Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני 20 יום עשיתי בדיקות בבית חולים. בדיקות שהתוצאות שלהן מגיעות בדואר, לפי הרופא המפנה תוך כ 10 ימים. לאחר שבועיים התקשרתי לבית חולים על מנת לבדוק שהתוצאות אכן נשלחו ולאן נשלחו, ונאמר לי שכבר למוחרת מהבדיקה התוצאות נשלחו לכתובת הנכונה.

מכיוון שהרופא אמר לי שיקח להם 10 ימים לשלוח תוצאות, קבעתי תור שוב לאותו רופא בכעוד שבועיים, מכיוון שלא ניתן לקבוע תור מהיום למחר ולרוב לקוח כחצי חודש עד חודש לקבוע תור.

את התור כמובן נאלצתי לבטל, כי התוצאות לא הגיעו וקבעתי תור חדש לעוד חודש.

בנתיים, אין לי תוצאות ואין לי עם מי לדבר. הבית חולים שלח אותם, ואצל הרופא אין לי מה לעשות בלי התוצאות, ועכשיו עוד חודש שלם (בהנחה ותוך חודש הן יגיעו), אני ממשיך לסבול מכאבים שבגינם הופנאתי לבדיקות הנ"ל מלכתכילה.

אני שונא את דואר ישראל. אני לא מחכה לגאדג'ט מסין, אלה לפאקינג מכתב שנשלח מבית חולים שממוקם 7 קילומטר מהבית שלי, ואת זה לוקח להם לעשות כבר 20 יום, ולא ברור אם יגיע בכלל.

מה עושים במצב כזה?

למען הסר ספק, אין לי וודאות על כך שדואר ישראל אשם. אבל בשרשרת של בית החולים -> דואר ישראל -> אני, כשהראשון טוען שהתוצאות נשלחו (ואין סיבה לא להאמין לו), ולכתובת שציינתי, ולכן החוליה היחידה שכנראה לו פועלת כמו שצריך היא זו שמקשרת ביני לבין בית החולים. ולאור המצב שהיה לא מזמן בדואר, רוב הסיכויים שזה הם.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

לא כדאי ליצור קשר ולבקש להגיע לאסוף את התוצאות בעצמך? (כן, גם עכשיו. עשיתי זאת בעצמי עם בדיקות לפני כחודשיים)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כן, ברור שזה מה שאני הולך לעשות, כשאר יהיו לי כמה שעות פנויות לקפוץ לבית החולים. אבל עדיין, ההתנהלות של הדואר היא ביזיונית.

Keyser

:D

• תוכן חדש...