Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקודה פאביה 1.4 מודל 2002 בנזין .

ישנו מעבר מים תקין דרך קיר האש (בניסה ויציאה חלקה של מים חמים).

אני מעביר את הבורר ברכב למצב חימום ועדיין יוצא אוויר קר.

יש למישהו רעיון מה הסיבה?

תודה.

פורסם

אצלי בפיג'ו 205 כל המנגנון הזה מכאני והפתור של הבורר מקולקל אז אני מעביר ביד ממצב למצב (מכניס את היד מאחורי הדשבורד) אבל אין לי מושג איך זה אצלך, בטח זה חשמלי...

:-P
פורסם

אצלי בפולו שנת 2001 שהייתה לי הייתה בעיה דומה.

היא קרתה בגלל שהספוגים בדיפוני המדפים האחראיים לשינוי כיוון זרימת האויר בין חום לקור (מדפונים שנמצאים בתוך הדאשבורד) פשוט התפוררו ועפו להם מתוך פתחי האוורור מידי פעם, ולכן כשהייתי מעביר את הבורר למצב של חום, לא הייתה אטימה טובה ואוויר קר בכל זאת היה מגיע.

אין הרבה מה לעשות אם זה המצב שלך.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

הייתה לי הבעיה הזו בגולף, כמו שאמרו מעלי, פירורי בידוד עפו דרך הפתחים.

חימום זה לחלשים.

תנסה לבדוק את הבורר.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...