Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון שעון טויוטה קורולה 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו בטוח איזו בדיחה אבל אענה בכל זאת - לוחצים על הכפתורים של השעות והדקות שליד צג השעון.

סליחה באמת שלא כולם חכמים כמוך, ואין שם כזה דבר

פורסם

Instructions

• Start the Corolla's engine, or turn the key to "On." Locate the trip stem in the corner of the instrument cluster. Press and hold the trip stem. After a few seconds, the "Minute" digits start to flash.

• Tap the trip stem to advance the minute digits. Stop tapping when the minute shows the correct time.

• Wait five seconds. The "Hour" digit will now flash. Tap the trip stem to advance the hour. When you are finished, wait five seconds for the system to exit the clock-setting menu.

פורסם
Instructions

• 1Start the Corolla's engine, or turn the key to "On." Locate the trip stem in the corner of the instrument cluster. Press and hold the trip stem. After a few seconds, the "Minute" digits start to flash.

• 2Tap the trip stem to advance the minute digits. Stop tapping when the minute shows the correct time.

• 3Wait five seconds. The "Hour" digit will now flash. Tap the trip stem to advance the hour. When you are finished, wait five seconds for the system to exit the clock-setting menu.

הנה אחד עם תגובה לעניין,תודה רבה לך.

ולזה שכתב את ההודעה החכמה כמו שאתה רואה אין בהסבר שום דבר שרשום דקות ושעות ליד הצג.

פורסם
עדכן אותנו אם אכן כך מכוונים .

המדריך שנתת שייך לטויוטה שהשעון שלה נמצא בלוח השעונים. שלי נמצא במערכת של האוטו. אני כבר ארבעים דק חורש בגוגל וכלום. לא מוצא איך מכוונים את זה...

פורסם

מצאתי לבד במקרה..יש גלגלת של audio control לוחצים עליה פעם אחת כשהרדיו סגור או כשהוא פתוח ואז הוא נותן את ההגדרות של הבסים והבאלנס עד שמגיעים לשעון. סיבוב ימינה זה הדקות סיבוב שמאלה זה השעות.

פורסם

פות"ש, איך ציפית שמההודעה הזו:

איך מכוונים את השעון? השתגעתי. תודה.

והכותרת "כיוון שעון טויוטה קורולה 2004" נבין שאתה בכלל מדבר על השעון במערכת סטריאו?

אז אל תבוא בטענות לתשובות שאתה מקבל.

וכדי שתבין על איזה שעון אני דיברתי:

Dscn2067_wh.jpg

פורסם
פות"ש, איך ציפית שמההודעה הזו:

והכותרת "כיוון שעון טויוטה קורולה 2004" נבין שאתה בכלל מדבר על השעון במערכת סטריאו?

אז אל תבוא בטענות לתשובות שאתה מקבל.

וכדי שתבין על איזה שעון אני דיברתי:

[ATTACH=CONFIG]403320[/ATTACH]

האמת, גם אני חשבתי כמוך שמדובר בשעון הזה.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...