Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת BLAUPUNKT לא עולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, קיבלתי עם ההונדה מערכת מולטימדיה של בלאונקפוט.

השבוע כל פעם שאני מדליק אותה אני נתקל בהודעת שגיאה כזאת:IMG_20141027_014116 (Large).jpg

למישהו יש מושג ממה זה יכול להגרם? איך פותרים, האם זו בעיה שספציפית למערכת הזו ולדרוש להחליף אותה באחרת?

פורסם

פורומים בחו"ל אומרים שזה קורה לפעמים אחרי עדכון גרסה ולחיצה על כפתור Reset (איני יודע היכן נמצא) אמור לסדר את זה, לפחות באופן זמני.

מעבר לזה, פנה ליבואן שודאי ישלח אותך למתקין שלהם כדי לפענח ולטפל בתקלה.

פורסם (נערך)

תודה רבה תום :-o

דיברתי עם הסוכנות, וזה בדיוק מה שהם מציעים: זה כנראה קשור איכשהו לשעון (אולי לשינוי של השעון שהיה לא מזמן).

בתור טיפול ראשוני אמרו לי ללחוץ על ה-RESET (שזה כפתור פצפון עם X עליו מתחת לכפתור של הווליום).

זה מרסט את המערכת (ומוחק את כל ההגדרות של המשתמש, אבל למי אכפת).

אז אמרו לי שברדיו לשים הגדרה של RTS+CT במצב OFF.

ולהגיע אליהם בהזדמנות כדי לעשות שדרוג גירסה.

אגב, אם מישהו יודע, אני יכול לשדרג גירסה לבד? זה מסובך?הדגם הוא blaunrunkt 830

נ.ב.

אני מוסיף את הטקסט של השגיאה כדי שאם מישהו מחפש בגוגל הוא יגיע לכאן:

Application ce69.exe encountered a serious error and must shut down

עריכה אחרונה על ידי רפי30
  • תוכן חדש...