Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מניעת חלונות קופצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי פיירפוקס עם ADBLOCK והוא פשוט לא חוסם חלונות קופצים, אפילו שמוגדר לו לחסום.

מה ניתן לעשות ?

פורסם

יש לך את זה?

rrr.jpg

והוא לא חוסם? מוזר מאד.

אצלי הוא עובד למופת.

תבדוק ב"אפשרויות" שלו, שהוא מאופשר ופועל על "BLOCK ALL POPUPS".

בלי שום יוצאים מהכלל. החולרס מנצלים כל פרצה. אם יש משהו שתצטרך ולא יקפוץ לך, תמיד יש את החלונית הצהובה למעלה שמאפשרת לך לתת אישור חד פעמי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עידכון:

נראה שהפיתרון עזר. המון תודה!

מישהו יודע לעזור בווינדוס 7 , איך ניתן לגרום ללוח המשימות להיות משולב גם עם סמלים וגם עם חלונות? (כמו ב XP למשל)

צירפתי תמונה והקפתי בעיגול למה הכוונה:

2.jpg

פורסם

אפשר לעשות את זה גם ע"י גרירה, אבל לא לזה התכוונתי.

הכוונה היא, שאחרי שגררתי לשורת המשימות, לחיצה על האייקון מעלימה אותו, וככה אני נאלץ לפתוח חלון חדש רק ע"י קליק ימני.

3.jpg

פורסם

אתה מתכוון שבלחיצה על הורדה הוא מופיע רק ליד השעון ולא בשורת המשימות ?

במידה וכן ההגדרה היא לא בווינדוס אלא בתוכנה עצמה. כל תוכנה במקום אחר כמובן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא. הכוונה שלי היא כזו:

בתמונה הראשונה זה המצב הקיים, ברגע שאני לוחץ על פיירפוקס,האייקון "נעלם" ופתיחת חלנות נוספים אפשרית רק ע"י קליק ימני והוספה.

בתמונה השנייה זה המצב שאני רוצה להגיע אליו,כמו שהתרגלתי ב XP :

המצוי: 2.jpg

הרצוי : FIX.jpg

פורסם

אוף, כמה בעיות קטנות ומציקות :?

הסאונד ביוטיוב לא רץ חלק, עידכנתי פלאש,ACTIVE X ,דרייבר לכ. קול וכל מה שצריך בפיירפוקס ועדיין לא עוזר.

ניסיתי גם באקספלורר וגם שם אותו דרעק... מה יכולה להיות הבעיה?

• תוכן חדש...