Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני כרגע לא בארץ ואני מעוניין למכור את הרכב שלי אבל אין לי אף אחד מיופה כח על הרכב.. יש אפשרות איכשהו למכור את הרכב כשאני לא בארץ ולעשות ייפוי כוח מחול לאבא שלי או משהו ?

פורסם

אפשר להדפיס טופס יפוי כוח מאתר משרד הרישוי. שאבא שלך ימלא את הפרטים ובסוד יחתום במקומך... הדבר היחידי שהוא צריך זה ת.ז יעני את התעודה עצמה במעמד העברת הבעלות וזהו. מה שאתה צריך עכשו זה למצוא קונה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני מכרתי את הרכב של אבא שלי באמצעות יפוי כוח.

לצורך זה צריך טופס של יפוי כוח, את תעודת הזהות של בעל הרכב (שלך) ואת רשיון הרכב.

תוריד מהאתר של משרד התחבורה (בקישור למטה) טופס יפוי כוח למכירת רכב של אדם פרטי ותשלח לו בדואר את תעודת הזהות שלך.

לי אבא שלי שלח בדואר את תעודת הזהות ואת הטופס החתום של יפוי הכוח, אבל יש שם גם טופס מכוון שממלאים באינטרנט שאני לא יודע אם הוא יפטור אותך מלשלוח טופס חתום בדואר, אתא יכול לנסות.

הכתובת - תבחר ביפוי כוח - אדם פרטי :

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&id=693&Itemid=130

• תוכן חדש...