Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אבל אני ממש לא לבד. אבא שלי עזר לי.

אני עושה את הבדיקות, נוסעת על רכבים, שואלת שאלות ומקבלת ממנו אישור סופי אם כן או לא.

למרות שהפעם התנגחנו לגבי הקניה. הסכמנו על יונדאי אבל רבנו ממי לקנות. בסוף הוא ראה שאני מבינה לא מעט ו"נכנע" לי.

ואגב..אל תזלזלי בפורומים, למדתי המון. סוכני המכירות היו בהלם מהידע שהפגנתי ומהשאלות שלי.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי במקום לקרוא שעות בפורום, לבזבז המון זמן על נסיעות מחבן על רכבים לא טובים - אני ממליצה לך לשלם למישהו שיעזור לך למצוא רכב. יש אנשים שעוסקים בזה. אין מה לעשות - רב הבחורות לא מתעניינות ברכבים, ולא כיף לנו לבזבז שעות של קריאה על זה. מה גם - קריאה לא תעזור כשאנחנו עומדות מול רכב בסוכנות ולא יודעות מה הדברים החשובים באמת שצריך לבדוק עבור רכב ספציפי...
שטויות. יש בפורום זה כמה בנות\נשים שמוכיחות דברים שונים לגמרי, ומצד שני לא חסרים גברים שאין להם שמץ של מושג בענייני רכב.

מה שיתכן הוא שחלק מנציגי המכירות יתיחסו בזלזול לאשה, במיוחד צעירה, בעוד שהיחס לגבר יהיה יותר

רציני".

והחשוב ביותר - פות"ש קונה רכב לעצמה. עליה למצוא את הרכב האים לה, לא זה שנראה מתאים בעיני היועץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניתי ממישהי. היא קנתה מהיבואן חדש, והרכב עשה 6000, היא מוכרת כי קיבלה רכב מהחברה.

מבחינתי הרכב בתולי לחלוטין, בקושי נסע.

אבא שלי הכריח אותי לקנות מליסינג, ואחרי נסיעה עליו הרגשתי מגעיל והצבע לא מצא חן בעיניי. הוא עמד וצעק "את רוצה גם ק"מ נמוך, גם יד פרטית, גם צבע אפור וגם שנה מתקדמת, את בחיים לא תמצאי!! בחייםםםםם" אחרי שעה התקשרתי אליו ואמרתי שמצאתי. תוך שעתיים וחצי סגרתי עם הבחורה.

פורסם
קניתי ממישהי. היא קנתה מהיבואן חדש, והרכב עשה 6000, היא מוכרת כי קיבלה רכב מהחברה.

מבחינתי הרכב בתולי לחלוטין, בקושי נסע.

אבא שלי הכריח אותי לקנות מליסינג, ואחרי נסיעה עליו הרגשתי מגעיל והצבע לא מצא חן בעיניי. הוא עמד וצעק "את רוצה גם ק"מ נמוך, גם יד פרטית, גם צבע אפור וגם שנה מתקדמת, את בחיים לא תמצאי!! בחייםםםםם" אחרי שעה התקשרתי אליו ואמרתי שמצאתי. תוך שעתיים וחצי סגרתי עם הבחורה.

איזה ציטוט! ממש "גזור ושמור". :-D

גם אצלי אבאל'ה לא היה שקט אם שם המוכר בהעברת בעלות לא מסתיים ב"בע"מ". זה כנראה דור אחר במלוא מובן המילה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

בשעה טובה קיבלתי אותה. אחרי מסע לא פשוט שהמוכרת העבירה אותי @#$%

הנסיעה חלקה ונעימה, הריח עדיין חדש. אוהבת את חיישני הרוורס.

הרכב מרגיש לי יציב ובטוח.

בסופ"ש - קדימה לצפון!:lol:

988449_10153013729192249_495235790412457784_n.jpg

פורסם

גם אצלי אבאל'ה לא היה שקט אם שם המוכר בהעברת בעלות לא מסתיים ב"בע"מ". זה כנראה דור אחר במלוא מובן המילה.

הוא צודק. בתנאי שה"בע"מ" הוא סופו של שם יבואן מוכר ואמין.

חוץ מזה אבא'לה תמיד יהיה לא סתם מדור אחר, אלא זקן. אחרת הוא לא אבא'לה. אפילו אם הוא בן 50.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחדשי,נשמח לשמוע כעבור שנה לסיכום שנתי ועלות אחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...