Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה פשר המודעות האלה ביד 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשבתם שזו אולי טעות? אנשים לעיתים ממלאים את המודעות ברשלנות.

"100 קמ"ז"; "16000 סמ"ק"; "2000000 ק"מ", מכוניות רובוטיות מפורסמות כאוטומטיות, טיפטרוניק ועוד מלא המצאות.

זה לא טעות יש יותר מידי מודעות באותה תבנית ,קריא: קילומטראג' נמוך יחסית לשנתון ,גיר רגיל כולל תמונות של הידית, מחיר נמוך ,תמונות מחו"ל.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לא, המקרה שמתואר פה זה עוקץ, ומה שאיתי מדבר עליו זה תחכום של מוכרים, כשרושמים 100 ק"מ זה מקפיץ את הרכב לראש הרשימה בזכות קילומטראז' נמוך, כשכותבים 16,000 סמ"ק זה מקפיץ לראש רשימה מסודרת לפי נפח, כשרושמים 2,000,000 זאת כנראה טעות :)

פורסם

איזה נהגי מקלדת. 17 תגובות ולטרוח להרים טלפון קשה קשה...

סקרנתם אותי אז התקשרתי למספר בתמונה הראשונה... "אין אפשרות להשלים את השיחה כפי שחויגה.."

פורסם

לפני כמה חודשים הייתה סידרת מודעות זהה רק עם אופנועים.

יד2 הורידו את המודעות לאחר דיווח של משתמשים בפורום השכן. שווה לפנות אליהם ולדווח.

יום טוב גם לך

פורסם
איזה נהגי מקלדת. 17 תגובות ולטרוח להרים טלפון קשה קשה...

סקרנתם אותי אז התקשרתי למספר בתמונה הראשונה... "אין אפשרות להשלים את השיחה כפי שחויגה.."

אם היית נהג מקלדת כמונו ולא נהג טלפוני, היית יודע את התוצאה של השיחה מראש.

בשרשור שצורף בתגובה #3 כבר ראינו שכל טלפונים פיקטיביים, חלקם היו פקסים של מוסדות ממשלתיים גם. המטרה היא "להדליק" את הקונה הפוטנציאלי ואז לתקשר במיילים.

בזמנו נלחמתי עם יד 2 לגבי סוחר שמפרסם מעל 10 רכבים רכבים במדור הפרטי, ימים שלמים של טלפונים אליהם ותלונות שום דבר לא עזר, משחקים אותה ראש קטן, חשבו אפילו שאני המתחרה של הסוחר שרוצה שיורידו לו את המודעות בשביל לקדם מכירות רכב שלי, ולי אין אפילו רכב אחד למכירה בלוח שלהם :|

יצא לי לדווח יותר מפעם אחת על סוחרים.

עשיתי זאת דרך האופציה של האתר "דווח לנו במידה ומצאת טעות". כתגובה הייתי מקבלת מייל מיד2 ולאחר זמן מה רואה את המודעה שדיווחתי עליה במדור סוחרים ולא בפרטיים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
Eily

אתה בחור נבון

על כל שיחת טלפון מקבלת יד 2 מאותו סוחר כסף.

אני לא יודע בדיוק מה המודל, אבל לדעתי מוכר פרטי יכול לקבל מספר זמני, עם סינון שיחות בזמן מוגדר ותא קולי. לדעתי זה ללא תשלום למוכרים פרטיים. (גן עדן לסוחרים).

מה האינטרס?

אולי סטטיסטיקות, אולי שמירת המידע מפני צד שלישי?

מזכיר שהאתר היה עד לאחרונה בבעלות וואלה ובזק.

• אחראי פורום
פורסם
זה לא טעות יש יותר מידי מודעות באותה תבנית ,קריא: קילומטראג' נמוך יחסית לשנתון ,גיר רגיל כולל תמונות של הידית, מחיר נמוך ,תמונות מחו"ל.

אני בטח לא טוען שאין ניסיונות עוקץ, אבל פה זה נראה לי לא מציאותי. מה היתרון הידני במכוניות כאלה? מי שקונה אותן ראה חול ובוץ אולי בגן שולה פעם אחרונה.

זה לא גולף GTI שיש מלא DSG ואז ידנית מושכת עניין.

מקבל את ההסבר של noogie אבל אתם יודעים על מה אני מדבר. יש מלא מודעות עם פרטים חסרים או שגויים בגלל חוסר ידע או חוסר השקעה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לי ידוע שנגמרו הימים של הכנסות משיחות נכנסות רגילות (055) רק מספרי 1-900.

אם תיכנס ל-yad2 מטלפון נייד תראה שלא מופיעים מספרים רגילים אלא מספרי 1-900.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...