Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנת ייצור של הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עומד לרכוש רכב. ביקשתי מהמוכר לצלם ולשלוח לי את הרשיון ואת הטיפול הבודד שהרכב עבר. מדובר על פיאט איבו 2012 שלטענת המוכר עוברת טיפול רק אחת לשנתיים. ברשיון הרכב רשום בתאריך רישום וגם בתאריך בעלות 4/1/2012. כמו כן רשום ברשיון עליה על הכביש 2012. ברשיון של הרכב שלי, בן ה 15, רשום מפורשות שנת ייצור 2000. הדבר משך את תשומת ליבי וצלצלתי למוסך המרכזי. מסרתי את מספר הרכב והמזכירה אמרה שהרכב משנת ייצור 2011.

לא ברור לי מה באמת קובע, כלומר מה השנתון הנכון גם לצורך קניה וגם אם אקנה, אז לצורך מכירה בעתיד. האם יתכן שבעל הרכב רכש את הרכב רגע לפני סוף שנת 2011 במחיר מוזל, רשמו ברשיון עליה על הכביש 2012, ולא שנת ייצור 2011 כפי שאולי היה צריך?? אני מבולבל אשמח לעצתכם.

פורסם

הרכב עלה לכביש בישראל ברביעי לינואר 2012.

הרכב מיוצר באיטליה או בפולין או משהו כזה.

ברור לך שאין מצב שתוך 4 ימים הרכב הגיע מאיטליה לישראל, עבר במכס, קיבל רישוי ישראלי ועבר התקנות מקומיות - נכון? זה תהליך שיכול לקחת גם חודש כיוון שעניין הטלפורטציה טרם התפתח טכנולוגית לרמה מספקת.

אז כן, הרכב הוא מודל 2012 אבל הוא יוצר ב-2011. הכל בסדר, סע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הרכב עלה לכביש בישראל ברביעי לינואר 2012.

הרכב מיוצר באיטליה או בפולין או משהו כזה.

ברור לך שאין מצב שתוך 4 ימים הרכב הגיע מאיטליה לישראל, עבר במכס, קיבל רישוי ישראלי ועבר התקנות מקומיות - נכון? זה תהליך שיכול לקחת גם חודש כיוון שעניין הטלפורטציה טרם התפתח טכנולוגית לרמה מספקת.

אז כן, הרכב הוא מודל 2012 אבל הוא יוצר ב-2011. הכל בסדר, סע לשלום.

ברור שהרכב יוצר קודם, רציתי לוודא שאין כאן בעייה של מכירות מלאי של יבואן כאשר הרכב אכן שייך לשנת ייצור קודמת.

אבל מדוע ברשיון שלי רשום במפורש שנת ייצור ואצלו עליה על הכביש. תקנות חדשות??

פורסם

חדשות זה עניין יחסי - השיטה הזאת החלה בשנת 2008.

גם אם מדובר ברכב שמכר היבואן ממלאי קודם - מה אכפת לך? למה זה משנה? אם היית קונה רכב שעלה לכביש בחודש מאי, גם היית מודאג? הרי יכול להיות שהוא יוצר באוגוסט בשנה שקדמה.

ליבואן יש שנה מיום יצור הרכב למכור אותו כחדש. לאחר מכן הוא חייב להעביר את הרכב לבעלותו של מישהו ולמכור אותו כמשומש. כך שאל תדאג, הפונטו שאתה קונה אינה חלב ״פג תוקף״.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...