Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוניק זה לא ממש הרכב לנהיגה מהנה בכבישים מפותלים,במיוחד אחרי ב 206XS,שיש לו שילדה ומתלים שמגיבים מעולה לנהיגה כזאת.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הסוניק מהירה מדי בשבילך, תעשה קורס נהיגה ספורטיבית כלשהו עם הרכב ותוציא ממנה הרבה יותר. אין צורך בשיפורים לטעמי.

פורסם

נשמע כיף.

אם אין לכם משהו נגד הנעות אחוריות אשמח להצטרף פעם...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

מצד אחד אני אומר לעצמי "אנשים משועממים .. מה זה כל השטויות שאתם כותבים פה. לכו תעשו ילדים ותשקיעו את האנרגיה במקומות הנכונים"

אבל אז אני חושב לעצמי "הם מתעסקים במה שעושה להם טוב, אני מקנא על הזמן הפנוי"

בכל מקרה, אני בעלים של סוניק RS כמה חודשים (וכבר 5000 ק"מ) ואני מבסוט עד הגג (הפתוח) מהמכונית הזו. מושלמת! לא יכולתי לבקש משהו יותר טוב.

פורסם
אתה עברת הסמכה כלשהי להדרכת נהיגה?

אני לא יודע כמה מהמדריכים הכביכול מוסמכים אכן עברו הסמכה להיות מדריכים.

כלומר מהיכרות שלי עם כמה מדריכי נהיגה אני יכול יכול להעיד שהם יודעים לנהוג טוב ונכון אבל לא בטוח מי מהם (אם בכלל) עבר הסמכה מקצועית כדי להתעסק בהדרכת נהיגה.

לא פעם עלתה פה בפורום השאלה מהי ההכשרה של מדריכי הנהיגה המתקדמת המפרסמים את עצמם פה בפורום- אף אחד לא טרח לענות על השאלה הזאת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בכל מקרה, אני בעלים של סוניק RS כמה חודשים (וכבר 5000 ק"מ) ואני מבסוט עד הגג (הפתוח) מהמכונית הזו. מושלמת! לא יכולתי לבקש משהו יותר טוב.

אשריך! בכל הרצינות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא פעם עלתה פה בפורום השאלה מהי ההכשרה של מדריכי הנהיגה המתקדמת המפרסמים את עצמם פה בפורום- אף אחד לא טרח לענות על השאלה הזאת.

זה בגלל שהם חבורה של קשקשנים נפוחים שמלאים בעצמם. נכון, אי אפשר להכליל ובהחלט יש כמה שבשמחה הייתי נותן להם להדריך אותי, אבל כשמדובר בענף פרוץ יותר אפילו מענף בתי הבושת, לא פלא שכל אותה חבורה נלוזה נאלמת דום כאשר מאן דהוא שואל לגבי הכשרתם וההסמכה שניתנה להם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה, מעניין !

... ביציאה מכל פניה הכח הגיע מאוחר מידי ולא פעם כמעט והעיף אותי לגדר הבטיחות ...

זו בעיני ה'חוויה המפכחת' החשובה בפוסט שכותרתו 'חוויה מפכחת'.

The first one to get angry loses

פורסם

hodb, אחרי שהילדים הולכים לישון - יש מספיק זמן להשקיע אנרגיה במקומות הנכונים ;)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
מצד אחד אני אומר לעצמי "אנשים משועממים .. מה זה כל השטויות שאתם כותבים פה. לכו תעשו ילדים ותשקיעו את האנרגיה במקומות הנכונים"

אבל אז אני חושב לעצמי "הם מתעסקים במה שעושה להם טוב, אני מקנא על הזמן הפנוי"

"זמן פנוי"... HAHA.

לא, ברצינות. לצאת לסיבוב כיף בשעה 11 בלילה אחרי שסיימת את כל המחויבויות ולנהוג במקום לישון - סותר את הטענה שלך לגבי זמן פנוי :wink:

צריך להשאיר זמן בחיים גם לדברים כיפיים, גם אם זה אומר לוותר על איזה ארוחה או כמה שעות שינה.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

אוהב את הסוניק RS.

כלומר, אני לא מכיר כל כך את הרכב, אבל אוהב את הרעיון של מכונית ספורטיבית (בניגוד לספורט, לפני שמתנפלים עלי) במחיר סביר.

מכונית "ספורט בניים" - משהו בין סופר מיני ממוצעת לאיזו ST/GTI/RS יקרה.

רק שמכשירי תנועה יתחילו להביא את הסוויפט ספורט (יש גם גרסת 5 דלתות).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לפותח השרשור,

תמיד שמח לדעת שיש עוד חולי הגה ומצוין שאתה רוצה לפתח את יכולות הנהיגה שלך וללמוד את הרכב אבל גם רכב חדש, גם בלילה, גם מסלול שאתה לא מכיר, וגם נוסע עם קבוצה ברמה מעל יכולותיך???

זה רע רע רע רע, לך, ובטח למשתמשי הדרך סביבך.

לא מנסה להיות שלילי אתה בעצמך רשמת שהבקרות עבדו מלא ושכמעט גרדת גדר בטיחות כל פנייה.

למענך, ולמענן שאר משתמשי הדרך, קח קורס נהיגה דחוף במסלול סגור (מסלולים) או הדרכת נהיגה מקצועית.

תהנה מהרכב וסע בטוח, ערן.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

מבלי להתייחס ליכולות הנהיגה של פותח השרשור מפאת חוסר היכרות איתו, גורם משמעותי לכך שהרכב כמעט גירד מעקות בטיחות זה העובדה שהוא נסע עם תפעול אוטומטי של הגיר.

אין הרבה תיבות הילוכים שיודעות לזהות במצב אוטומטי מלא נהיגה עם מאפיינים ספורטיביים ולהגיב בהתאם עם הורדות והעלאות הילוכים ולרוב תיבות הילוכים כאלה מותקנות ברכבי ספורט יוקרתיים שם המחשב המתוחכם של הגיר יודע לנתח את מאפייני הנהיגה של הנהג ובהתאם לכך משנה מגיב במהירות עם הורדת\העלאת הילוך בהתאם לצורך.

נסיעה "ספורטיבית" עם רכב אוטומטי בכביש כזה מאוד מסוכנת, פעם אחת כי אתה גורם לכך שכל עומס בלימת הרכב מוטלת אך ורק על הבלמים מה שעלול להוביל מהר מאוד להתחממות ודעיכת בלמים, פעם שניה כי אתה "מפספס" את בלימת המנוע שעוזרת להפחתת העומס על הבלמים ומסייעת בריסון המרכב וכמובן בהכנת הרכב ליציאה מהפניה בהילוך המתאים מבחינת רצועת הכח.

ברגע שפותח השרשור העביר את הגיר לשליטה ידנית זה שיפר את הכניסה אל תוך הפניה שעכשיו היתה מרוסנת ועם שמירת קו נכונה יותר והתנהגות פחות לוחמנית של הרכב (יתקן אותי פותח השרשור אם אני טועה).

זו אכן טעות לצאת לנסיעה ספורטיבית בלילה בכביש לא מוכר מבלי לעשות עליו מעבר אחד (לפחות) בצורה מנהלתית אך יחד עם זאת אסייג ואציין שככלל אני חושב שנהיגה בשעות החשיכה בכביש מוכר הינה יותר בטיחותית מאשר נהיגה בתנאי אור כיוון שאלומות האור של הרכבים בנתיב הנגדי הופכות פניות עוורות לקצת פחות עיוורות וגורמות לריסון מסויים של סגנון הנהיגה (שוב- לדעתי האישית בלבד).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אין הרבה תיבות הילוכים שיודעות לזהות במצב אוטומטי מלא נהיגה עם מאפיינים ספורטיביים ולהגיב בהתאם עם הורדות והעלאות הילוכים ולרוב תיבות הילוכים כאלה מותקנות ברכבי ספורט יוקרתיים שם המחשב המתוחכם של הגיר יודע לנתח את מאפייני הנהיגה של הנהג ובהתאם לכך משנה מגיב במהירות עם הורדת\העלאת הילוך בהתאם לצורך.

ידוע לך אם התיבה בקליאו RS נכללת בקטגוריה?

אני לא סגור לפי מה שקראתי ומהתחושות שלי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

עוד לא הבנתי איזה הוט האצ'ים נכחו בטיול ?

פוקוס 1.6 רגילה ("שומטת לסתות" ) , דייהולט סוניק ?

אם כבר שמיטת לסתות : אחרי שנהגתי את המסלול מספר פעמים לפני שבועיים על פורשה קאיימן +כביש רטוב - לא נסגרו לי הלסתות עד היום . :shock:

2014-10-31 11.23.18.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...