Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין רנו פלואנס 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית רנו פלואנס 2010 נקנתה ב 57 אלף לפני תשעה עד עשרה חודשים.

רכב טוב גדול ומרווח אבל בעיה גדולה הוא שותה דלק. אנחנו לא מרוצים משה ורוצים להחליף לרכב קטן יותר חסכוני בדלק משהו עם מנוע קטן וטורבו עד 55 אלף שקל כי מחיר מלא בטוח לא נקבל בחזרה על הרנו שנקנתה בקראסו. פתוח להצעות גם על רכב ידני. תודה לכל העוזרים

פורסם

השאלה אם הכסף שתפסיד על הרכב במכירה שלו ובקנייה של הרכב הבא כולל יישור קו ישתלם בסוף.

אם אתה לא נוסע הרבה ק"מ- תישאר עם הרכב ותהנה ממנו.

פורסם

רנו קליאו אחלה רכב ועוד ידני!!!

השאלה עם אני לא מפסיד על רכב כזה

זהו בגלל שאני עכשיו עם רישיון הרכב נוסע יותר אני דואג לשים דלק אבל הרכב שותה גם בנסיעות קצרות כל קילומטר מורגש צריך רכב קטן וחסכוני

פורסם

אתה לא עונה על השאלה שלי: כמה ק"מ אתם נוסעים בשנה? תכפיל את הנסיעה השבועית/חודשית הממוצעת עד שתגיע לכמה בערך תיסעו בשנה.

אם הק"מ לא גבוהה מהממוצע- לא שווה לבצע את ההחלפה.

כפי שכתבתי ואני אחזור על זה- אם תמכור את הרכב ב 20K פחות, תוסיף עוד כסף על רכב בשביל קנייה ויישור קו- איפה החסכון כאן? להיפך.

פורסם

20 אלף פחות למה?!?!

הוא ימחר כמעת אותו מחיר לפי דעתי .

אין לי מוסג אני לא יודע איך לבדוק את זה אבל זה הרבה אנחנו לא צריכים רכב גדול בבית

פורסם

בן,

כל רכב 1,600 סמ"ק אוטומט "שותה דלק". אל תחשוב שאם תעבור לרכב אחר בקטגוריה של הפלואנס, נגיד למאזדה או לטויוטה, תקבל שיפור של שמיים וארץ בצריכת הדלק. זה לא המצב ובמקרה הכי אופטימי שאולי יהיה תקבל שיפור של 10 אולי 15 אחוז. אם אתם נוסעים מעט ולא נוסעים הרבה, זה ממש לא משמעותי.

בכל מקרה, אתה מוזמן להגיע אלינו לסניף ממנו רכשתם את הרכב ולבדוק את האפשרות לטרייד אין ושדרוג לרכב אחר. אבל בכל מקרה קח בחשבון שכמו שאמרו לך כאן, בכל החלפה של רכב אתה "מפסיד". אני לא יכול להגיד לך מקריאה בפורום איזה זיכוי תקבל על הרכב שלך, זה משהו שאפשר להגיד לך רק אחרי שתגיע עם הרכב לסניף ויבדקו את הרכב.

פורסם
בן,

כל רכב 1,600 סמ"ק אוטומט "שותה דלק". אל תחשוב שאם תעבור לרכב אחר בקטגוריה של הפלואנס, נגיד למאזדה או לטויוטה, תקבל שיפור של שמיים וארץ בצריכת הדלק. זה לא המצב ובמקרה הכי אופטימי שאולי יהיה תקבל שיפור של 10 אולי 15 אחוז. אם אתם נוסעים מעט ולא נוסעים הרבה, זה ממש לא משמעותי.

בכל מקרה, אתה מוזמן להגיע אלינו לסניף ממנו רכשתם את הרכב ולבדוק את האפשרות לטרייד אין ושדרוג לרכב אחר. אבל בכל מקרה קח בחשבון שכמו שאמרו לך כאן, בכל החלפה של רכב אתה "מפסיד". אני לא יכול להגיד לך מקריאה בפורום איזה זיכוי תקבל על הרכב שלך, זה משהו שאפשר להגיד לך רק אחרי שתגיע עם הרכב לסניף ויבדקו את הרכב.

שלום. אני לא מחפש רכב עם מנועה 1600 כמו שאמרתי אני מחפש רכב קטן וזריז עם צריכת דלק נמוכה יותר. הרכב עבר בדיוק לפני שבועיים טיפול 90,000 רצועת טיימינג. אני יגיע כנראה עוד השבוע אלייכם ונראה מה אפשר לעשות.

פורסם

זריז + צריכת דלק נמוכה, לא הולך ביחד.

למרות שסביר להניח שאפילו הקליאו 1.2 הידנית סוחבת טוב יותר מהפלואנס שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא בעיה, אני יכול להגיד לך!

1. קח את המחירון של הרכב שלך - תחלק ב-2.

2. עכשיו קח את הרכב שתרצה לקנות - קח את המחירון שלו (לא משנה כמה שבור/ק"מ גבוה/עבר מפוקפק יש לו) - תחסר את מה שיצא לך בסעיף 1 מהמחירון וזה מה שתצטרך להוסיף פלוס מינוס. אחרי "בדיקה" וכו'.

• תוכן חדש...