Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר עמדתי להתחתן אשתי אמרה: "החוכמה היא לדעת ממי אתה מתגרש". לשמחתי, עם השנים, הקשר מתחזק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

[h=1]בגידה ונקמה: למה הוצעה ביד2 מכונית לקסוס ב-31 שקל?[/h]

[h=2]המודעה: "זו לא טעות, המחיר הוא 31, שזה כמה שאני ובעלי נשואים עד שגיליתי השבוע שהוא בוגד בי! אני מוכרת את האוטו שלו שהוא אוהב יותר מהמשפחה שלו, שיהיה לו 'שמח' כשיחזור מחו"ל" ■ ואז הגיע הטוויסט[/h]

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000985796#fromelement=hp_morearticles

פורסם
עד שאתה מתגרש, ממליץ לראות את סדרת הכתבות של ערוץ 10 (של מי אתה ילד) השבוע על כמה גירושים הם חד צדדיים לטובת האישה והגברים מקבלים צינור ולא משנה אם הילדים חצי חצי בזמן ו/או האישה מרווחיה אותו דבר ואולי יותר

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1091445&sid=126

לא הבנתי מה ההודעה שלך קשורה לציטוט של מה שכתבתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שאתה רק חושב שהועלם השתנה, גם אם הבעל הוא לא המפרס העיקרי וגם אם מרוויח פחות זה לא משנה בהקשרי גירושים או דני משפחה, יש הרבה דברים שלא עומדים בקצב, אפשר להתחיל מגירושים אי סימטריים ולהגיע עד למדינה שמתנהלת על פי חוקים שנכתבו כשלא ידעו בכלל מה זה חשמל ומים זורמים בבית בכלל לא היתה אופציה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
שאתה רק חושב שהועלם השתנה, גם אם הבעל הוא לא המפרס העיקרי וגם אם מרוויח פחות זה לא משנה בהקשרי גירושים או דני משפחה, יש הרבה דברים שלא עומדים בקצב, אפשר להתחיל מגירושים אי סימטריים ולהגיע עד למדינה שמתנהלת על פי חוקים שנכתבו כשלא ידעו בכלל מה זה חשמל ומים זורמים בבית בכלל לא היתה אופציה.

OK שיהיה,

פשוט הדיון עוסק בראיה כלכלית משותפת של בני זוג ולכן אני לא מבין איך זה קשור לאי-סימטריות בגירושין או חוקים שאבד עליהם הכלח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קראתי את השרשור בעיון רב ותהיתי אם יהי לי מה לתרום לדיון.

אני נשוי כבר קרוב ל-20 שנה.

יש לנו בבית שני נהגים ולא פחות מחמש מכוניות (שתיים מהן מכוניות אספנות)

את אחת ממכוניות האספנות שחפשתי הרבה מאוד זמן קניתי בתקופה לא מזהירה כלכלית שלנו כזוג.

אשתי תמיד אומרת את המשפט "אני רואה שזה כל חשוב לך ומשמח אותך, ולכן אני מוכנה לשלם את המחיר"

שורה תחתונה: בת זוג שאוהבת אותך באמת ויודעת כמה הרכב חשוב לך, לא תגיע למצב שתיארת.

ואם זה בכל זאת יקרה - זה סימן מלמעלה לברוח - ומהר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פטר אל תתלהב

שים לב מה אישתו אמרה:

אשתי תמיד אומרת את המשפט "אני רואה שזה כל חשוב לך ומשמח אותך, ולכן אני מוכנה לשלם את המחיר"

אפשר לתרגם את זה ל:

לך לך למכוניות שלך ותהיה מאושר. גם היום יש לי כאב ראש... 'אם אתה מבין למה אני מתכוון'... :-D

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יופי של אתגר העלת כאן.

בתור פלסטר לשנה הקרובה, הייתי ממליץ לוותר על החופשה המשפחתית,

הוא קודם כול בעלה, וחשוב במיוחד בתחילת הנישואין לקיים את הפסוק

"ויעזוב איש את אביו ואת אימו ודבק באשתו והיו לבשר אחד". עם כל הכבוד למשפחה המורחבת,

הזוגיות קודמת לה. הוא התחייב לדבוק באשתו, לא משנה תחת איזו מערכת, דתית או לא-דתית,

וזה דורש ויתורים או שינויים ביחס למשפחה המורחבת.

תמיד.

בלי קשר לכלכלה וכיו"ב.

בשלב הבא אכן צריך ריאליטי צ'ק,

אבל כדאי מאוד שזה לא יהיה כרוך באיזו מסורת משפחתית מפוקפקת ויקרה להחריד.

אם החופשה הזאת כל כך יקרה, כדאי שגם שאר המשפחה תצטרף לריאליטי צ'ק. :-)

מסכים לגמרי עם הרישא. לגבי הסיפא של הריאליטי צ׳ק למשפחה - אתה רוצה להרוג את הבחור טוטאלית? :-D

פורסם
פטר אל תתלהב

שים לב מה אישתו אמרה:

...

אפשר לתרגם את זה ל:

לך לך למכוניות שלך ותהיה מאושר. גם היום יש לי כאב ראש... 'אם אתה מבין למה אני מתכוון'... :-D

LOL!!

מצד שני יכול להיות לה גם היום כאב ראש בלי שיהיו לו מכוניות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

נשוי יומיים וכבר כל כך מנוסה...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
נתחיל בעידן - חיים צנועים הם עניין יחסי, אבל הפוסטים שלך על רכבי העל של חבריך מושכים את העין, ובצרוף ההשקעה שלך ברכב שלך (למרות שמדובר ברכב יד שניה), בצרוף תאור מקום העבודה והתפקיד שלך, גורמים לחשוב שיחסית לבחור בן 32 אתה מנהל אורח חיים נוח מאד פלוס. אולי התרשמות לא נכונה בגלל כמה מכוניות אדומות בתמונות.

משפט אריתראי חכם אומר ״לא כל השחום אתיופי הוא״.

משפט סיני חכם אומר ״לא כל הנוצץ יהלום הוא״.

רכבי העל המדוברים כפי שציינת- שייכים לחברי, הרכב שלי לא מושקע בצורה יוצאת דופן ושווה פחות כסף ממה ששווה סקודה פאביה (יברך אותה ה-name), אבל עזוב, זה לא העניין פה.

מה שקובע זה לא כמה כסף יש, העניין המרכזי זה הגישה וצורת החשיבה של שני בני הזוג- לא צריך להרוויח 40k שקלים נטו בחודש כדי לפרגן ולתמוך בתחביבים של בן הזוג, אפשר לעשות את זה גם עם הכנסה נמוכה יותר גם אם באופן טבעי תקציב המותרות הינו דל יותר.

כל עוד יש הדדיות ופרגון בין בני הזוג והבנה אמיתית של הרצונות והצרכים אחד של השני זה מה שחשוב.

לא רק שלא הייתי נשאר בקשר עם בת זוג שלא מכבדת ומפרגנת לתחביבים שלי אלא בשניה שהייתי מבין שאין את הפרגון הייתי עושה אחורה פנה ובורח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אמן. בתקווה שזה הדדי.

לגבי הרכב שלך - מה לעשות, בקנה מידה ישראלי מדובר במשו נוצץ, ואם לא זהב אז יהלום. או, לפחות, כך נדמה בפינה הזו שבה במקום רכבי על יש מיסי על.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יצא לי להכיר בחורה כזו.

היא טסה איתי לחו"ל ובזבזה את כל הכסף שלי.

בתהליך גם התחתנו אזרחית כדי שהיא תקבל ויזה.

יש נשים שהן לא ככה בהתחלה.

בהתחלה הכל בסדר והכל מסודר, אבל פשוט כי הן לא יודעות להיות עצמאיות.

אין להן את הניסיון הזה.

רק אחרי שהן כבר תופסות אותך הן מתחילות לעשות בעיות.

אם היא לא מבינה שכשיש מצב כלכלי בעייתי היא חייבת גם לוותר, והיא מוכנה שאתה תוותר על החלומות שלך, אל תהיה איתה.

גם אם היא נראית מושלמת.

גם אם היא מבטיחה שהיא לא תבזבז יותר.

גם אם היא אומרת "רק האוטו. זה הדבר האחרון שאני אבקש".

אל תהיה עם מישהי כזו!

הכרתי, נפלתי, התחתנתי, התגרשתי ועכשיו אני נשוי (מחדש) באושר.

Fuck that bitch!

• תוכן חדש...