Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הספייס לא רכב מרוץ אבל יחסית זריזה תודות למשקל קל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במוטורי יש את הספייס סטאר ב-0 קילומטר.

תודה, הכרתי רק את האתר מוטודיל. יש עוד אתרים כאלה?

הבעיה שבמוטורי מוכרים גרסה ממש מסורסת. מילא שלא יהיה מסך מולטימדיה, מצלמת ריוורס וכל התוספות שיש היום בחדש מהיבואן, אני חושב שההפרש יכסה התקנה שלהם עצמאית וישאר לי גם עודף כדי להצדיק את ה-0 ק"מ יד1. הבעיה שאין בקרת שיוט משום מה! פיצ'ר עיקרי שחיפשתי ברכב, מוכן לוותר על הנחה של 10K בשבילו.

השאלה היא, אפשר להתקין עצמאית בקרת שיוט ברכב הזה? ואם כן, כמה אמורה לעלות התקנת התוספים האלה עצמאית (בקרת שיוט, מצלמת ריוורס, מסך מולטימדיה, דיבורית אלחוטית...). כי אולי אחרי התקנה שלהם, שמגיעים כסטנדרט כשקונים מיבואן, ההפרש בין מהיבואן ליד1 לא יהיה כדאי ועדיף לי כבר לקנות מהיבואן...

הספייס לא רכב מרוץ אבל יחסית זריזה תודות למשקל קל.

אני אדע מחר בנסיעת מבחן :-)

פורסם

בדגמים שנמכרים עכשיו אכן יש בקרת שיוט,במוטורי ומוטודיל יש כניראה את הדגם ללא התוספות הללו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז החלטתי לבדוק את זה יותר לעומק, יצרתי קשר עם נציגי מוטורי, אלה קישרו ביני לבין חברת הליסינג שמוכרת (שלמה סיקסט). מחר קבעתי פגישה עם הנציג של שלמה סיקסט לשעות הבוקר, על הדרך לשמוע ולבדוק בכל זאת דגמים אחרים.

עד אז ביקשתי לדעת בכללי אבזור, והוא ממש לא תואם למה שרשום באתר של מוטורי!

יש בקרת שיוט, יש יציאת USB AUX וכו'. די בטוח שיהיה חסר מסך מולטימדיה ומצלמת ריוורס, אבל עם חסכון של 12K ממחיר המחירון, אלה תוספות שיעלו לי פחות משתי אלפיות אני משער, אז עדיין יוצא מרווח גם אם אוסיף בעצמי.

מחר אדע יותר פרטים.

פורסם

תעדכן אותנו מעניין אם הם מוכרים את הדגם המאובזר יותר.

פורסם

לא שאני פוסל את הרכישה דרך חברת ליסינג, נהפוך הוא, אבל לדעתי ההפרש האמיתי אינו 12K אלא יותר קרוב ל- 6K:

מבצע המימון של היבואן מגלם הטבה של כ- 4K.

האיבזור הנוסף שהיבואן נותן כיום (מע' מולטימדיה ובקרת שיוט) שווים לפחות 2K.

לכן לדעתי הפער קטן יותר.

בכל אופן, אשמח גם אני לשמוע פרטים על ההצעה שתקבל משלמה סיקסט.

פורסם

אוז, איזה מבצע מימון של היבואן?

בקרת שיוט קיימת בדגם הליסינג בוודאות, האתר מטעה. אז נשארנו עם הבדל של מצלמת ריוורס ומסך מולטימדיה, לפי גוגל אפשר למצוא את זה גם ב-600 שקלים כולל התקנה...אבל מחר אדאג לעדכן אותכם בהכל :-).

פורסם

כן אבל זה 100K! התקציב עצמו גם כך היה 80K, מתחתי קצת ל-90K, שלא לדבר על זה שארד בכלל ל-70K אם העסקה של יד1 0 ק"מ תשתלם.

אבל מחר אהיה חכם יותר, כשאדע מניסיון שלי אם הפייס סטאר תתאים לי או לא אחרי נסיעת מבחן, במידה ולא אעשה חישובים מחדש ואבדוק דגמים אחרים.

פורסם
אוז, איזה מבצע מימון של היבואן?

בקרת שיוט קיימת בדגם הליסינג בוודאות, האתר מטעה. אז נשארנו עם הבדל של מצלמת ריוורס ומסך מולטימדיה, לפי גוגל אפשר למצוא את זה גם ב-600 שקלים כולל התקנה...אבל מחר אדאג לעדכן אותכם בהכל :-).

מבצע המימון של היבואן מדבר על 36K אותם אתה משלם רק בעוד 3 שנים:

Capture.PNG

פורסם
כן אבל זה 100K! התקציב עצמו גם כך היה 80K, מתחתי קצת ל-90K, שלא לדבר על זה שארד בכלל ל-70K אם העסקה של יד1 0 ק"מ תשתלם.

אבל מחר אהיה חכם יותר, כשאדע מניסיון שלי אם הפייס סטאר תתאים לי או לא אחרי נסיעת מבחן, במידה ולא אעשה חישובים מחדש ואבדוק דגמים אחרים.

666pluto, יש לך מה לעדכן אותנו?

פורסם

מצטער על העיכוב, ליסינג של שלמה סיקסט ירש מהפרק, פשוט בושה החברה הזו.

הייתי בחברה, נתתי מקדמה ונראה לי שקיבלתי דיל טוב. חברת מיצובישי הכוונה.,

עכשיו קצת עסוק, לקראת חצות אני אפרט את התנאים.

• תוכן חדש...