Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי מה שאני מזהה ומבין, הרכב קיבל את רישויו ע"ס הוראת רישום 07-1958 (כלומר משנת 2007), מה שמסביר כנראה את החוסר בקוד עומס ומהירות כמו גם את האישור העקרוני לוו גרירה.

באתר משרד התחבורה ניתן למצוא בעיקר הוראות רישום משנת 2008 ואילך.

כך לדוגמה מצאתי את ה"ר 08-0141 שעדין אינה מכילה אישור עקרוני לוו גרירה (יש סיוג של מקורי יצרן או יבואן) או קודי עומס ומהירות.

לעומת זאת, ה"ר העדכנית ביותר לדגם זה הינה 08-1213 שמכילה קודי עומס ומהירות כמו גם אישור לגרירת גרור עד 750 ק"ג ללא בלמים או עד 1765 ק"ג עם בלמים (לדגם הספציפי המדובר).

אני מניח, שניתן לאשר את הוו במידת הצורך ע"ס הוראת הרישום העדכנית.

לגבי קודי העומס/מהירות, כנראה שהרווחת מן ההפקר :wink:. אם כי גם כך נראה שמרבית הצמיגים הרלוונטים עומדים בתנאים (או מעבר).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
ניסיון טוב עם T1R!? :shock:

עד היום אני מקלל את שלי, ושבוע שעבר זכיתי לברך ברוך שפטרנו.

מה רכשתי במקום? F1 אסימטריק 2, בינתיים אני מבסוט לאללה. אוחז ושקט.

אתה לא היחיד שמקלל את הטויו,לא מבין איך אנשים ממליצים על החרא הזה.

פורסם
שלום,

אכן הפאלקן ZE-914 החדש נמכר אצלנו בעלות של 458 ש"ח כולל מע"מ, איזון והתקנה.

בנוסף, על רביעיית צמיגים תקבל 200 ש"ח מתנה לקניות ברשת FOX.

לצערי ה-T1 Sport, כרגע לא במלאי שלנו במידה הזו.

נשמח לעמוד לרשותך גם במוקד הטלפוני - 03-9005838.

הסיפור קצת מסתבך. כשדיברתי איתם אתמול אחה"צ הוצעו לי הצמיגים ב 458 ש"ח. היום ניסיתי להכניס הזמנה ולא הצלחתי דרך האתר, ניסיתי להזמין טלפונית ונאמר לי כי המחיר הוא 485 ש"ח. מפה לשם התווכחתי עם הבחור (אחר, לא זה שדיברתי איתו אתמול) ובסופו של דבר בוצעה העסקה במחיר המקורי (906 ש"ח כולל מע"מ, איזון והתקנה).

מסקנות?

קודם כל אני שמח שטייר-קלב עמדו במילתם, אני חושב כי הטעות הייתה טעות סופר (58 במקום 85) ובכל מקרה המחיר לא יקר מדי לצמיג לא-סיני.

פורסם

תתחדש.

זכור שבכמה מאות ק"מ הראשונים ישנה שכבת הגנה על הצמיג שעשויה לפגום מעט באחיזה בעיקר ברטוב.

יהיה נחמד אם גם תיתן חוות דעת בהמשך הדרך.

סע בדרכים טובות! :-)

• תוכן חדש...