Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית קליאו ספורט 2002-2003 (MK2)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול לכוון אותי ולהגיד לי אם יש דברים שצריך לתת להם דגש במיוחד?

יש דברים שצריך לבדוק בשבע עיניים?

מחלות כלשהם?

תודה מראש לעונים

טל

פורסם
mk1 עדיף,איכותי יותר...

איכותי יותר ???? .. מאיפה זה בא בדיוק ? מאחד שבחן את השניים לאורך השנים ?

מה הקשקוש הזה ?.

וכן פגעת כאן בנק' רגישה.

מה הקשר לאיכותי ?....

דור ראשון ידוע בכמה בעיות. א. גיר , ב. קשיח יותר מדור שני מה שמהווה בעיה דיי קשה לנהיגה נורמלית בתור העיר. ג. קיצוני יותר (חלק ימצאו את זה יותר כייפי.. כל אחד והבחירה שלו לדעתי דור שני מספיק קיצוני בשבילי).

ול DRUGSTORE בעיות גיר בדור שני אני לא נתקלתי.. בתור אחד בעל קליאו ספורט דור שני שנת 2002 בתחילת דרכו (של הדור החדש) אין שום בעיה בגיר והיא נפתרה לעומת הדור הקודם. ששם היו בעיות לא מעטות עם הגיר והוא הוחלף לא פעם. אל תהפכו כל מחלה של דור ראשון לדור שני.

פרט לכך. ההבדלים בין האבזורים למיטב זכרוני נעוץ בפנסי קסנון שיש לדור שני. :).

וצורה שזה כבר טעם וריח. וחישוקי 16 אינץ'

ולשאלתך

יש לבדוק קלאצ' , שאסי :) , ציריות שבדרך לעולמם (אתה לא רוצה לשלם 3500 ש"ח על ציריה).

לדעתי זהו, לי אישית אין מחלות רק דברים שאני גרמתי לרכב.

כמו כן יש תקלה ידוע של כרית אויר כאשר הנורה נדלקת עקב מגע לקוי מתחת למושב הנוסע (עניין של הלחמה).

תבדוק נזילות מהגיר ובכלל נזילות שמן, זה לא משהו שאתה רוצה להתעסק איתו כי זה הרבה שעות עבודה וכסף. (לפרק גשר ואת הגיר).

בהצלחה במציאת הבובה הקטנה.

פורסם
איכותי יותר ???? .. מאיפה זה בא בדיוק ? מאחד שבחן את השניים לאורך השנים ?

מה הקשקוש הזה ?.

וכן פגעת כאן בנק' רגישה.

מה הקשר לאיכותי ?....

דור ראשון ידוע בכמה בעיות. א. גיר , ב. קשיח יותר מדור שני מה שמהווה בעיה דיי קשה לנהיגה נורמלית בתור העיר. ג. קיצוני יותר (חלק ימצאו את זה יותר כייפי.. כל אחד והבחירה שלו לדעתי דור שני מספיק קיצוני בשבילי).

ול DRUGSTORE בעיות גיר בדור שני אני לא נתקלתי.. בתור אחד בעל קליאו ספורט דור שני שנת 2002 בתחילת דרכו (של הדור החדש) אין שום בעיה בגיר והיא נפתרה לעומת הדור הקודם. ששם היו בעיות לא מעטות עם הגיר והוא הוחלף לא פעם. אל תהפכו כל מחלה של דור ראשון לדור שני.

פרט לכך. ההבדלים בין האבזורים למיטב זכרוני נעוץ בפנסי קסנון שיש לדור שני. :).

וצורה שזה כבר טעם וריח. וחישוקי 16 אינץ'

ולשאלתך

יש לבדוק קלאצ' , שאסי :) , ציריות שבדרך לעולמם (אתה לא רוצה לשלם 3500 ש"ח על ציריה).

לדעתי זהו, לי אישית אין מחלות רק דברים שאני גרמתי לרכב.

כמו כן יש תקלה ידוע של כרית אויר כאשר הנורה נדלקת עקב מגע לקוי מתחת למושב הנוסע (עניין של הלחמה).

תבדוק נזילות מהגיר ובכלל נזילות שמן, זה לא משהו שאתה רוצה להתעסק איתו כי זה הרבה שעות עבודה וכסף. (לפרק גשר ואת הגיר).

בהצלחה במציאת הבובה הקטנה.

לאחר סקירה כל כך ממצה לגבי ה- 172 דור ראשון לי אין מה להוסיף :shock:, אני פשוט רץ לפרסם.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אני לא סקרתי את הדור הראשון.. אלו רק הדברים שאני אישית יודע בוודאות לגבי הרכב.

אני לא שולל את הדור הנ"ל.. להפך חלק מוצאים אותו יותר כייפי לנהיגה, שוב רשמתי שכל אחד והאהבה שלו.

הבחור ביקש מידע לגבי דור שני 2002-2003.

ציינתם כאן על בעיה בגיר, שהרי זה היה בדור ראשון בלבד. בדור שני נפתרה הבעיה.

כמו כן ציינתי את עניין הקשיחות והקצוניות של הרכב לעומת הדור השני.. והרי שזה עניין של בחירה נוחות.

ונתתי מידע ממה שאני יודע על דברים שהוא צריך לשים דגש לגבי הקליאו דור שני.

אני לא תכננתי כאן לתת סקירה על הדור ראשון כי לי אישית אין ניסיון עם הרכב ואני לא זה שיתן ביקורת עליו. פרט לדברים שאני יודע בוודאות מעוד בעלי קליאו בארץ ובעולם.

פורסם

שאלה לגבי הקלאץ' בקליאו: האם מחיר של 3000 ש"ח (כולל עבודה, במוסך מורשה יבואן) הוא הגיוני להחלפת קלאץ'?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כן.. בקליאו ספורט עלות הקלאצ' עומד על 1200-1300 למיטב זכרוני...

עבודה בלבד עולה עוד סכום של 1500 ש"ח...

העבודה יותר יקרה מהקלאצ' מסיבה אחת שצריך לפרק חצי רכב :).

ככה זה בקליאו ספורט. ההצעה היא מחיר סביר שמוסך מורשה נותן. ככה זה עובד אלא אם יש לך קומבינה קלה ואתה מקבל הנחה של 30% ;).

בכל אופן ביררתי את זה במוסך המרכזי כאשר אני הייתי צריך להחליף אחד. זה המחיר מחירון שלהם.

פורסם
נכון, שלי הוחלף שלוש פעמים :lol:

אבל אתה מקרה מיוחד :twisted:

אצלך הגיר השמיעה מחאה אפילו באימפרזה :-P

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

גו'קר אל תפגע,אבל הmk-1 איכותי יותר,מכסה מנוע אלומיניום,נורית הח' הילוכים,

חישוקים של oz racing,ולא של מגאן סניק:wink: ,ידית הילוכים ממתכת,לוח שעונים של רנו ספורט,בקיצור רנו

השקיעו יותר,בmk2 קצת חסכו בחלקים אכותיים(חוץ הקסנון:-D )

מראה אגריסיבי יותר ,ולגבי הכיף הטהור על זה ענית בעצמך...

פורסם
אבל אתה מקרה מיוחד :twisted:

אצלך הגיר השמיעה מחאה אפילו באימפרזה :-P

ה- 172 דור ראשון מאד מומלץ לנהגים שלא עוברים 3000 סל"ד, שם הרכב במיטבו, הגירים מחזיקים המנועים שורדים.

מי שמחפש רכבי כיף אמיתיים ועמידים, רצוי שילך על לנטיס F, יונדאי קופה, סיויק ESI, מיצובישי קולט ודומיהם.

הרמן, לדו"ח האמינות הריק של ה- WRX אתה יכול להוסיף רדיאטור שנסדק, סט צמיגים נוסף, מנגנון חלון חשמל נוסף שהלך, בריחת גז לא מוסברת מהמערכת (בבדיקה), סינכרו הילוך רביעי הלך (גיר שופץ), ק"מ עומד על 95000.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
גו'קר אל תפגע,אבל הmk-1 איכותי יותר,מכסה מנוע אלומיניום,נורית הח' הילוכים,

חישוקים של oz racing,ולא של מגאן סניק:wink: ,ידית הילוכים ממתכת,לוח שעונים של רנו ספורט,בקיצור רנו

השקיעו יותר,בmk2 קצת חסכו בחלקים אכותיים(חוץ הקסנון:-D )

מראה אגריסיבי יותר ,ולגבי הכיף הטהור על זה ענית בעצמך...

לא הבנתי דבר אחד.. מורית החלפת הילוכים ? ז"א ב 7K סל"ד יש נורה שנדלת להחליף הילוך ? כי אם כן יש את זה בקליאו דור שני...

הדבר היחיד שאני אולי תופס ממנו הוא האלומיניום במכסה המנוע. שלא ידוע לי דבר על זה- אבל קטונטי.

כמו כן בקרת אקלים שאני יודע שבקליאו דור ראשון אין ודור שני זה קיים.

אבל לא נעשה למי יש יותר גדול, שהרי לזה יש יתרונות ולזה יש יתרונות הכל תלוי בשיקול תקציבי של הבן אדם והוא שאל על שנים 02-03 דור שני.

פורסם

JOKER2K הmk-1 טובה ואיכות יותר איך אתה מתגונן כאן ממש מלחמה

אז קנית MK2 תהנה ממנה מה אתה מחפש להראות שהיא טובה יותר יצאת

כאן למלחמה או משהו?

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

• תוכן חדש...