Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקשה עם ידני

Zoro11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוטומט הרבה יותר קל, ברור שיהיה שיפור.

תחליף מורה לאחד שילמד אותך ולא ילחיץ אותך ותלמד ידני. חבל להיות מוגבל בעתיד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוטומ יותר נוח. אין על כך ויכוח, אבל יש לו הרבה חסרונות שבהם אתה עשוי לחוש בעתיד.

לא אמרתי להחליף מורה, אבל לדעתי חזור לידני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מזמן סיימתי את שיעורי הנהיגה ( רישיון שנה), והדבר היחיד שיש לי להגיד לך זה תחליף מורה, למורה אסור להוריד לך את הביטחון ובטח לא בשיעור השלישי שיש לך שעתיים וחצי של נהיגה על ידני, אני עד שיעור 6-7 לא הסתדרתי עם הידני פיקס, וגם אחרי זה נכבה הרכב לפעמים או שאתה פשוט עושה שטויות מתוך חוסר ביטחון ולחץ,אל תוותר על ידני כלכך מהר, עכשיו אחרי שיש לי רישיון ואני נוהג מידי פעם על ידני אני יכול להגיד לך שאין על רכב ידני וחבל לוותר על האופציה הזאת.

Using Tapatalk

פורסם

היי,

צריך נורא להיזהר עם מורים!

היה לי מורה נהיגה שהיה צועק עלי כשלא הייתי עושה משהו נכון, ההורים אמרו לי "זה מה שיש תסתדר עם המורה הזה",

אחרי 30 שיעורים שהרגשתי רע בנהיגה אבא שלי הצטרף לשיעור, כמובן שאז המורה נהיה "ילד טוב ירושלים" ולא הוציא מילה,

טרח להגיד לאבא שלי שאני לא יסתדר עם ידני בגלל בעית קורדינציה ושאעבור לאוטומט.

לא הייתי מוכן אמרתי להורים שאני מפסיק את השיעורים מבחינתי(דבר שקשה לחובב רכב להגיד),

אחרי חצי שנה אמא שלי אמרה לי לעשות שיעור ניסיון עם מורה שהיא קרובת משפחה(מלמדת רק על אוטומט) ושהיא תקבע,

הסכמתי הלכתי למורה המשפחתית והיא קבעה חד משמעית "שום בעיות קורדינציה ושום נעליים, אתה יכול ללמוד על ידני כמו גדול".

המליצה לי על מורה ואחרי 20 שיעורים וטסט שני עברתי טסט, הטסטר בטסט האחרון ראה את השם של המורה הראשון מחוק ואמר לי "מורה לא טוב אהה? צעקן..".

ישר אחרי הרישיון עליתי על טויוטה היילקס גיר רגיל ואחרי 2 קורולות אוטומטיות אני נוהג על רכב עם גיר רגיל כבר חצי שנה ללא כל בעיה.

אל תאמין למורים שמחפשים נוחות!

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מורים זה מזל,

הייתה לי מורה (כן, אישה, אל תתחילו עם בדיחות שובניסטיות), והיא הייתה רגועה מאוד. היא כן הייתה מעירה כשהיה צריך, אבל לא צועקת ובטח לא מקללת או מגיעה לטונים גבוהים. לדעתי זה חשוב מורה רגוע, שמצד אחד יידע להסביר לך איפה אתה לא בסדר, אבל שיהיה רגוע ונינוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המורה שלי היה פעם טסטר ככה שלא יודע הוא אמר לי יקרעו אותך בטסטים בידני יקח לך 3-5 לפחות עד שתעבור

ושדיברתי עם חברים אמרו לי בידני זה או שיש לך את זה או שאין לך את זה

פורסם

חברים שלי אמרו לי שזה לא נכון

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זורו, תחליף מורה. חבל להגביל את עצמך על אוטומט. אל תלחץ מגיר ידני, אצל מורה הנכון זה יילך לך. לפי מה שאתה מתאר, המורה מוריד לך ביטחון עצמי במקום לעשות את עבודתו ולתת לך ביטחון עצמי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
המורה שלי היה פעם טסטר ככה שלא יודע הוא אמר לי יקרעו אותך בטסטים בידני יקח לך 3-5 לפחות עד שתעבור

ושדיברתי עם חברים אמרו לי בידני זה או שיש לך את זה או שאין לך את זה

שטויות,

מלא אנשים עוברים טסט ראשון ושני בידני, איזה מורה פסימי, רק בגלל זה הייתי מחליף אותו, מורה מזלזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מי צריך להגיד לו בכלל?

תבקש המלצה למורה אחר מחברים שלך שלמדו נהיגה או שכאשן בשרשור הזה (תכתוב מאיפה אתה) ותעבור.

אם הטופס הירוק שלך אצלו אז תבקש את הטופס חזרה. אתה לא חייב לו הסבר

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
הוא נוקח 100 לשעה ידני..

עשיתי אחד על אוטומט כן זה יותר כיף בהרבה והוא גם אמר שיש לי שינוי של 180 מעלות ושנמשיך על אוטומט

האם כדאי להחליף מורה?

עשית שיעור על אוטומט עם אותו מורה ?

יש לו שתי מכוניות ?

הוא לוקח יותר כסף על שיעור ברכב האוטומטי ?

במידה וכל התשובות הם כן הרי שהאינטרס שלו ברור.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
עשית שיעור על אוטומט עם אותו מורה ?

יש לו שתי מכוניות ?

הוא לוקח יותר כסף על שיעור ברכב האוטומטי ?

במידה וכל התשובות הם כן הרי שהאינטרס שלו ברור.

אותו מחיר במיוחד בשבילי הוא מכיר את אבא שלי..

אבא שלי גם עשה אצלו רישיון לפני 30 שנה הוא מורה ותיק אחי

בכל מקרה כבר הבאתי לו את הטופס הירוק ואת הדף שעברתי תיאוריה מה עכשיו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז אתה לומד אצלו כי הוא זול ולא כי הוא טוב. case closed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...