Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי פלאשינג למנוע החלפת פילטר שמן ושמן למנוע + תוסף דלק אני רוצה לרענן את הנוזל קירור.

בדקתי ומיכל העיבוי נצבע מבפנים בצבע ורדרד (כנראה מנוזלים קודמים), כשפתחתי אותו לא הבנתי אם המים ששם בצבע שקוף (שזה גרוע כי רוב הסיכויים זה מי ברז) או מים ורדרדים, כמו כן המפלס שלהם בהחלט לא במקסימום שאליו הורגלתי בשאר הרכבים.

מחר יהיה לי קצת זמן ואני רוצה לשים מים חדשים שיהיה לי גם אופציית מעכב אחרי המפלס שלהם ומים יעודיים כמובן.

הבנתי מפורומים בחו''ל שמומלץ לשים מים כחולים או ורודים/כתומים.

מישהו יודע איך מנקזים מים בצורה הכי טובה (חוץ מפתיחת צינור מים תחתון), ומה העניין של הוצאת האויר לאחר מכן? חשוב השיטה או שניתן פשוט לתת למנוע לעבוד קצת ולחכות בהדרגה שהאויר יצא ובמקביל להוסיף מים?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לחלק מהרכבים יש שסתומים (כלומר מכסים) להוצאת האוויר בעת המילוי הראשוני, שצריך לסגור אותם בהגיע המפלס אליהם, מהנמוך לגבוה כמובן.

לאחר מכן, צריך להשאיר את מכל ההתפשטות פתוח, לחמם את המנוע, ולהשלים מפלס.

על הדרך, תוכל לשטוף את הרדיאטור.

• ספונסר פורום
פורסם

עזוב את הצבע של נוזל הקירור. לסיטרואן הכי טוב לשים את נוזל הקירור המקורי, טקניק.

תנקז את מה שיש כרגע במערכת ותחליף את הנוזל הקיים למקורי. יש שיטה לניקוז אוויר במערכת, אם תציין בדיוק באיזה שנה ומנוע מדובר אולי יוכלו לכוון אותך.

פורסם

זה כבר לא טקניק אלא פרו עזרה, וסיסטם כתבתי לך הכל בשרשור הקודם של הקומפרסיה תקרא שם, לגבי נוזלים והמלצות, בהצלחה.

ולגבי נוזל רק מקורי, אם אין מקורי אז ולאו אם לא ולאו אז IADA בצבע טורקיז שיש באוטוסטור, גם עומד בתקן של פיג'ו סיטרואן.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תודה, הוחלף פילטר מזגן והוחלף הנוזל קירור, למזלי הנוזל הקודם היה נוזל קירור יעודי ולא מי ברז.

עוד שאלה פחות שייכת לנושא, הרכב מרגיש דיי נוקשה מבחינת מהמורות בכביש, גובהו בסדר ביחס לסי4 אחרות, אחרי באמפר הוא לא מתנדנד או משהו אך הנסיעה היא נוקשית ברמה שאני לא רגיל אליה, האם זה נורמלי או שיש בעיה כלשהי בבולמים?

כמו כן מצרף תמונה של הפילטר מזגן.

uploadfromtaptalk1416828368188.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...