Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

הגיע זמני לקנות רכב ראשון ,

התחלתי לחפש לפני חודשיים וטרם הצלחתי להחליט,בקרוב צריכה לעבור דירה והזמן דוחק .

צריכה רכב מיני בגודלו ולאו דווקא במנוע,שיהיה חיסכוני ,אמין, יציב על הכביש ובטיחותי .

מחפשת קילומטרז' עד 110,ומחיר עד-34k.

נטיית ליבי היא ללכת על הגולף אבל לא כל השמועות טובות.

אז מה דעתכם?הגולף/הסיריון/רכב אחר?ולמה?

תודה רבה מראש!

פורסם

אני סטודנטית שנוסעת ביום יום חצי שעה לכל כיוון וסופי שבוע נסיעות ארוכות ,בעיקר מחפשת חסכון בדלק ויציבות על הכביש.

פורסם

חצי שעה לכל כיוון זה לא מעט, לדעתי צריך לשים דגש על חיסכון בדלק.

מיני/סופר מיני יתאימו לך, כמובן צריך למצוא רכב ששמור ומתוחזק כמו שצריך (ק"מ נמוך הוא לא ערובה לאמינות אם הרכב לא טופל כראוי!).

ממליץ לך לחפש בסבלנות יונדאי I20 שנת 2009 מליסינג/השכרה, או פיאט גרנדה פונטו.

בנוסף- מציע לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי, יעזור לך מאוד באותה הכנה של "רשימת קניות" וגם באיך לבדוק ולבחור רכב.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

אני לא יודע הרבה על מכוניות מקונצרן VAG, אבל נראה לי שאם תקני גולף 2007 ב34K, זה לא יגמר שם מבחינת הוצאות.

נהגתי על רכב של בן משפחה שיכול להתאים לך לדעתי. פיאט פונטו גרנדה. יש לו גם מוסך מומלץ מאוד מיהוד, ואחזקה שלו נחשב ללא יקרה בכלל. הרכב יפה מאוד לדעתי, יציב ונוח, אבל כן הוא מרגיש די חלש. לך נשמע לי שזה פחות יפריע. אני נוסע בסיריון 2010 ולדעתי הם סוחבים באותה רמה בערך. ציינת שחשובה לך יציבות על הכביש, אז חשוב שתדעי שזוית גלגול של סיריון מהשנים האלה היא אחת הגרועות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

דיהטסו סיריון מכונית מאוד טובה, גם רנו קליאו ופיג'ו 206.

בכל מקרה, זכרי שיותר חשוב מצב המכונית מאשר איזו ומאיזו שנה - כמה שהמכונית מטופלת ונראית יותר טוב, כך תהיה הקניה יותר מוצלחת.

וודאי שאת קונה את הרכב מבעליו הרשום, אל תתפשרי על היסטוריית טיפולים מלאה ורכב שנראה כמו חדש פנים וחוץ.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

גולף הרבה יותר בטוחה מהסיריון.

אם מדובר על ידני אז ה 1.6 שלה אמינה מאוד ובמוסך הנכון גם לא תהיה קריעה לתחזוקה.

חסכונית מאוד היא לא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הסיריון מצוינת, תהיה חסכונית הרבה יותר מהגולף ולא חסר לה כוח.

הגולף אמינה אבל לא הכי זולה לאחזקה והרכב הוא משפחתי ואני לא מאמין שיש לך צורך בזה.

לדעתי פונטו גרנדה או פיאט פנדה יתנו לך פתרון טוב, הרכבים בטיחותיים, חסכוניים, נוחים ותמורה טובה למחיר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

ראיתי ביד2 גרנדה רובוטית 1.4 2009,, יד שניה (הכל פרטי) מטופלת רק במורשה, 70K ק"מ. רוצים 36 אלף סופי.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תודה לכם ,המגיבים.

ירדתי לצערי הרב מהגולף לקח לי זמן להשתכנע.יקר לתחזוקה,בדלק .וכן משפחתי כמו שנאמר.

עד כה לא חשבתי על הגרנדה,לפי מה שאני הבנתי היא לא אמינה כל כך,נאמר שהיא חלשה,במה זה מתבטא?כמו כן אני צריכה רכב אוטומט ,כל הגרנדה רובוטיות?

תודה שוב!

פורסם

לא שאני ממליץ על הגולף, אבל לא ציינת איזה דגם (יש המון).

בכל מקרה הגולף 1.6 ידנית נחשבת לאמינה וכל מכונית משפחתית התחזוקה שלה לא זולה (כולל טויוטה קורולה הונדה סיויק מאזדה 3 ושאר יפאניות שעמישראל אוהב...).

בכל מקרה סופרמיני/מיני היא הקטגוריה שמתאימה לך, ולא להיצמד לשמועות חסרות בסיס על אמינות רכבים.

כפי שכתבתי ואני אכתוב שוב- חפשי רכב שמור ומטופל עם היסטוריית טיפולים מלאה.

את יכולה גם להתאמץ טיפה ולקנות יונדאי I20 מליסינג/השכרה עם אחריות ב 40K מחברה גדולה ומוכרת.

לי יש את היונדאי הנ"ל, מאוד מרוצה מהרכב.

• תוכן חדש...