Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רואים את הצד החמוד של אומנות הפיתוי עובדת יותר טוב בארץ הזדמנויות הבלתי מוגבלות

אמנות הפיתוי?

אומנות הג׳אחרי!!

בדרך כלל המושג המפוצץ הזה נפוץ בקורסי ״אומנות הפיתוי״ ההזויים האלה ואני מקווה שלא משם מגיע השימוש שלך במונח הזה.

עושים יותר מדי רעש וצילצולים סביב נושא שהוא ממש לא מורכב אם מבינים כמה דברים:

1.נשים רוצות את זה לפחות כמו הגברים, בין אם סקס או מערכת יחסים.

2.אל תתנהג כמו בבון מצויי (אלא אם אתה אוהב בחורות סטייל הפלאקה, במקרה כזה יש יתרון לבבונים).

3.תיהיה קליל, אין צורך לתת קורות חיים לבחורה שזה עתה הכרת בבר.

4.יש לך חוש הומור- מעולה, הוא יעשה לך 50% מהעבודה רק אל תסחף, סבבה צחוק פה ושם ושנינות, אל תנסה להיות ליצן החצר.

5.אל תלחיץ את רבי- לא להלחיץ את הבחורה עם נסיונות ליצור מגע, זה לרוב ילחיץ אותן.

בנימה אישית,

זה נחמד לפתוח את הדלת של המכונית לבחורה בתחילת הדייט, ירשים אותה בערך ל-3 שניות כי היא לא מטומטמת ומבינה שאתה עושה עליה פוזה של ג׳נטלמן ואתה לא באמת מתכוון לפתוח לה את הדלת בשארית חייך.

רוצה להפיל אותה מהרגליים?

סיים את הדייט בחיבוק חם ונשיקה על הלחי\יד, אל תנסה לחקור לה את השקדים.

יצאתי עם לא מעט בחורות והיו לי 4 מערכות יחסים משמעותיות (שהאחרונה הסתיימה בחתונה), הנשיקה הזאת על הלחי בסוף הדייט פשוט קנתה את הבחורות, הן אהבו את העובדה שהיה דייט נעים וכייפי שבסופו לא ״התקיפו״ אותן אלא נתנו להם תחושה טובה ומשהו לצפות לו הדייט הבא.

ומה לגבי רק סקס?

Keep it simple, או שהבחורה מבינה עניין והיא באותו ראש שלך והדברים זורמים מעצמם או שבפשטות תיהיה ישיר ותגיד מה אתה באמת רוצה, זה פשוט עובד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 179
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעקרון בארץ משתמשים במונח הזה כי הרבה אנשים לא מצליחים עם מה שיש להם, ופתחו ז׳אנר של ״אומניות״ וקאוצ׳ינגים כאלה ואחרים..

בעצם, חוקי המשיכה זהים ונשארו זהים למשך תקופת האנושות. בעקרון הכל נמצא בחינוך ובמנטליות, הייתי בעולם מעט אך זה היה מספיק להבין שאנחנו נשארנו מאחורה משאר העולם ששם זה גם נורמלי שבחורה מתחילה עם גבר( ארצות סקנדנביה).

שורה תחתונה, אצלנו לוקח יותר זמן להרשים בחורה ברחוב, בגלל תמיד ערסית מגעילה ובנות שחושבות שהן מלכות יופי והגבר הוא סמרטוט - כמובן שזה לא תקף באנשים עם ראש על התכפיים

פורסם

אנשים אוהבים לשלול עוד לפני שבכלל קראו או הבינו מה הפואנטה, אומנות הפיתוי זה דבר מצויין ואנשים שאין להם ביטחון או ניסיון מקבלים שם כלים שלא היו מקבלים בשום מקום אחר. בסופו של דבר אומנות הפיתוי זה לא תעשה X תקבל Y, זה אוסף של כלים שמלמד אותך איך להציג את הצדדים המעניינים שבך, כיצד להחזיק אינטרקציה בין אנשים ואיך להיות יותר דומיננטי ומלא ביטחון. עם הבנות זה רק בונוס וזה בא אחרי כל מה שפירטתי קודם.

אני לא אומר שצריך להקשיב להכל ולפעול עם בחורה כמו רובוט, אבל לפעמים הדברים האלה הכרחיים, במיוחד במדינה המקובעת והסגורה שלנו שבהרבה מקרים עם הבנות כאן צריך לעבור תלאות כדי לקבל סקס או קצת אקשן. אגב, אף אחד לא אמר שאתה צריך לשלם, יש הכל באינטרנט ובחינם.

פורסם

אם כבר אומנות הפאטט, חבר'ה החיים יותר קלים ממה שנדמה לכם. כמו שSMIRO רשם. תהיו עצמכם והכל יהיה בסדר.

כשאתה עצמך אתה לא משחק אותה ולא צריך לשמור על אותו "פאסון" כל הזמן, אתה פחות מתאמץ ויותר משוחרר ומשם נובע הבטחון העצמי.

"המאסטרים" של אמנת הפיתוי הם ליצנים וילדי כאפות במעטפת של גבר גבר אבל בסוף היום הם סמרטוטים.

לעשות כלמיני מניפולציות וטקטיקות על נשים זה אחד אבל להיות גבר בסיטואציות שונות בחיים זה משהו אחר, ולרוב הם ייצאו הנמושות באותן הסיטואציות.

חוש הומור זה חשוב, אבל צריך להבדיל מהר מאוד עד כמה חוש ההומר שלה מפותח (אם קיים בכלל). ובלי קשר תתחילו להתעניין בעוד נושאים חוץ מרכבים\ מחשבים\ "תכניס לפה עוד סטיגמה גברית". כשמדברים עם בחורה ומגלים אינטלגנציה מסוימת והבנה אפילו בסיסית בנושאים שמעניינים אותה, יפתחו לכם עוד כמה דלתות.

נ.ב בנציון תמשיך להינות ולעשות חיים, מסתמן שאתה הDAN BILZRIAN של קארספורום :wink:

פורסם
אם כבר אומנות הפאטט, חבר'ה החיים יותר קלים ממה שנדמה לכם. כמו שSMIRO רשם. תהיו עצמכם והכל יהיה בסדר.

לא מדוייק, ובטח שלא עם הבחורות הישראליות שמחפשות רק כסף/מעמד/כוח/חיצוניות.

פורסם

נ.ב בנציון תמשיך להינות ולעשות חיים, מסתמן שאתה הDAN BILZRIAN של קארספורום :wink:

אחד לאחד =]

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כשאתה עצמך אתה לא משחק אותה ולא צריך לשמור על אותו "פאסון" כל הזמן, אתה פחות מתאמץ ויותר משוחרר ומשם נובע הבטחון העצמי.

"המאסטרים" של אמנת הפיתוי הם ליצנים וילדי כאפות במעטפת של גבר גבר אבל בסוף היום הם סמרטוטים.

לעשות כלמיני מניפולציות וטקטיקות על נשים זה אחד אבל להיות גבר בסיטואציות שונות בחיים זה משהו אחר, ולרוב הם ייצאו הנמושות באותן הסיטואציות.

חוש הומור זה חשוב, אבל צריך להבדיל מהר מאוד עד כמה חוש ההומר שלה מפותח (אם קיים בכלל). ובלי קשר תתחילו להתעניין בעוד נושאים חוץ מרכבים\ מחשבים\ "תכניס לפה עוד סטיגמה גברית". כשמדברים עם בחורה ומגלים אינטלגנציה מסוימת והבנה אפילו בסיסית בנושאים שמעניינים אותה, יפתחו לכם עוד כמה דלתות.

זה בדיוק הקטע, שרוב הגברים לא יודעים איך להיות עצמם מול בחורות והופכים למשהו שהם לא - מה שמונע מהם הצלחה עם בחורות ובחיים באופן כללי. פיקאפ מלמד אותך להיות עצמך ואיך לפעול לפי האינסטינקט בלי לסנן שום דבר ולכבוש את כולם. וחבר יקר, דיי עם הצביעות, אם היית יודע איך לבצע מניפולציות בשביל להכניס בחורה למיטה גם אתה היית עושה אותן :). אגב, מניפולציות זו מילה לא נכונה, פשוט יש דרכים שבהן אתה מראה מי אתה לבחורה וזה גורם למשיכה, אם אתה קורא לזה מניפולציות... אתה לא יודע מה זה מניפולציות.

יש "אומני פיתוי" (שונא את ההגדרה המפגרת הזאת) שבאמת הם דושבאגס ורואים עליהם שהכל זה הצגה, אבל יש אחרים, שדואגים להציג את עצמם בדרך הכי בוטה שיש והכי אמיתית שיש, ומלמדים אותך פשוט לזרום וכיצד להכניס את הסובבים אותך לתוך העולם שלך. שוב, הבנות זה רק בונוס, אתה לומד איך להשתפר בחיים באופן כללי וכיצד להנות מאינטרקציה עם אנשים. אני גם יכול להגיד בוודאות שאולי 90% מהגברים יפחדו לגשת ברחוב או באוטובוס לבחורה שמסתכלת עליהם כבר שעה ופשוט להציג את עצמם. מתחילים להריץ סרטים בראש ולתכנן הכל, ושם זה גם מתפקשש. אז בבקשה ממך אל תדבר שטויות על פיקאפ כי אתה בוודאות לא יודע מה זה, מה שבטוח זה לא "תעשה XYZ ותזיין" אלא זה מכלול של דברים שמשפר אותך בכל תחום בחיים.

פורסם (נערך)

חזקקקקק ביותר .

זה מה שהוא כתב לפני 4 ימים (את התמונה אני לא אעלה.....):

I haven't gotten any pussy in a few days, heres a pic from when I used to get laid

עוד ציטטה של הגאון שלא התבגר:

I like good girls that make bad decisions

ענק

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
זה בדיוק הקטע, שרוב הגברים לא יודעים איך להיות עצמם מול בחורות והופכים למשהו שהם לא - מה שמונע מהם הצלחה עם בחורות ובחיים באופן כללי. פיקאפ מלמד אותך להיות עצמך ואיך לפעול לפי האינסטינקט בלי לסנן שום דבר ולכבוש את כולם. וחבר יקר, דיי עם הצביעות, אם היית יודע איך לבצע מניפולציות בשביל להכניס בחורה למיטה גם אתה היית עושה אותן :). אגב, מניפולציות זו מילה לא נכונה, פשוט יש דרכים שבהן אתה מראה מי אתה לבחורה וזה גורם למשיכה, אם אתה קורא לזה מניפולציות... אתה לא יודע מה זה מניפולציות.

יש "אומני פיתוי" (שונא את ההגדרה המפגרת הזאת) שבאמת הם דושבאגס ורואים עליהם שהכל זה הצגה, אבל יש אחרים, שדואגים להציג את עצמם בדרך הכי בוטה שיש והכי אמיתית שיש, ומלמדים אותך פשוט לזרום וכיצד להכניס את הסובבים אותך לתוך העולם שלך. שוב, הבנות זה רק בונוס, אתה לומד איך להשתפר בחיים באופן כללי וכיצד להנות מאינטרקציה עם אנשים. אני גם יכול להגיד בוודאות שאולי 90% מהגברים יפחדו לגשת ברחוב או באוטובוס לבחורה שמסתכלת עליהם כבר שעה ופשוט להציג את עצמם. מתחילים להריץ סרטים בראש ולתכנן הכל, ושם זה גם מתפקשש. אז בבקשה ממך אל תדבר שטויות על פיקאפ כי אתה בוודאות לא יודע מה זה, מה שבטוח זה לא "תעשה XYZ ותזיין" אלא זה מכלול של דברים שמשפר אותך בכל תחום בחיים.

מהמילים שלך משתמע שאתה יודע המון על התהליך (כנראה בדיוק מתחיל ללמוד אצל אחד ה"אמנים") יכול להיות שאתה יודע דבר או שניים על פיקאפ (ואם אני לא טועה אתה בערך בן 17-18 ) ואני לא יודע כלום. אתה יודע מה הסיבה? כי בחורה זה לא חפץ.. אתה לא מרים אותה!! זה לא ציד\רכוש\מסע כיבושים. מניפולציות כל אחד עושה בחיים אפילו בכי של תינוק זו מניפולציה כדי לקבל אוכל או תשומת לב, העניין הוא מתי זה עובר את הגבול ומתי זה נהיה מביך לאדם ולסובבים אותו. ובנוגע לזיו**ם אמנם אני לא זיינ** בחיי אותה כמות כמו של בנצי אבל האמן לי שהאיכות הייתה גבוהה במיוחד והכמות לא ממש קטנה. כל זה מבלי להבין אפילו שמץ בפיק אפ מר Z היקר.

E.L אתה צודק בהחלט לגבי רוב בחורות הארץ. אבל נתקלתי לא מעט בכאלה ותוך כמה דקות של שיחה נכונה גם זה לרוב יורד מהפרק. כמובן שלא כולם מתאימים לכולם ולא כל אחד ישיג כל אחת, לאנשים יש העדפות ובחירות ויכול להיות שתהיה עשיר אבל מכוער וזה עדיין לא יספיק לה ויכול להיות שתהיה בחור ממוצע אבל עם עיניים מדהימות ולב זהב וזה ימיס אותה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שבכותרת צריך לכתוב לתקן ל"לעומקן" או להחליף את ה"בחורות" בבחורים. your call.

תהיו עצמכם והכל יהיה בסדר.

אחלה, אבל יש גבול כמה ספריי פלפל וגז מדמיע בנאדם יכול לסבול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שאלה רק למומחים

מי נכנס לסקס למיטה יותר מהר גבר או אשה ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני חושב שבכותרת צריך לכתוב לתקן ל"לעומקן" או להחליף את ה"בחורות" בבחורים. your call.

אחלה, אבל יש גבול כמה ספריי פלפל וגז מדמיע בנאדם יכול לסבול.

:roflmao::roflmao:חזק. אבל תתפלא שאנשים מפתחים עמידות לחרא הזה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אנחנו עדיין מצפים לעדכונים :D

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)

• תוכן חדש...