Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקרת אקלים - חיסכון בדלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום !

לפני כחודש + רכשתי רנו מגאן קופה II , מודל 2007 ידנית עם הרבה תוספות ובניהם הבקרת אקלים .

מאז שרכשתי את הרכב פשוט ביטלתי את המצב AUTO של המערכת , שמתי מהירות מאוורר על 0 וטמפ 21 מעלות , מפה לשם קראתי קצת בספר רכב ורשום במפורש שיש עדיפות לשימוש במערכת בקרת האקלים האוטומטית .

למה? כי זה גם נותן אווירה טובה יותר ברכב , גם מפשיר אדים ושולט על המניפה וגם נותן ביצועים הכי טובים (ביצועי חיסכון בדלק- מנוע - האווירה ברכב) וזה מוזר לי כי הרי במצב AUTO המדחס כן נכנס לפעולה - ואז צריכת הדלק עולה .

האם אני טועה? אשמח לעצות בנושא .

תודה !

פורסם

בהיבט של חיסכון עדיף להשתמש בבקרת אקלים ולא במזגן מכאני. כמובן שעוד יותר עדיף לנסוע בלי מזגן בכלל ועם חלונות סגורים.

ועוד יותר עדיף לקנות חמור, קילו חציר עולה גרושים ומספיק לך עד ירושלים. אין ביטוח חובה, מקיף, צד ג', רק להתקמבן על אוכף חמורים.

בקרת אקלים תנתק את המדחס בשניה שנהיה מספיק קר ותכניס אותו חזרה לפעולה שניה אחרי שנהיה יותר מידי חם. אתה נהג, עסוק בנהיגה, בלצחוק על אנשים על חמורים לצד הדרך בזמן שהם חוסכים כסף, אין לך זמן לסגור את הכפתור של ה-AC בדיוק בשניה הנכונה. לכן בספר הרכב ממליצים לך לתת לרכב לעשות את שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ובעצם מכאן עולה השאלה - עד כמה ההבדלים בחיסכון דלק משמעותיים בין לתת לבקרת אקלים לעבוד , לבין לכבות אותה ו"לסבול" ?

נ"ב - חייב לציין שהצלחת להצחיק אותי בחלק הראשון של ההודעה שלך:-D

פורסם
ובעצם מכאן עולה השאלה - עד כמה ההבדלים בחיסכון דלק משמעותיים בין לתת לבקרת אקלים לעבוד , לבין לכבות אותה ו"לסבול" ?

נ"ב - חייב לציין שהצלחת להצחיק אותי בחלק הראשון של ההודעה שלך:-D

השאלה היא למה הכוונה ב"לכבות אותה".

אם אתה מכבה אותה ומכבה באותה הזדמנות גם את המזגן (הכפתור הזה של פתית השלג, זה שביפניות כתוב עליו AC) - החיסכון משמעותי ויכול להגיע גם ל-10 אחוזים.

אם אתה מכבה אותה אבל משאיר את המזגן עובד בצורה ידנית - מדובר בחיסכון די קטן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...