Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק אם זה חייב להיות צ'יינג'ר של בלאופונקט - אולי יש אפשרות לחבר ציינג'ר אחר שעובד עם אותו חיבור ופרוטוקול?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בפרצוף ספר קבוצה שנקראת "פורום אספנות". אתמול פרסם שם מישהו תמונה עם ערימה של צ'יינג'רים ושאל אם זה שווה משהו. אולי כדאי לך ליצור איתו קשר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הרכב הוא אלפא רומאו שאמור לההגיע במקור עם ציינגר של BLAUPUNKT שמתאים ל HU שלו, הדגם הספציפי הוא A08, לצערי בדגמים שהגיעו לארץ לפחות ברכב שלי הוא לא קיים, לדעתי החיווט קיים לתא המטען וחשבתי לתקן העיוות שאני מניח קיים רק בארץ (זה טיפשי שרכב שיצא מהסוכנות ועלה 260 אלף שקל מגיע ללא ציינגר אבל זה כבר סיפור אחר) אופציה אחרת שקיימת היא סוג של הארד דיסק שקונים באיביי שעושה אמולציה וה HU מקבל אותו כאילו הוא ציינגר של 10 דיסקים, העניין הוא שאני בגלל האיכות משתדל להשתמש בדיסקים מקוריים או בצריבות באיכות מאוד גבוהה ואין לי בעיה שיהיה לי ציינגר ולא הארד דיסק.

פורסם

מה דגם המערכת ברכב?

יש רכיבים נוספים במערכת? משהו שיגרום להבדל מוחשי בסאונד בין קובץ MP3 באיכות גבוהה (או קובץ נתמך אחר איכותי יותר. לצורך הענין אפילו קובץ WAV שאינו מאבד איכות) ל-CD מקורי?

הצ'ינג'רים האלו נמכרים באיביי החל מאזור ה-12$.

פורסם

המערכת מבוססת כוללת HU של BLAUPUNKT, מגבר סאבוופר ורמקולים של BOSE, אני החלפתי את הרמקולים לקומפוננט של פוקל, שומעים לא רע, ברור שיש הבדל באיכות הסאונד מול דיסקים צרובים בפורמטים דחוסים, אני צורב FLAC או WAV

פורסם

כל המתאמים האלו שמתחברים לכניסת הצ'יינג'ר אמורים לדעתי לנגן קבצי WAV. כך שמבחינה זו אין איבוד סאונד.

השאלה היא איך הם ממירים/מעבדים את הקובץ ומוציאים אותו ליחידת הראש.

גם לבלאופונקט יש מספר דגמים.

ראיתי שלחלק מהם ניתן לחבר לכאורה חיבור פשוט שהולך ישר למיניפלאג למטרת כניסת AUX כך שתוכל לחבר אותה לכל נגן חיצוני.

• תוכן חדש...