Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ראש מנוע שעשיתי (1600 סמ"ק בנזין) המנוע עובד יפה ועגול ולא מאבד מים. גם השמן חדש ותקין וכך גם הטרמוסטאט.

בנסיעה עירונית מחט חום המנוע עוברת את האמצע, שמסמן 90 מעלות. היא מתקרבת ל- 110 מעלות ולפעמים אף יותר ורציתי לדעת האם זה תקין? המחט לעולם לא נכנסת לתחום האדום, אגב (למיטב זכרוני המחט הייתה תמיד באמצע). בנסיעה בינעירונית התופעה לא מתרחשת והמחט מתייצבת על האמצע. נוזל הקרור הוא הנכון למנוע הזה ואני לא מצליח לשמוע אף פעם את המאוורר.

אשמח לעזרה: האם המאוורר אכן כזה שקט? האם חום המנוע תקין?

פורסם

מאורר שקט?! תניע בצד תיבדוק אם הם נכנסים לפעולה...

נירה לי לפי מה שרשמתה שהם לא עובדים כי בכביש מהיר האוטו מצליח להתקרר

תיבדוק את הפיוז שלהם גם..

פורסם

ובכן, חזרתי לעדכן.

הרכב היה במוסך שבדק ואמר שהמאוורר ניכנס לעבודה ב- 92 מעלות שעל פי הידוע לו (ויש לו נסיון עם PSA) זה תקין לחלוטין.

הוא ביצע בדיקות נוספות ולא הצליח למצוא בעיה. אמר שהכל תקין.

הדבר הבא שהוא אמר שניתן לעשות הוא החלפת רדיאטור (לא מנקים כי חליפי הוא לא יקר). לדעתו יכול להיות שהוא כבר קצת סתום, ואילו אני לא מבין במה הוא יכול להיות סתום? בכל שנותיו הרכב היה רק עם מי קירור ייעודיים.

מה דעתכם? נשמע הגיוני?

פורסם

ככלל, רדיאטור סתום בא לידי ביטוי בנסיעה בינעירונית מהירה. בנסיעה כזאת נדרשת תפוקה גדולה יותר של מערכת קירור, לעומת נסיעה עירונית איטית.

מאורר מנוע במהירות ראושנה כמעט ולא נשמע, במהירות שניה הוא נשמע הייטב, כשעומדים מחוץ לרכב.

אין מתנהג שעון טמפ' עם מזגן פועל? עם מזגן פועל הוא לא אמור לעבור את ה 90 מעלות בעיר.

תנסה להפעיל את המנוע בסרק על מזגן כבוי, מכסה מנוע פתוח, תראה מתי המאוורר נכנס לפעולה. בסרק הוא לא אמור אף פעם להפעיל את המהירות השניה. רק את הראשונה לפרקי זמן לא ארוכים.

תצוגת טמפ' בלוח שעונים במכוניות האלו מאוד מאוד מדוייקת, עד לרמת דיוק של 1-2 מעלת.

• תוכן חדש...