 ק"מ באמינות טובה, היו פה ושם דברים קטנים אבל סה"כ הרכב טוב מאוד.

מאובזר מאוד, מרווח, בטיחותי וצריכת דלק סבירה. אנחנו נוסעים מעל 120 ק"מ שהרוב מחוץ לעיר ובחודש יוצא לנו בערך 1200 ש"ח (צריכת דלק של 1:15 אבל שים לב שזה מהסיבה שאנחנו נוסעים בעיקר מחוץ לעיר).

חלפים זולים, ביטוח גם לא כ"כ יקר.

תחליט מה אתה מעדיף יותר לפי הצרכים שלך ואז יהיה לך קל יותר להחליט.

פורסם

ביד 2 אני רואה מלא פיקנטו עם כלום קילומטרז בזול מה שמחשיד

מצד שני מעדיף לשלם יותר אם צריך השאלה אם כדאי או עדיף ללכת על הפיקנטו בתור רווק

עובד? לא נוגעים

פורסם

אהלן,

ברשותי i20 מנוע 1600 ידנית, רכב מרווח נוח מאובזר מאוד,צריכת דלק ממוצעת ועדיפה על פיקנטו על פי השוואות שביצעתי בעבר,כמובן שהכל תלוי בצורת הנהיגה שלך,דגם האוטומט יהיה זהה במעט לצריכת הדלק,בקיצור מומלץ.

פורסם

מה שכן אני רואה ביד 2 שהפיקנטו נמכרת עם קילומטרז/ כמעט אפסי במחיר שנע בין 40 ל44 אלף

בזמן שI20 נמכר עם 100 אלף קילומטר בין 50ל55 שווה להשקיע עוד 10 או שמדובר בשינויים מינורים ?

מצד 1 הפיקנטו יותר מגניבה ויותר צעירה מצד שני הI20 יותר מרווחת ונשמע שהיא יותר מפנקת

יש USB בI20 ?

עובד? לא נוגעים

פורסם

אתה מסתכל על 2012 אוטומט?

כי לא נשמע הגיוני ב-40k למצוא פיקנטו כזאת.

אולי הסתכלת על יוצאי ליסינג?

בכל מקרה בתור רווק עם פיקנטו לא מוצא סיבה טובה לשלם על i20 באותו שנתון הרבה יותר כסף.

פורסם

אישית אני חושב שהפיקנטו היא אחת הטובות בקבוצה והיא מציעה

יחס תמורה לשקל מצוין. היונדאי גם טובה לדעתי אבל כמו שרשם רון פה למעלה-

אני לא מבין את הסיבה לשלם יותר כסף על היונדאי.

פורסם

לשלם יותר כסף על רכב יותר מרווח, יותר נעים, יותר נוח, פחות קופצני ועם בידוד יותר טוב...לדעתי זה שווה.

כמובן שאם אין את הכסף הנ"ל או שיורדים בשנתון בצורה דרסטית אז הפיקנטו עדיפה, הרכב לא מאכזב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...