Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרכב משנת 2001

מסרב להגיע לטמפרטורת עבודה

ואם הוא כבר מגיע לאחר כ 20-30 דקות ,

כמו כן ביום קר גם לאחר שהוא הגיע יש סיכוי שהוא ירד בנסיעה ,

החשד שהבעלים הקודמים כניראה השאיר את הטרמוסטט פתוח או ביטל אותו ,

1 , האם ניתן לעשות את העבודה ללא מומחה

2 , האם נסיעת הרכב בצורה הזאת משפיעה ע צריכת הדלק , שכרגע עומדת על 8\1

3 , האם קיימת אפשרות שהבעיה היא אחרת ?

תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בוודאי שיש אפשרות שהבעיה אחרת, צריך לבדוק בעיניים למרות שלדעתי הבעיה בטרמוסטט.

בנוגע לצריכת הדלק לדעתי יש השפעה לרעה כי כשהרכב קר הוא צורך יותר דלק (רשום גם בספר הרכב).

פורסם

הייתה לי בדיוק אותה הבעיה, והחלפת הטרמוסטט פתרה את הבעיה.

לאחר הפירוק ולפניי ההרכבה של החדש, שמנו את הטרמוסטט בקערה ושפכנו עליו מים רותחים, וראינו שהוא נשאר תקוע במצב פתוח ולא נסגר.

חוץ מזה שהיה קר באוטו, לא הרגשתי שום שינוי בצריכת הדלק, וזה גם רק בחורף, בקיץ הטמפרטורה הייתה במצב רגיל.

פורסם

תרמוסטט שנמצא פתוח כל הזמן מעלה את צריכת הדלק.

מחשב ניהול מנוע מסתמך בין היתר על טמפ' הנוזל בשביל לקבוע תערובת.

מעבר לזה בתא השרפה צריכה לשרור טמפ' מסוימת על מנת שיהיו טולרנס ושריפה אופטימילים.

בהעדר תרמוסטט התנודות עולות ויורדות - נסיעה עם עצירות,נסיעה במהירות קבועה וכו.

טמפ' ששואפת לקבועה אופטימלית.

פורסם

האם מישהו יודע איפה הטרמוסטט נימצא ברכב הנ"ל ? תודה , דיאגרמה אולי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני מכיר רק מנוע 1.6, אבל אני מניח שגם ב-2.0 המיקום הוא זהה: הסר את כיסוי הפלסטיק השחור מחלקו העליון של המנוע. לאחר הסרת הכיסוי תוכל לראות צינור מים מתחבר לפלאנץ' בצדו הימני של המנוע. הטרמוסטט נמצא בתוך הפלאנץ' הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תבדוק כמה עולה לעשות את העבודה, לא נראה לי שהיא יקרה במיוחד ועדיף שהמוסך יעשה אותה (אלא אם כן אתה ממש רוצה לעשות אותה), יש צורך גם לנקז אוויר אחר-כך.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...