Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה פשר המודעות האלה ביד 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנן מודעות מכירה המציגות רכבים עם נתונים מצוינים ומפרט שכנראה לא יובא לארץ (גיפים עם גיר רגיל לדוגמא)ועם תמונות שצולמו בחול. ברור לי שזה לא אמיתי ,אבל לא ברור מה הם מנסים להשיג

האם יש לכם מושג?

untitled.JPG

untitled2.JPG

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

עוקץ

יספרו לך שהרכב הוא של ישראלי שנמצא בחו"ל,

יבקשו שתשלח כמה אלפי שקלים מקדמה ויעלמו.

נא להיזהר!:?

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם (נערך)

אכן מדובר בעוקץ.

יש בחור בפורום שנעקץ ככה ופתח על זה שרשור. תנסה לחפש.

עריכה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?518441-%D7%A0%D7%A2%D7%A7%D7%A6%D7%AA%D7%99-%D7%918-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A9%D7%A7%D7%9C-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%AA-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%AA%D7%9B%D7%9D

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

עצה לחיים טובים - נותנים לך תיקח, מרביצים לך תברח, מבטיחים לך תשכח.

אתה יכול לשנות גם את המילה "תברח" ל"תרצח", תלוי בהשקפת עולמך. אני לא אפרט באיזה מהם אני מאמין יותר.

עוד אחד:

If it's too good to be true, it's because it probably is

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

Always go sideways

פורסם

הרי גם ביד 2 מבינים שאלו מודעות פיקטיביות, למה הם לא מבטלים אותן.

זה כמו שסוחרי רכב שפרסמו את רכביהם במודעות פרטיות, הועברו לאזור סוכנויות רכב. יכול להיות שסוחרים משלמים על המודעות שלהם, אז יש אינטרס כלכלי ליד 2 לאכוף את זה.

גם אם אין ליד 2 אינטרס כלכלי למחוק מודעות פיקטיביות, זה פוגע מאמינות האתר והופך אותו לפחות נעים לשימוש.

יש נציגים של יד 2 בפורום?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

יד2 שווים לת*ת.

ניסיתי לעזור לחבר למכור את המאזדה 3 שלו. הרכב על שם חברת ליסינג אבל בשימושו - ליסינג פרטי.

העליתי את המודעה ליד2, כתבתי יד ראשונה, בעלות נוכחית ליסינג, והמודעה לא אושרה.

שיחת טלפון קצרה אליהם הבהירה לי שבן אדם פרטי לא יכול למכור רכב שרשום בליסינג ושעליי להביא להם חוזה מחברת הליסינג שהרכב בשימושו.

לא מעניין אותם העובדה שהם טועים ובן אדם כן יכול למכור רכב מליסינג באופן פרטי (עובדה שזה מה שקרה בסוף, הרכב נמכר, באמצעות שלט למכירה על החלון), כל זה כמובן שטענה שזה לשמירה על הלקוחות שלהם שקונים דרך יד2.

עבודה נפלאה בלשמור על הלקוחות.

Always go sideways

פורסם

בזמנו נלחמתי עם יד 2 לגבי סוחר שמפרסם מעל 10 רכבים רכבים במדור הפרטי, ימים שלמים של טלפונים אליהם ותלונות שום דבר לא עזר, משחקים אותה ראש קטן, חשבו אפילו שאני המתחרה של הסוחר שרוצה שיורידו לו את המודעות בשביל לקדם מכירות רכב שלי, ולי אין אפילו רכב אחד למכירה בלוח שלהם :|

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא רומז כלום לכאורה.

יד2 מרוויחים כסף ממודעות שהם מקצים להם מספר טלפון.

ברגע שמישהו מתקשר לטלפון הזה, יד2 מרוויחים כסף.

עכשיו תחשבו בגדול, למה להם להוריד מודעות שמרוויחים עליהם כסף?

• אחראי פורום
פורסם

חשבתם שזו אולי טעות? אנשים לעיתים ממלאים את המודעות ברשלנות.

"100 קמ"ז"; "16000 סמ"ק"; "2000000 ק"מ", מכוניות רובוטיות מפורסמות כאוטומטיות, טיפטרוניק ועוד מלא המצאות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
יספרו לך שהרכב הוא של ישראלי שנמצא בחו"ל,

מה קרה לגולף שלו, שפכה גיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האם מי מבין חברי הפורום ביצע תחקיר עצמאי בנושא? (תחקיר = שיחת טלפון)

אני לא רומז כלום לכאורה.

יד2 מרוויחים כסף ממודעות שהם מקצים להם מספר טלפון.

ברגע שמישהו מתקשר לטלפון הזה, יד2 מרוויחים כסף.

עכשיו תחשבו בגדול, למה להם להוריד מודעות שמרוויחים עליהם כסף?

לי ידוע שנגמרו הימים של הכנסות משיחות נכנסות רגילות (055) רק מספרי 1-900.

פורסם

Eily

אתה בחור נבון

על כל שיחת טלפון מקבלת יד 2 מאותו סוחר כסף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...