Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מצאתי רק שירשורים על שואב האבק של החברה .

כיום יש בביתי(בית קרקע, 80 מטר) שואב אבק irobot 780 שמתמודד נאמנה עם כלבי הנאמן. אישתי שתחייה זוממת מזה זמן על המנגב רצפות של irobot. ראיתי שהוא נמכר סביב ה1200 שקל, ואולי באילת אפשר לקנות במחיר מוזל יותר. השאלה האם מישהו יכול להמליץ עליו מניסיון? ייאמר לזכות השואב אבק שהוא מצויין!

אשמח להמלצות. טובות ורעות.

פורסם

תקרא ביקורות משתמשים באמזון - ככה אני עושה לפני שאני קונה מוצר כלשהו.

לפי מה שקראתי שם בחרתי בscooba 450, שהיה יותר מתאים למה שרציתי.

קיבלתי אותו אתמול והפעלתי פעם אחת, כך שאני עדיין לא רוצה לחוות דעה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

על הבראווה לא ראיתי יותר מידי "תשבוחות". הסקובה הוא מוצר מוצלח יותר לדורותיו.

במידה ותחליט לבצע את הרכישה, תשתדל לתזמן את הסקובה רק לאחר שהרומבה סיים את השאיבה.

M-TECH E46

פורסם

יש לנו בראבה בבית, ואנחנו דווקא מרוצים. קיבלנו גם את הסקובה לבדיקה למספר ימים, ועל הרצפה שלנו הבראבה עושה עבודה הרבה יותר טובה. הרצפה כל כך חלקה שהסקובה פשוט החליק ולא ממש הצליח לנקות לכלוך כמו טביעות נעליים וכדומה, שזה רוב הלכלוך אצלנו. הבראבה לעומת זאת מטפל בזה ללא מאמץ. לכלוך קשה ודבוק לעומת זאת, הבראבה לא יקח.

פורסם

אתה הראשון שאני שומע שמרוצה מהבראבה.

אשמח לשמוע פרטים נוספים, דוגמת המטליות שלו (תחליפים גנריים זולים יותר?)

M-TECH E46

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פיספסתי את המשך השרשור.

לא ברור למה צריך להחליף מטליות.

אנחנו משתמשים אך ורק בניקוי הרטוב שלו (לניקוי יבש יש רומבה). יש לנו 3 מטליות שמיועדות לניקוי הרטוב + הפד שבא איתו שממלאים במים. מכבסים את המטליות כל פעם. בינתיים לא זרקנו אפילו אחת.

• תוכן חדש...